Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black Lady
Naravno, nisam nista lose mislila... ali dovoljno je samo pogledati one teme, sta mislis o toj osobi, sta znas o toj osobi...
Evo ja se npr secam, da si ti jednom prilikom napisala, da mislis da sam sujetna, i ja sam rekla da to nije istina.. iako smo mozda svi sujetni, neki manje neki vise.... ali recimo, da sam u tom krugu od manje... bas sam se toga setila pa da spomenem....
Originally posted by Black LadyMa, pazi, da se te zene sve kresnu lepo, izmore, a ne muvaju mesecima, pa taktiziraju, pa drame, pa se foliraju, pa hlade, pa greju ove teme ne bi ni bilo..
ne znam kome je bilo namenjeno tracarenje... ali da, to bi sve bilo jednostavnije... zaista nemam problema sa fircanjem
![]()
Originally posted by jovanabeogradStvarno nisam primila kao negativno... ali mi se zaista ne poznajemo...Originally posted by Black Lady
Naravno, nisam nista lose mislila... ali dovoljno je samo pogledati one teme, sta mislis o toj osobi, sta znas o toj osobi...
Evo ja se npr secam, da si ti jednom prilikom napisala, da mislis da sam sujetna, i ja sam rekla da to nije istina.. iako smo mozda svi sujetni, neki manje neki vise.... ali recimo, da sam u tom krugu od manje... bas sam se toga setila pa da spomenem....
Ne uvidjam neku jasniju vezu izmedju onoga sto sam navela iznad i ove tvoje pricice. Kada sam u toj temi rekla da si sujetna, to nije imalo veze sa ovim o cemu sam pricala vec sa mojim utiskom o tebi kao osobi. I nije neophodno bilo primiti to u negativnom kontekstu, opusti se.![]()
A sada kada spominjem sujetu, mislim na sve ono sto prati takozvane "lezbejske vrtloge", i kombinacije "A voli B, B voli C, C se jebe sa A, a D muva B.", a za sve te price cujes upravo u Smajliju gde za istim stolom pijuckate espresso ti, tvoja devojka, bivsa devojka tvoje devojke, koja je i tvoja bivsa*. Harmonija.![]()
*prilikom docaravanja efekta "Lezbejskog vrtloga", akterke su birane nasumicno.
@ Zweki
![]()
budalo jedna
Pa, fircanje barem nije problem, ali nekima nije samo do toga![]()
Originally posted by ZwezdicaI ovo je, generalno gledajući, deo problematike u odnosima među ljudima danas.
Black nisam ni znala da si ti postavila temu..Nisam ni gledala...
Originally posted by Lepa KrepaHuh, imala sam uvek jedva dvojku iz matematike, pa su ove tvoje formule za mene nedostižna meta i špansko selo.
iako uvažavam mudre reči gospoje daliborke, moram da dodam i prostu matematičku vizuru ovog problema.
radi se, dakle, o čistoj kombinatorici.
ako imamo recimo 2 str8 para u kojima su žene obeležene sa x, a muškarci sa y, možemo dobiti sledeće kombinacije bivših, sadašnjih, prevarenih i budućih:
1x1y
1x2y
2x2y
2x1y
sa lezbejskim parovima, međutim dobijamo sledeće:
1a1b
1a2b
1a2a
1b2a
1b2b
2a2b
ako broj parova podignemo na 4, broj str8 kombinacija raste na 16, a broj gay kombinacija, bogami, na 28 (ako dobro izračunah). a kad uzmemo u obzir ekipu od, šajaznam, stotinak ljudi koji se sreću, druže, minglaju, broj raste na... go figure.![]()
Originally posted by Lepa KrepaHvala ti na pojašnjenju, ja sam više oralni, tj. verbalni tip žene, tabele i grafikoni me zbunjuju, a o brojkama i formulama da i ne govorim.
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.
izvinjavam se vama na ovim malo slobodnijim izrazima, ali smatram vas ženom živahnog i mladalačkog duha, pa računam da mi nećete zameriti.
Originally posted by jovanabeogradPa rekoh vec dva tri puta da nema, nego da me je asociralo na to...
BL, sve je u redu.Na onoj temi se ionako vecina ljudi ni ne zna, i prepusta sve nagadjanjima, logicno. Ali kakve sad ovo veze ima sa ovom temom??
![]()
Nego, da se vratimo mi na lezbejcuture![]()
Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.
izvinjavam se vama na ovim malo slobodnijim izrazima, ali smatram vas ženom živahnog i mladalačkog duha, pa računam da mi nećete zameriti.
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by jovanabeogradHuh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
... a svemu tome maaalcice doprinosi i cinjenica da je svega, recimo, 5% stanovnistva gej pa su i kombinacije ogranicene i sa te strane, slozices se?
(rekoh 5% jer je veliki broj onih "neotreznjenih" i samoklozetiranih)
Originally posted by LiOriginally posted by Lepa Krepa
Meni je cool onaj sa x i y ... obozavam matis...![]()
Originally posted by DaliborkaVerujem vam teta Daco... i ja se sad tako osecam, zapravo me preplavljuje vise osecaja...Originally posted by jovanabeogradHuh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
... a svemu tome maaalcice doprinosi i cinjenica da je svega, recimo, 5% stanovnistva gej pa su i kombinacije ogranicene i sa te strane, slozices se?
0,001 posto.
Ponekad se osećam kao da sam sama na svetu, mame mi.
![]()
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by jovanabeogradHuh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
0,001 posto.
![]()
Originally posted by Black LadyHrabre, jake, superiorne i natprosečno inteligentne žene kao što smo mi često imaju osećaj usamljenosti, jer retko ko može da im parira.Originally posted by DaliborkaVerujem vam teta Daco... i ja se sad tako osecam, zapravo me preplavljuje vise osecaja...Originally posted by jovanabeogradHuh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
0,001 posto.
![]()
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by jovanabeogradKoji chat mi preporučuješ ?
Zato glavu gore, nafrakajte se, sedite za vas AppleMacBook, i chatujte i virtuelno ocijukajte sa gospodjama jednako sarmantnim kao sto ste vi!![]()
Nikad nisam chatovala.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!