Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mindphaser
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2785888#p2785888]EnMademoiselle napisao:[/url]i ovaj post može da se odnosi na bilo koju osobu koja se pojavi na forumu sa sličnim problemom

i iz iskustva pričam, nevažno da li je neko gej ili strejt ili bilo šta drugo, saveti ništa nisu značili meni bliskim osobama koji su mi prilazili sa takvom pričom, i za koje sam iz tog razloga što su mi bliski odvojila vreme i prešla i preko sebe, čak iako nisam poznavala nekog ko bi im kliknuo, insistirala bih na tome da izađemo zajedno, makar morala i ja da obavim "provodažijsku priču" za početak kako bih ih povezala sa nekim i jedino se taj način pokazao kao uspešan u takvim slučajevima
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784126#p2784126]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784092#p2784092]Andre87 napisao:[/url]@Srklet

Srklet,mislim da anhedonie i ti razlicito definisete problem..(imho)Analogno sa labilnom i stabilnom ravnotezom u statici,covek koji sopstvene slabosti nije dovoljno istrazio(uskih osnova) ali razgranate maste(sirokog vrha) ne moze da odrzi stabilnu ljubavnu vezu i pri malom kolebanju ce neosnovano okriviti partnera i sve ce propasti.Nasuprot njemu covek siroke osnove,koji je prvo analizirao sa svih strana uzroke svojih reakcija zatim reakcija drugih moze da izgradi vezu koja odoleva vecim iskusenjima.
Ljubav se pravi od blata...i kroz blato se stize do oblaka..
A kako su neki dogadjaji obojeni u nasim uspomenama zavisi i od strukture mentalnog filtra..Kao sto prelepa plava boja leptirovih krila(ili perja ptica) zavisi od interferencije svetlosti na mikrostrukturama uredjenih slojeva ljuspica i vazduha.
ono na sto ja skrecem paznju je da se ljubav i ljubavne veze ne dogadjaju u drustvenom vakuumu. za uspjeh i odrzanje heteroseksualnih veza postoji jedna cijela infrastruktura IZVAN dvije osobe koje se nalaze u toj vezi. nasuprot tome, u srbiji - ali naravno ne samo u srbiji - postoji cijela drustvena infrastruktura koja predano radi na tome da svaka istospolna veza propadne i da se LGBT ljude zatre, pocevsi sa famom koju svi jako dobro znamo o tome kako gej ljudi nisu u stanju odrzavati dugorocne ljubavne veze.. cini mi se i nerealnim i nepravednim sve to ignorirati i reci 'problem je iskljucivo u tebi'.
tj. u svakoj uspjesnoj gej vezi postoji znacajan moment toga da je ona uspjela USPRKOS. u vecini uspjesnih strejt veza vidljiv je moment da su uspjele ZAHVALJUJUĆI.

ps
sto je uspjesna veza je naravno posebna tema za raspravu ^^

Poceo sam i ja da razmisljam da li je zaista ovako kao sto pise Srklet...ne znam jebem li ga,opet je krecem od toga stvari u zivotu uticu onoliko na tebe koliko im dozvolis da uticu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemas para, pokusavas da skrpis zivot, pokusavas da nadjes nekog da volis, pokusavas da budes bolji na mnogo polja, trudis se, iscprljen si i neko te pretuce na ulici - ne mozes da ocekujes da ces moci u svakom trenutku da imas kontrolu nad time koliko lose stvari uticu na tebe, neke su prosto van domasaja ili bi bile u domasaju ako bi zrtvovao ostatak zivljenja da bi mogao da se izboris sa tim situacijama
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2785937#p2785937]Anhedonie napisao:[/url]nemas para, pokusavas da skrpis zivot, pokusavas da nadjes nekog da volis, pokusavas da budes bolji na mnogo polja, trudis se, iscprljen si i neko te pretuce na ulici - ne mozes da ocekujes da ces moci u svakom trenutku da imas kontrolu nad time koliko lose stvari uticu na tebe, neke su prosto van domasaja ili bi bile u domasaju ako bi zrtvovao ostatak zivljenja da bi mogao da se izboris sa tim situacijama
Takav je zivot,kurvetina!!
By Joanna
Evo prodje godina,Lutalice.Da li se nesto promenilo? Kod mene nije. Potpuno te razumem i zato se i prijavih. Ne mogu da verujem kakvi su komentari na tvoje pitanje. Kao da svaka ima bar tri,ali u svakom dzepu.Blago njima.Ja bila i na izbornom mestu.Ceo dan.Rekoh sebi,od 1500 ljudi mora bar jedna da se pojavi. :smeh: Uglavnom,samo da znas-ima nas jos.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ma lezi koliko hoces.
Ja uvek naletim na bar jednu gde god da odem.
Mozda vam ne radi gay (ra)dar.

