Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Treba zabranjivati pojavljivanje takvih osoba u javnim glasilima, staviti neku vrstu cenzure, zabraniti te tv kanale na kojima se pušaju takvi sadržaji i dati im dva izbora: ili ćeš kompletno promijeniti sadržaj svog kanala ili ćeš ga morat zatvorit.
Također, sve plakate na kojima se pojavljuje golotinja treba skidati i pokrivati, golotinja se može tolerirati jedino u umjetničkom aspektu, kao akt ili kao skulptura.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797493#p2797493]heksagon123 napisao:[/url]Treba zabranjivati pojavljivanje takvih osoba u javnim glasilima, staviti neku vrstu cenzure, zabraniti te tv kanale na kojima se pušaju takvi sadržaji i dati im dva izbora: ili ćeš kompletno promijeniti sadržaj svog kanala ili ćeš ga morat zatvorit.
Također, sve plakate na kojima se pojavljuje golotinja treba skidati i pokrivati, golotinja se može tolerirati jedino u umjetničkom aspektu, kao akt ili kao skulptura.

Slika
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ajoj, kako si ti providan. Mogla sam se okladit u 1000 kuna da će neko nešto ovako poslati ili napisati nešto u tom stilu. Daj prestani razmišljati kao isprani mozak, i uključi svoju glavu.
I malo manje propagande puštaj u svoj život.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Tvoja ispraznost i dalje se nastavlja, zato je krasno prezentirat degenerike na tv-u, koji nemaju živote već neka sintetička tijela.Zato se mlade, prirodne i iznimno zgodne žene trebaju osjećati čudno uz ovakve spodobe. Zašto je dozvoljeno nada mnom i nad mnogo ostalih osoba vršiti agresiju tako da na plakatima gledam nešto što ne želim i ne smatram lijepim, jer lijepo je za mene sve što je prirodno. Ako je demokracija, onda nije dozvoljeno vršit agresiju nad drugim ljudima, tada se u javnom prostoru, na plakatima ne bi trebale stavljati ovakve osobe koje promoviraju nešto što nije prirodno.
Ovo me podjeća na inače jako dobru epizodu The Twilight Zone - "Eye of the Beholder"
Kratak sažetak : Janet Tyler, a woman with facial deformities in a totalitarian society that emphasizes conformity even in physical appearance, is undergoing her twelfth surgery in an attempt to make her appear normal. It is the last chance she can legally receive to alter her looks, and if it succeeds, she will fit in with those around her for the first time in her life. If it fails, she must be transported to a "segregated" colony of those who look like her rather than as the norm do.
Poanta filma je što je ta Janet Tyler sasvim normalna žena, štoviše manekenka, sa licem koje je savršenih dimenzija, prirodno, izgleda kao anđeo gotovo, a okolo nje je cijela populacija nakaza čija lica, mene osobno podsjećaju na svinjska lica . Inače, jako dobar filmić kratki, Svakako preporučam.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Dečko, pa ti daješ na svaki post odgovore za koje znam deset minuta unaprijed da ćeš odgovoriti. Sasvim si isprazan i proziran. Sasvim iskontroliran gay propagandom koja nije u mnogo stvari u pravu, vrijeme će pokazati.
Još nešto, kao normalna poruka svim gej ljudima : Gej ljudi nisu ni po čemu posebni, niti hrabri, oni su samo prosjek -ljudi, no neki od njih su "specijalni" u svojim potrebama da odskaču od društvenih normi i privlače previše pozornosti na sebe.
<Recimo, sa tobom se uopće neda pričati, tebe nema, ne postojiš, tvoje mišljenje ne postoji.
Zato mnogi lgbt populaciju smatraju degenericima i zaluđenim fanaticima. Mnogi to i jesu, nažalost.
Nešto o gay populaciji, a vrlo pametno, rekao je korisnik Hunter Avallone pod naslovom Dear Gay people. Svakako pogledaj, mnogi gej ljudi se slažu sa njima, mnogo pregleda i mnogo lajkova.
By Sixto
Boze sto nisam kakva vlast na ovom Forumu...
Korisnikov avatar
By heksagon123
Hvala Bogu pa nisi nikakva vlast, sudeći po tome da nemaš mišljenje ni o čemu već se samo priklanjaš "trendovima" ko neki guzičar kad tako moram reći . Priklanjaš se nečemu za što misliš da je opće prihvaćeno od strane gay populacije. Želiš ispast atraktivan, no u mnogim stvarima griješiš.Uopće ne vidiš ili ne želiš vidjeti širu sliku.
By Sixto
Spodoba koja bi da pokriva zene poziva na sagledavanje sire slike...

Jebem ti zivot :lol:
By Sixto
Pa miko ti znas da na Sixtaca naredbe ne deluju osim ako to nije neki bivsi iz najdubljeg bezdana imenika i pauzom od bar 10 godina nejavljanja... onda moze da mi radi sta oce... stoka usrana...

Elem. Lose sam spelovao i to na srpskom. Nisam bitch nego beach ili biiiiiic... sto mi pise na majci jelte.
By Sixto
Cu da vratim tu inteligentnu fotku za neko vreme, sad sam u raskalasnom momentu
Korisnikov avatar
By heksagon123
Sixto napisao:Spodoba koja bi da pokriva zene poziva na sagledavanje sire slike...

O Bože, ko ti je reko da treba pokrivat žene, ja kažem da ovakve napumpane silikonke ne treba stavljat na plakate niti na javna mjesta.
Vidiš kako ti sve okrečeš kako ti paše, badava sa tobom pričat o blo kojoj temi.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797669#p2797669]heksagon123 napisao:[/url]
Sixto napisao:Spodoba koja bi da pokriva zene poziva na sagledavanje sire slike...

O Bože, ko ti je reko da treba pokrivat žene, ja kažem da ovakve napumpane silikonke ne treba stavljat na plakate niti na javna mjesta.
Vidiš kako ti sve okrečeš kako ti paše, badava sa tobom pričat o blo kojoj temi.
Moras pitat cirkuzant! Moras pitati gestatenzi!
[youtube]http://youtu.be/TDARhq1yMM0[/youtube]
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ja se suosjećam sa gospođom ovom, vidim da putuje iz pravca Kvatrića ili Autobusnog prema Glavnom kolodvoru, vjerovatno je bila u banci prije toga , tamo je išla provjerit stanje švicarca, saznala je da kredit neće moć otplatit narednih 20 god i shvatila da se mora odseliti u Njemačku te je već počela ponavljat ključne riječi za preživljavanje tamo i onda je naišao gospodin sa kamerom i sav bijes je svalila na njega, da nije bilo kamere, udarila bi ga u jaja vjerojatno i tako to .. ugl,nije joj do života više. Razumljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!