Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
:fuckbed: ne znam kome je bilo namenjeno tracarenje... ali da, to bi sve bilo jednostavnije... zaista nemam problema sa fircanjem :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Naravno, nisam nista lose mislila... ali dovoljno je samo pogledati one teme, sta mislis o toj osobi, sta znas o toj osobi...
Evo ja se npr secam, da si ti jednom prilikom napisala, da mislis da sam sujetna, i ja sam rekla da to nije istina.. iako smo mozda svi sujetni, neki manje neki vise.... ali recimo, da sam u tom krugu od manje... bas sam se toga setila pa da spomenem....

Ne uvidjam neku jasniju vezu izmedju onoga sto sam navela iznad i ove tvoje pricice. Kada sam u toj temi rekla da si sujetna, to nije imalo veze sa ovim o cemu sam pricala vec sa mojim utiskom o tebi kao osobi. I nije neophodno bilo primiti to u negativnom kontekstu, opusti se. ;)

A sada kada spominjem sujetu, mislim na sve ono sto prati takozvane "lezbejske vrtloge", i kombinacije "A voli B, B voli C, C se jebe sa A, a D muva B.", a za sve te price cujes upravo u Smajliju gde za istim stolom pijuckate espresso ti, tvoja devojka, bivsa devojka tvoje devojke, koja je i tvoja bivsa*. Harmonija. :radosnice:

*prilikom docaravanja efekta "Lezbejskog vrtloga", akterke su birane nasumicno.

@ Zweki

:lol:

budalo jedna

Pa, fircanje barem nije problem, ali nekima nije samo do toga :opatica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:fuckbed: ne znam kome je bilo namenjeno tracarenje... ali da, to bi sve bilo jednostavnije... zaista nemam problema sa fircanjem :lol:
Ma, pazi, da se te zene sve kresnu lepo, izmore, a ne muvaju mesecima, pa taktiziraju, pa drame, pa se foliraju, pa hlade, pa greju ove teme ne bi ni bilo.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
JOVANICE, dete moje broj 2, nije sve u sexu, ima nesto i u nekretninama.. :yes:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
^

Pa upravo to ti kazem Zvezdana! :hvala: A i zvanje mlade uspesne menadzerke manastira mi takodje primamljivo zvuci :opatica:

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd
Naravno, nisam nista lose mislila... ali dovoljno je samo pogledati one teme, sta mislis o toj osobi, sta znas o toj osobi...
Evo ja se npr secam, da si ti jednom prilikom napisala, da mislis da sam sujetna, i ja sam rekla da to nije istina.. iako smo mozda svi sujetni, neki manje neki vise.... ali recimo, da sam u tom krugu od manje... bas sam se toga setila pa da spomenem....

Ne uvidjam neku jasniju vezu izmedju onoga sto sam navela iznad i ove tvoje pricice. Kada sam u toj temi rekla da si sujetna, to nije imalo veze sa ovim o cemu sam pricala vec sa mojim utiskom o tebi kao osobi. I nije neophodno bilo primiti to u negativnom kontekstu, opusti se. ;)

A sada kada spominjem sujetu, mislim na sve ono sto prati takozvane "lezbejske vrtloge", i kombinacije "A voli B, B voli C, C se jebe sa A, a D muva B.", a za sve te price cujes upravo u Smajliju gde za istim stolom pijuckate espresso ti, tvoja devojka, bivsa devojka tvoje devojke, koja je i tvoja bivsa*. Harmonija. :radosnice:

*prilikom docaravanja efekta "Lezbejskog vrtloga", akterke su birane nasumicno.

@ Zweki

budalo jedna

Pa, fircanje barem nije problem, ali nekima nije samo do toga :opatica:
Stvarno nisam primila kao negativno... ali mi se zaista ne poznajemo...
a spominjanje toga sam navela bas kao takav primer, ne poznavanje nekoga, sto i nema veze sa temom... napisah da sam se toga setila...
ja se zaista oko toga ne cimam, kao ni oko ovog foruma, dolazim kada mi je dosadno, kada mi se cita nesto ok itd...
@Zvezdice Ne znam kakve sad to veze ima, ja postavih temu, jel` me zanimalo, a ne zato sto imam nedostatak sexa :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Black nisam ni znala da si ti postavila temu.. :lol: Nisam ni gledala...
Korisnikov avatar
By Li
A sto moja bivsa ima drugaricu... :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Nije mi se dogodilo i nadam se da nece...Bas mi je bezvez to,"jao ti si sa mojom bivsom ili,da,znam tvoju devojku,bila je sa ovom,onom"...Kao sto neko rece,trebalo bi stvarno da se otvori tema koja je sa kojom bila...ili nesto poput onog sto je Alica iz L word napravila :D .Heh,tuga...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica
:yes: pa ja... :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Zwezdica
I ovo je, generalno gledajući, deo problematike u odnosima među ljudima danas.
Niko nikog ne sluša sa punom pažnjom, svako tera svoju politiku, svako tvrdi da je u pravu, površnost caruje i zato i dolazi do brojnih nesporazuma.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lepa Krepa
iako uvažavam mudre reči gospoje daliborke, moram da dodam i prostu matematičku vizuru ovog problema.
radi se, dakle, o čistoj kombinatorici.