A tek na protestima, pa zna se da su lezbe najveci buntovnici :lol:
By Joanna
Slazem se da nas ima.Vec sam to cula od drugih.I to je onda divno.I slazem se da nama ocigledno bas i ne radi radar.Ali sta je onda sa svima njima(vama) kojima radi?Zasto vi nas ne prepoznajete?A sto se tice demonstracija....nzlost,jos ih nema u svakom gradu pa bas i ne mogu potvrditi tvoju tvrdnju.Opet ostaje nada.
Korisnikov avatar
By Blady
^ A ko kaze da nama, kojima radi radar ne prepoznajemo lezbe?
I nama kojima radi bi trebali sta da uradimo? :lol:

Odes na neku gay zuraju, i da vidis kako ce da pljusti :)
By Joanna
Svi ste vi u pravu iz svoje životne pozicije,ali dozvolite i prihvatite da ima i onih koji se prepoznaju u prvom postu postavljačice teme i
da,vi kojima radar radi treba da preuzmete inicijativu a ne da nas kulirate(jedini put kad me devojka muvala bilo je pre 20 godina dok još nisam spoznala sebe ali i da jesam od toga ne bi bilo ništa-najblaze rečeno jer nije moj tip)
da u gradovima izvan prestonica ne postoje ni gay friendly mesta a za žurke ni čula ni načula
da,osvrćem se,gledam,šetam gradom,popijem kafu,vikendom izlazim;ali osim tih par koje ono kao poznajem,ništa
da,mnogo je lakše biti straight,jer to je kao nešto što se podrazumeva da kad žena izađe dobije nekoliko pića od nn udvarača,ruku na dupetu i žvaku u prolazu
da ima i nas koji iz sigurno dobrih razloga ne želimo da se outujemo i priđemo ribi na ulici samo zato što je gay da pitamo gde ima žuraja? i
da ima i nas koji tražimo emociju,ljubav, a ne samo sex jer,by the way to možeš i sam,po želji,a za ljubav je ipak potrebno dvoje.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ joanna postoji badoo i takvi sajtovi gde ima devojaka iz unutrasnjosti, a ima oglasa i na ovom sajtu. Kapiram da nije lako u maloj sredini gde nema gej frendli mesta. Ne vidim upoznavanje preko neta kao problematicno, ja sam upoznala devojku preko neta, na forumu, iako sam iz bg-a.
By Joanna
Drago mi je zbog vas. Ja sam posle nekih neprijatnih iskustava odustala,ali ostaje naoruzati se strpljenjem i prepustiti virtuelnom svetu upoznavanja. Mada sam iz vremena kada su slucajni susreti i pogledi vodili u velike ljubavi. A sada....O.K. prihvatam vase dobronamerne savete :shake:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, da ti keva nešto kaže, sine, internet je zakon, mame mi. Uvek se nahvata neko, ako ne za vezu, ono makar za bleju i neku avanturu s nogu. Treba biti nekad i sa malim zadovoljan u životu.
Korisnikov avatar
By Hys.
pa da, nije poenta ici i upoznavati se sa namerom e sad to ce mi biti devojka nego upoznati ljude, prosiriti krug poznanstava pa kad nesto naidje - naidje.

