Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteOdlicna ideja! ... Ali ne... Nece ona onda nigde odmaci od stereotipa.
@m..
Napisi koliko imas godina i odmah ce Kendi da ti kaze da si matora i sve sto uz to ide![]()
Originally posted by m..Jesi li ti to nju nazvala MEDIOKRITETOM?!?!?!
Jbt mora da sam nacisto odlepila kada se nadrkanom mediokretu od pubertetlije namestam na volej. Ali avaj. Zabave i igara.
Originally posted by the1whowishedpa valjda ima vujakliju kuci ili ume da izgugla. mislim da je to ipak u dometima njene inteligencije, mislim uspela je da nadje forum i uclani se, a ume i da quotuje.Originally posted by m..Jesi li ti to nju nazvala MEDIOKRITETOM?!?!?!
Jbt mora da sam nacisto odlepila kada se nadrkanom mediokretu od pubertetlije namestam na volej. Ali avaj. Zabave i igara.
Zna li uopste ona sta to znaci???
Originally posted by the1whowishedCandy ima tvoj msn a ja nemam???
I jos uvek mi nije odgovorila, ni na MSNu ni na temi.
Originally posted by the1whowishedthe1 znaci ne verujemOriginally posted by *Candy*Dakle, strasno!!! Zamisli da ja sada tebi kazem: ,,Jebem ti dete u detetu." Da li bi ti bilo prijatno?D li si svesna tezine svojih reci?
A ti JovanaBeograd vestice mala...Kakav si mi ovo nadimak dala...msm. na Kendislava...?...!...Dabogda ti grob kopale svinje...
![]()
![]()
Originally posted by starsailorzaboravila da je covek, a ne svinja? Ili obrnuto?
the1 znaci ne verujempa ti nisi nju razumela. devojka je citala Orvelovu farmu pa je
Originally posted by m..Ijaoooo,a ti nikada nisi bila dete,nikada nisi imala 15 godina kao sada ja...Ti si se rodila iskusna i puna sebe...!!!Nije mi jasno kako neko "dete" kako me ti zowes mozes uopste da nazowes RETARDOM...?!?I ti sutra ocekujes da budes mama i da lepo podizesh swoje dete...!!!Owo sto si ti mene nazwala retardom i tebe ce neko jednog dana...Bog swe widi,a ti si samo jedna obicna smrtnica!!!I treba da se stidis sebe i swojix godina!!!Dosla si owde da se prepires sa mnom,duplo mladjom od mene...I da dokazujes koliko si zaista pametna...A znas i sama da si iskusnija od mene...I samo mi reci,pa da li je to fer igra!?!?Nadji nekog ko je rawan tebi (ako uopste postoji tako nerazumna osoba kao ti),pa sa njim se swadjaj i diskutuj...Razumem ja i da ti xoces malo da se zabawis,ali preterujes...!!!!
De dokazi da nisi retard.
Jel umes bolje od toga? Hahahaha. Ti ozbiljno mislis da mozes da me bocnes odgovorom dostojnim nekoga ko ima dvocifren koeficient inteligencije i ide u 5. razred osnovne? Koje razocaranje! Ocekivala sam vise od tebe, ipak ovde ima 26 strana.
Dakle, ajde sad ozbiljno. Daj mi nesto dovoljno socno da moze da ide u potpis.
Originally posted by *Candy*Pre price o stidu i sramu, molim te baci pogled na moj potpis.Originally posted by m..Ijaoooo,a ti nikada nisi bila dete,nikada nisi imala 15 godina kao sada ja...Ti si se rodila iskusna i puna sebe...!!!Nije mi jasno kako neko "dete" kako me ti zowes mozes uopste da nazowes RETARDOM...?!?I ti sutra ocekujes da budes mama i da lepo podizesh swoje dete...!!!Owo sto si ti mene nazwala retardom i tebe ce neko jednog dana...Bog swe widi,a ti si samo jedna obicna smrtnica!!!I treba da se stidis sebe i swojix godina!!!Dosla si owde da se prepires sa mnom,duplo mladjom od mene...I da dokazujes koliko si zaista pametna...A znas i sama da si iskusnija od mene...I samo mi reci,pa da li je to fer igra!?!?Nadji nekog ko je rawan tebi (ako uopste postoji tako nerazumna osoba kao ti),pa sa njim se swadjaj i diskutuj...Razumem ja i da ti xoces malo da se zabawis,ali preterujes...!!!!
De dokazi da nisi retard.
Jel umes bolje od toga? Hahahaha. Ti ozbiljno mislis da mozes da me bocnes odgovorom dostojnim nekoga ko ima dvocifren koeficient inteligencije i ide u 5. razred osnovne? Koje razocaranje! Ocekivala sam vise od tebe, ipak ovde ima 26 strana.
Dakle, ajde sad ozbiljno. Daj mi nesto dovoljno socno da moze da ide u potpis.
Koliko sam ja mogla da primetim,wi se owde takmicite ko ce wise i bolje da mi spusti...I ko ce ispasti neki mangup!!!A ne polazite od sebe,i kako bi se wi osecale da su swi protiw was i da was swi napadaju!!Ako wam smetam prijawite me moderatoru i neka me banuje...Ajde samo napred MUDASI!!!!Stwarno ne mogu da was razumem...Ako su swe lezbejke kao sto ste wi,pa bolje da se pucam!!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!