Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd
Rekoh iz sazaljenja, jer me niko nece, pa cak ni da me pipne laserom :lol:
Pomeri se s mesta. :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by the1whowished
Rekoh iz sazaljenja, jer me niko nece, pa cak ni da me pipne laserom :lol:
Pomeri se s mesta. :smeh:

Nikako. To bi onda bilo bezanje od realnosti, a taj kukavicki cin je draga moja, ispod nivoa svakog skrndelja* nalik meni.

*skrndelj, sr. - neologizam nastao u beogradskim gimnazijama pocetkom 21. veka, oznacava izuzetno ruznu i na oko neprivlacnu osobu, onu koju ni laserom ne biste pipnuli.

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
*skrndelj, sr. - neologizam nastao u beogradskim gimnazijama pocetkom 21. veka, oznacava izuzetno ruznu i na oko neprivlacnu osobu, onu koju ni laserom ne biste pipnuli.
синоними- БЉУШТРА, ЉЏА
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by the1whowished
синоними- БЉУШТРА, ЉЏА

bljustraritopek

pisem Jednorogu vec danas sa zahtevom za novi nick :lizalica:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by jenny
Pa vi se ovde ludo zabavljate :lol:

Mislim samo da bi trebalo promeniti naslov teme u "Na kafici kod candy" ili tako nesto :lol:
Pre bih rekla "Prevaspitavanje Kendi"! :skola:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by *Candy*
Originally posted by sleepingsun
ole!!!Mashta radi svasta..bas mi zanimljivo kako si uspela da nadrkas volko ljudi na ovolicnoj temi.. :lukavi:
Nisam ja nikoga nadrkala...Ja sam ovu temu ozbiljno napisala:neznam:!!!
Ali me strasno nervira kada neko pocne da se pravi pamet i da uzvisuje sebe,koliko su me samo na pocetku izvredjali...E takve treba spustiti na zemlju...Ali kao sto kazu : "Pametan čovek primećuje sve,dok glupi ima za sve po neku zamerku"!!!!!!!!

U p.m. kad si toliko pametna daj resi svoj problem, ne postavljaj kretenske teme na forumu :evil:

:alexis:
By J...
Originally posted by Delete

Koji si qrac otvorila temu u ovom poDforumu?! :drama:
Ne smem da ti odgovorim na ovo! A nije da ne znam sta bih ti napisala :lol:
Pa znash kako...Ljudska glupost je večnija i od svemira,a mašta je vaznija od znanja...Tako daaaaaa... :skola:
"kendi", bas se lepo zabavljas? :redaljka:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da bi se mnogo lepse zabavljala, kad bi je manje pogadjale reci koje procita ovde :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
:lol:

Ja mislim da smo mi svi bolesni sto postujemo ovde :lol:
By J...
Ona recenica ima neku skrivenu poruku, sigurno. :misli:

Sem ako joj se nije slucajno omakla. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene neko od moderatora mora da uveri da ovo nije dupli nalog :sveca:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Darling

Nisam wala ljubomorna...A za godine...Ah da pa pise ti u profilu 81god... :lizalica:
Malena, upravo si mi dodala 54 godine( znam da si me odmah zavolela, al' ne moras bas toliko da me castis, skromna sam devojka...) :D

Ja sam 81. godiste! :evilkiss:
Aoooo...pa nisam mislila da imas 81 godinu....Vec da si 81 godiste!!!!!:hail:
Korisnikov avatar
By Delete
Aoooo...pa nisam mislila da imas 81 godinu....Vec da si 81 godiste!!!!! :hail:
Da citiram svoj post upućen, takođe, tebi:
Када се редни број пише цифрама тада се иза броја додаје тачка да би се разликовало од обичног броја.
Jovanaaa, objasni joj šta je redni broj :roflmao:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...koji je qrac wise i sa tobom?!!!?
Ti nekog da naucis?!...Jaooo e bravo ti ga sampionko...BRAVO TI GA!!!!!
Previse se pravite pametne...Ne znam samo kakav cilj zelite da postignete time?...Ako ocekujete da vam ljubim stope i da vas cenim,to malo sutra...Jer vase nisko frekventne fore ostavite za vas kada odete na kaficu pa da imate sta da pricate,a ne meni... :kafa:
Jer mi je najmanje bitno misljenje neke meni nevazne osobe u zivotu!!!Pffffff ja znam koliko vredim...!!!!!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Aoooo...pa nisam mislila da imas 81 godinu....Vec da si 81 godiste!!!!! :hail:
Da citiram svoj post upućen, takođe, tebi:
Када се редни број пише цифрама тада се иза броја додаје тачка да би се разликовало од обичног броја.
Jovanaaa, objasni joj šta je redni broj :roflmao:

Uh... ovako... citiracu the1.

"Nemam snage".

i da.. Ivana, nije dupli..
Korisnikov avatar
By Delete
Previse se pravite pametne...Ne znam samo kakav cilj zelite da postignete time?...Ako ocekujete da vam ljubim stope i da vas cenim,to malo sutra...Jer vase nisko frekventne fore ostavite za vas kada odete na kaficu pa da imate sta da pricate,a ne meni... :kafa:
Jer mi je najmanje bitno misljenje neke meni nevazne osobe u zivotu!!!Pffffff ja znam koliko vredim...!!!!!
To ti meni persiraš? Ili u toj množini još neko treba da se prepozna? Da pogađam ko?! Ljubav91, možda?

"Niskofrekventne", u slučaju, koji se pojavljuje u tvom postu se piše kao jedna reč.

Tebi da nije bitno naše mišljenje, ne bi otvorila ovu temu i odgovarala na naše postove. A da si iole pametnija od nas, iako odgovaraš, tvoji odgovori bi bili malo umereniji, jer ovako odaješ utisak nekoga sa ozbiljnim problemima u kontrolisanju besa i histerije.
Korisnikov avatar
By *Candy*
To ti meni persiraš? Ili u toj množini još neko treba da se prepozna? Da pogađam ko?! Ljubav91, možda?

"Niskofrekventne", u slučaju, koji se pojavljuje u tvom postu se piše kao jedna reč.

Tebi da nije bitno naše mišljenje, ne bi otvorila ovu temu i odgovarala na naše postove. A da si iole pametnija od nas, iako odgovaraš, tvoji odgovori bi bili malo umereniji, jer ovako odaješ utisak nekoga sa ozbiljnim problemima u kontrolisanju besa i histerije.
Eo ja odustajem...Ne mogu vise da se svadjam...Msm.nisam se svadjala vec samo smo diskutovali...Ne vredjam vise nikog...Niti cu vise da se prpirem...Pozzzzz...Peace:angramaina::yes:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Eo ja odustajem...Ne mogu vise da se svadjam...Msm.nisam se svadjala vec samo smo diskutovali...Ne vredjam vise nikog...Niti cu vise da se prpirem...Pozzzzz...Peace:angramaina: :yes:

Bas lepo :)

Nego, da se nisi mozda predomislila i u vezi onog lasera/stapa? :molise: :molise: :molise:
By J...

Nego, da se nisi mozda predomislila i u vezi onog lasera/stapa? :molise: :molise: :molise:
A zasto ja svaki put procitam stRapa? :hypno:

Korisnikov avatar
By *Candy*

Xaxaxa...Jesam,predomislila sam se:mazi:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!