Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li zene vise vole dusom ili telom?

dusom
54
82%
telom
12
18%
Ne volim preterivanje u bilo kom od ta dva pravca. Niti mogu da razumem isključivo insistiranje na jednom od ta dva, a nailazila sam na oba i bude mi jednako neprijatno jer se ne snalazim u tim isključivostima. Tako mene pre neki dan klikne jedna na četu i posle nekoliko uvodnih šablonskih rečenica upita 'da li si fem? ja samo kuckam sa femicama'. A pre tog pitanja je naglasila da ima devojku. :lol: A ima i onih koje ne bi fotku dale ni za milion dolara, koje su u stanju da danima elaboriraju o duši i kad ja aludiram na fotku surovo me prekore na moje materijalističko poimanje žene. :drama:
By Dileja
coka napisao:
Originally posted by Zoe
Originally posted by Mystica_lady
ako volim dusom onda ce mi tvoje telo biti predvorje tvoje duse.
ako volim telom...nema duse.

Bravo. Predivno receno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792124#p2792124]heksagon123 napisao:[/url]Svaka zdrava veza ili romansa bi trebala ići redosljedom: prvo zavoljeti dušom, kasnije tijelom,a nadalje voljeti dušom i tijelom tj. cijelim bićem. :indijanac:
Upravo to sto si napisala- zdrava veza ili romansa (iako, naravno, mora postojati i doza fizicke privlacnosti, ali, naravno, daleko od toga da mora postojati samo to, jer, logicno, da bi ta veza ili romansa iole mogla opstati, mora postojati i ,,ono nesto", neki klik izmedju dve osobe). Mada, na zalost, neretko se desi da nas zene zavole samo telom, a dusom nikada, a mi ih zavolimo u potpunosti, i dusom i telom, i kada nas ostave, ubiju velik deo nas, a da toga nisu ni svesne... :placko:
I ko ih hebe :D .. nek odu i nađu nekoga sličnog sebi pa da vide kako je to zahebano ... bgd lezbacha, nema razloga za tugu, ti si svoje vratila... a tugovat općenito za bivšima je sranje.. ma brate mili, neka idu kud god hoće. Tjedan dana posije si u u rapoleženju opće tuposti, ljutnje i povrijeđenosti, ali poslije shvatiš da je to baš bilo ispravno i d ti je lijepše čak i samoj nego s njom- tako barem meni.. samo što se poslije sve teže i teževezati za novu ženu,a i sve ti je jasnije i jasnije što želiš od života i kakvu vezu. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792157#p2792157]heksagon123 napisao:[/url]I ko ih hebe :D .. nek odu i nađu nekoga sličnog sebi pa da vide kako je to zahebano ... bgd lezbacha, nema razloga za tugu, ti si svoje vratila... a tugovat općenito za bivšima je sranje.. ma brate mili, neka idu kud god hoće. Tjedan dana posije si u u rapoleženju opće tuposti, ljutnje i povrijeđenosti, ali poslije shvatiš da je to baš bilo ispravno i d ti je lijepše čak i samoj nego s njom- tako barem meni.. samo što se poslije sve teže i teževezati za novu ženu,a i sve ti je jasnije i jasnije što želiš od života i kakvu vezu. :)
Potpuno si u pravu, slazem se sa svime sto si napisala. Ma, ne zalim ja ni za jednom bivsom devojkom, jer, da su valjale, ne bi bile bivse. :)
Nego kazem kako sam se osecala posle raskida sa bivsim devojkama, naravno, do onog momenta dok ih nisam prebolela. Sada pored sebe imam zenu svog zivota, i nadam se da se nas dve vise nikad necemo razici, jer u njoj vidim Onu pravu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!