- 03 Apr 2011, 01:48
-da li više uživate u aktivnoj ili pasivnoj ulozi?
Trenutno vise u pasivnoj. Ali se cesto menja.
-Šta kad se skontaju dve hardkor bučice koje ne daju da ih partnerka pipa, štipka, liže i sl?
nidje veze,zato te dve nikad nisu u vezi, mislim , sta ce u vezi ako ne mogu da imaju sex, nek budu drugarice, pardon - ortaci
-Ako se nađu dve pasivne ili dve aktivne da li je onda takva veza stvar kompromisa?
Verovatno, nisam bila u situaciji, ne znam.
-Da li je pasivnost slabost?
Ne verujem da je slabost, zasto bi bila? Znam za predrasudu,ali ne mislim da jeste slabost.
-Da li je aktivnost transparent sa natpisom dobra?
Zavisi. Verovatno da jeste ako transparent citaju pasivne devojke
-Kakve ste u mašti?
Uvek aktivna, sem kad je sa mnom u masti i moja sadasnja devojka, onda sam i pasivna.
-Da li aktivnost, odnosno pasivnost zavisi od toga sa kim vodite ljubav ili ste univerzalno aktivne ili pasivne sa kim god bile?
Ne bih znala, vodila sam ljubav samo sa mojom devojkom.

Trenutno vise u pasivnoj. Ali se cesto menja.
-Šta kad se skontaju dve hardkor bučice koje ne daju da ih partnerka pipa, štipka, liže i sl?
nidje veze,zato te dve nikad nisu u vezi, mislim , sta ce u vezi ako ne mogu da imaju sex, nek budu drugarice, pardon - ortaci
-Ako se nađu dve pasivne ili dve aktivne da li je onda takva veza stvar kompromisa?
Verovatno, nisam bila u situaciji, ne znam.
-Da li je pasivnost slabost?
Ne verujem da je slabost, zasto bi bila? Znam za predrasudu,ali ne mislim da jeste slabost.
-Da li je aktivnost transparent sa natpisom dobra?
Zavisi. Verovatno da jeste ako transparent citaju pasivne devojke

-Kakve ste u mašti?
Uvek aktivna, sem kad je sa mnom u masti i moja sadasnja devojka, onda sam i pasivna.
-Da li aktivnost, odnosno pasivnost zavisi od toga sa kim vodite ljubav ili ste univerzalno aktivne ili pasivne sa kim god bile?
Ne bih znala, vodila sam ljubav samo sa mojom devojkom.