Ja sam preko neta imala uglavnom pozitivna iskustva ali mozda i zato sto sam prvo videla sta i kako ti ljudi pisu na forumu.

Naravno, uvek ima ljudi koji imaju odlicnu masku.
Korisnikov avatar
By Blady
Evo i ja sada na chatu trazim devojku.
Korisnikov avatar
By Blady
^ da znas, ja vec nasla par komada.
Korisnikov avatar
By Blady
^ u matora, to mi kazi :sexy:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa hajde, prosledicu ti jednu.
Nick mi je AshGirlNS :)
Korisnikov avatar
By Hys.
i sad cu da napisem nick umesto Hys onaj moj koji ih trigeruje, "I like Butches" i ima gomila debila da me pita sto.
By Bgd Lezbacha
Sudbina, samo to. Nema tu nacina kako pronaci devojku. Kada se sve kockice poklope, tada se i pronadje. Ja sam Onu pravu pronasla pre nekoliko godina, tako da, smatram da se sve dogadja sa razlogom i u pravo vreme. Da sam je pronasla ranije, ne bi bilo dobro, jer sam bila poprilicno nezrela. Pronasla sam Onu pravu u pravo vreme, i bez obzira na neke nesuglasice, poneke svadje (to je ionako segment svake veze, iako ne prijatan segment), volim je, i zahvalna sam Bogu sto nas je spojio...
Korisnikov avatar
By heksagon123
Vidim da i u drugoj državi same shit od lez problema. Moraš se naučit strpljenju, da bi danji život bio podnošljiviji i pomrit se sa činjenicom da je jednostavno tako. Dok čekaš da se pojavi ona prava može naučiti novi jezik, upisat nešto novo uz ovo što imaš , učlanit se u političku stranku pa izgradit ime :D, šta god ti srce želi i onda kad ona naiđe, ti si Einstein i sve lijepo funkcionira :D... Šalu na stranu ( iako preporučam sve navedeno od gore) tako je to. Ujela me ova tema ko komarac, pa dođoh evo samo da kažem - veliki postotak pravih lezbi ima ovaj problem, pa tako i ja, ali naučile smo se živjet sa time. Mislim, pomiriš se nekako da ne možeš baš imat ko straight ljudi vezu ili curu kad go želiš iako imaš možda duševnu i fizičku potrebu kao i svako ljudsko biće...Kao što si rekla Lutalice, pravih lezbi nema toliko puno ,a onda još iz te male populacije moraš izvući manju grupicu u kojoj bi bile te koje bi tebi osobno pasale i vidiš na čemu si ... sa optimistične strane, imaš gaydar pretpostavljam i tako ih lako prepoznaš i na sred ceste ako treba, i shvatiš da su svuda okolo tebe, samo trebaš dobro pogledat, i nadam se da te oko ne vara... e sad, problem je što oko mene nisu moj tip :(, al gle radije se poštedi bezvezne veze i čekaj onu pravu ženu svojih snova koja će te oduševit u svakom smislu, gdje će sex bit vrh i sve na mjestu. :) .. i glavu gore i samo somouvjereno naprijed i ulaži u sebe dok čekaš ovu pravu ,a što se tiče foruma i tih sranja u potpunosti se slažem..ali uvijek imaj mišljenje : Ko vas J*, ne znate vi šta propuštate, kad meni ne odg* i vidjet ćeš da će biti bolje .. a kod tih dopisivanja ( ako baš mora tako) ti je najbolje smiriti se, ne nadat se apsolutno ničemu, i pisat samo rijetkim ženama u koje možda imaš nade i oko njih se angažirat ( ne pretjerano i ne uzimat si to srcu), ugovorit dejt, bit kul , doć tamo , snimit situaciju i to je to... Nije sve tako crno :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!