Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By Koroleva
femme look, pa i ponasanje... ali prepoznam i poneku butch odliku...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne znam nijednu femme koja nije pomalo butch :D jer da nema njenog butch dela ega, ne bi ni bila tu gde je, na Ostrvu :D elem, kažu da sam femme, a ja bih volela da nekom budem butch ;)
Korisnikov avatar
By acid drop
nikad nisam odgovorila na ovu temu? :shok:

butch do koske. :elvis:
Korisnikov avatar
By Darling
Ja b' rekla andro, samo ne znam da l' se pika, jer ga nema gore. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Incubus
Oprostite što upadam ovako, ali imam jedno pitanje. Dakle, zanima me koja je granica između stone butch lezbejke izrazito butch ponašanja i stila i genderqueer biološki ženske osobe koja se obraća u muškom rodu i to zahtjeva od drugih te preuzima potpuno heteonormativne obrasce ponašanja. Kada u lezbejskoj zajednici posmatrate i jednu i drugog gdje povlačite granicu. Interesuje me samo vaša percepcija a ne izrečeni identitet od te osobe. Hvala
Korisnikov avatar
By mirth
^ Hm, pa moja percepcija jako ima veze s tim kako se ta osoba sama odredila. Prosto ne znam kako bih razdvojila te dve stvari?

Dakle u ovom drugom slucaju percipiracu je kao transgender osobu, tj. zapravo kao muskarca, u prvom kao stone butch lezbejku, tj. zenu. Bez obzira na fizicke karakteristike.
Korisnikov avatar
By Incubus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457273#p2457273]mirth napisao:[/url]^ Hm, pa moja percepcija jako ima veze s tim kako se ta osoba sama odredila. Prosto ne znam kako bih razdvojila te dve stvari?

Dakle u ovom drugom slucaju percipiracu je kao transgender osobu, tj. zapravo kao muskarca, u prvom kao stone butch lezbejku, tj. zenu. Bez obzira na fizicke karakteristike.
Naravno, tako i ja postupam. Moje iskustvo je (možda pogrešno) da je transfobija prisutnija u lezbejskoj zajednici i postoji momenat u kojem su FTM muškarci zauvijek pomalo žene a MTF žene nikad dovoljno žene. Pa sam iz tog razloga postavio pitanje, da malo proširim iskustvo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni je stone prvenstveno odrednica u smislu sexual preferences te nije nesto sto se tek tako percipira kako za lezbejke (butch ili femme) tako i za genderqueer osobe.
a nisam sigurna na kakvo se povlacenje granice misli.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!