- 13 Avg 2017, 16:04
Tvoja ispraznost i dalje se nastavlja, zato je krasno prezentirat degenerike na tv-u, koji nemaju živote već neka sintetička tijela.Zato se mlade, prirodne i iznimno zgodne žene trebaju osjećati čudno uz ovakve spodobe. Zašto je dozvoljeno nada mnom i nad mnogo ostalih osoba vršiti agresiju tako da na plakatima gledam nešto što ne želim i ne smatram lijepim, jer lijepo je za mene sve što je prirodno. Ako je demokracija, onda nije dozvoljeno vršit agresiju nad drugim ljudima, tada se u javnom prostoru, na plakatima ne bi trebale stavljati ovakve osobe koje promoviraju nešto što nije prirodno.
Ovo me podjeća na inače jako dobru epizodu The Twilight Zone - "Eye of the Beholder"
Kratak sažetak : Janet Tyler, a woman with facial deformities in a totalitarian society that emphasizes conformity even in physical appearance, is undergoing her twelfth surgery in an attempt to make her appear normal. It is the last chance she can legally receive to alter her looks, and if it succeeds, she will fit in with those around her for the first time in her life. If it fails, she must be transported to a "segregated" colony of those who look like her rather than as the norm do.
Poanta filma je što je ta Janet Tyler sasvim normalna žena, štoviše manekenka, sa licem koje je savršenih dimenzija, prirodno, izgleda kao anđeo gotovo, a okolo nje je cijela populacija nakaza čija lica, mene osobno podsjećaju na svinjska lica . Inače, jako dobar filmić kratki, Svakako preporučam.