Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Normalna si osoba ako postujes svačije pravo na izbor i ne mijesas se u ljudske živote.....
BTW. Kad smo kod vagine i njezine vrijednosti, zamislite kako je tek gadno neoperiranim trans likovima ići na takvo šta a opet generalno oni su i u najvećoj opasnosti da obole zbog testosterona koji nije prijatelj jajnika realno. Bože svasta. Svi mi imamo pravo radit sa svojim tijelom što hoćemo. Da zaključimo.. o mojim intimnim dijelovima odlučujem samo ja.Hvala ne kolko toliko pristojnim savjetima. Pišite i dalje o ovoj temi ali ne spominjite mene.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
On se samo zeza. Pokusaj si tipkati samo sa zenama
ako te na neki nacin nerviraju decki, za pocetak. Niti ja nisan ostvarila kontakt sa nekim, nekad samo okrenem ocima kad nesto procitam, ali, da me nesto nervira, no pasarn. Ili si odi na chat. I ja san tamo nekada. Nadji neku sa kojom mozes ćakulati malo. Nekad bude i netko normalan tamo.
P.S necu ti vise spominjati vaginu :)
Ma nisam ja zato ovdje, ajme mala moja ( kažem mala jer si slatka) te veze na daljinu su ti smrt za nerve. Najbolje ti je ic na dejt da vidiš ti tu ženu i sve o njoj a i treba imati kristalnu sliku šta se traži i ne biti očajan tada najgore ispadne... Meni je forum lijep a sada imam previše posla za ljubav i mislim da ću si je odgoditi na par godina jer imam puno posla...meni je lijepo ovdje pisat jer samo tu imam priliku nešto pisat o lezbijstvu. Ovdje sam upoznala samo bgd lezbachu ali ništa više od toga nije išlo.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Nisan mislila da si nadjes vezu, nego da komuniciras sa lezbejkama. Imati kontakt s nekim via internet ne znaci, imati vezu ili si zeljeti sex. Mlada si, mozes si saznati mnogo sto sta
od stariji lez. Ti studiras, pa si nimas vrimena, kužim. Kako god, no sikiriki.

PS to mala, cico itd ne prolazi kod fem lezbijki. Mislin da uopce ne prolazi niti kod koga, ali fala lipa za kompliment, svatila san smisao. Dobra si ti, samo to ne zelis da pokazes svatkome :))
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803352#p2803352]heksagon123 napisao:[/url]Normalna si osoba ako postujes svačije pravo na izbor i ne mijesas se u ljudske živote.....
BTW. Kad smo kod vagine i njezine vrijednosti, zamislite kako je tek gadno neoperiranim trans likovima ići na takvo šta a opet generalno oni su i u najvećoj opasnosti da obole zbog testosterona koji nije prijatelj jajnika realno. Bože svasta. Svi mi imamo pravo radit sa svojim tijelom što hoćemo. Da zaključimo.. o mojim intimnim dijelovima odlučujem samo ja.Hvala ne kolko toliko pristojnim savjetima. Pišite i dalje o ovoj temi ali ne spominjite mene.
Svi mi imamo pravo da radimo sa svojim telom sta zelimo. To ne znaci da od sebe nekad necemo napraviti antivaxer sprdacinu...
Ako pod antivaxer misliš na ljude koji se protive vakcinaciji svoje djece- bolje ti je da ni ne krećeš u tu temu jer vjerujem da nisi upućen. Liječnici su čak podijeljeni oko ove teme, tako da prevelik zalogaj za tebe, vjeruj mi. Jesu li neka cjepiva za bolesti iz prahistorije stvarno neophodna s obzirom nas današnji standard života te da li su neke od njih u stanju izazvati autizam zbog neke primjese u cjepivu, pitanje je za stručnjake.... Da ne nastavljam dalje u tom tonu, ja sam suzdržana što se tiče te teme ...Ti baš voliš vuc na svoj mlin što je ok , ali shvati I ti si sprdnja za nekog pojedinca kao što je neki pojedinac sprdnja za tebe , i to vrijedi za sve nas. zato je svijet tako dinamičan mravinjak .
Urbana, svako ni ne zaslužuje da vidi dobrotu jer ne znaju cijeniti. To je samo za uži krug ljudi koje treba čuvati i njegovat. Hvala na lijepim riječima.. ni ja ne volim takve izraze cici i mala niti ih upotrebljavam privatno, ali ovo je bilo od srca i jer si mi duhovita i simpa .
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803393#p2803393]heksagon123 napisao:[/url]Ako pod antivaxer misliš na ljude koji se protive vakcinaciji svoje djece- bolje ti je da ni ne krećeš u tu temu jer vjerujem da nisi upućen. Liječnici su čak podijeljeni oko ove teme, tako da prevelik zalogaj za tebe, vjeruj mi. Jesu li neka cjepiva za bolesti iz prahistorije stvarno neophodna s obzirom nas današnji standard života te da li su neke od njih u stanju izazvati autizam zbog neke primjese u cjepivu, pitanje je za stručnjake.... Da ne nastavljam dalje u tom tonu, ja sam suzdržana što se tiče te teme ...Ti baš voliš vuc na svoj mlin što je ok , ali shvati I ti si sprdnja za nekog pojedinca kao što je neki pojedinac sprdnja za tebe , i to vrijedi za sve nas. zato je svijet tako dinamičan mravinjak .
:retard:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!