ako imamo recimo 2 str8 para u kojima su žene obeležene sa x, a muškarci sa y, možemo dobiti sledeće kombinacije bivših, sadašnjih, prevarenih i budućih:

1x1y
1x2y
2x2y
2x1y

sa lezbejskim parovima, međutim dobijamo sledeće:

1a1b
1a2b
1a2a
1b2a
1b2b
2a2b

ako broj parova podignemo na 4, broj str8 kombinacija raste na 16, a broj gay kombinacija, bogami, na 28 (ako dobro izračunah). a kad uzmemo u obzir ekipu od, šajaznam, stotinak ljudi koji se sreću, druže, minglaju, broj raste na... go figure. :)
Huh, imala sam uvek jedva dvojku iz matematike, pa su ove tvoje formule za mene nedostižna meta i špansko selo.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
BL, sve je u redu. ;) Na onoj temi se ionako vecina ljudi ni ne zna, i prepusta sve nagadjanjima, logicno. Ali kakve sad ovo veze ima sa ovom temom?? :neznam:

Nego, da se vratimo mi na lezbejcuture :hekla:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

izvinjavam se vama na ovim malo slobodnijim izrazima, ali smatram vas ženom živahnog i mladalačkog duha, pa računam da mi nećete zameriti.
Korisnikov avatar
By Daliborka
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

izvinjavam se vama na ovim malo slobodnijim izrazima, ali smatram vas ženom živahnog i mladalačkog duha, pa računam da mi nećete zameriti.
Hvala ti na pojašnjenju, ja sam više oralni, tj. verbalni tip žene, tabele i grafikoni me zbunjuju, a o brojkama i formulama da i ne govorim.
Ipak smo mi živi ljudi, a ne brojevi.
Naravno da ti nisam zamerila, no sam ti zahvalna na pojašnjenju i stoga ti šaljem jednu mokru pusicu u tu pametnu glavicu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
BL, sve je u redu. ;) Na onoj temi se ionako vecina ljudi ni ne zna, i prepusta sve nagadjanjima, logicno. Ali kakve sad ovo veze ima sa ovom temom?? :neznam:

Nego, da se vratimo mi na lezbejcuture :hekla:
Pa rekoh vec dva tri puta da nema, nego da me je asociralo na to...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

... a svemu tome maaalcice doprinosi i cinjenica da je svega, recimo, 5% stanovnistva gej pa su i kombinacije ogranicene i sa te strane, slozices se?

(rekoh 5% jer je veliki broj onih "neotreznjenih" i samoklozetiranih)
Korisnikov avatar
By Li

Meni je cool onaj sa x i y ... obozavam matis...:sesir:
Korisnikov avatar
By Daliborka
... a svemu tome maaalcice doprinosi i cinjenica da je svega, recimo, 5% stanovnistva gej pa su i kombinacije ogranicene i sa te strane, slozices se?

Huh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
0,001 posto.
Ponekad se osećam kao da sam sama na svetu, mame mi.
:(
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Li

Meni je cool onaj sa x i y ... obozavam matis... :sesir:

Ja mislim da sam nesto slicno ucila iz biologije.. Punnet square se zove... Ali je to vise genetika, a ne gej-strejt kombinacije :nerd:

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Daliborka

Huh, a šta mislite koliko od tih pet posto otpada na stare lezbo žene udovice od pedeset i više godina, kao što sam ja ?
0,001 posto.
Verujem vam teta Daco... i ja se sad tako osecam, zapravo me preplavljuje vise osecaja...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

0,001 posto.

To vam pricam teta Daco!

A zamislite sad kad se tih mucenih 5% razdeli na lipstick lesbians, pa diesel dykes, stone butches, femme dykes, bear dyke (o da, i to postoji) itd. !

I sta ce da rade na primer te preostale 2 bear dykes, koliko ih recimo ima u vasoj Subotici, koje inace preferiraju ove lipstickovane (total=5), a koje same preferiraju iste takve ili ove diesel eventualno?

E pa one teta Daco, isto tako, ostaju prepustene samoci i jedna drugoj i nisu u nista boljoj a ni goroj poziciji nego vi. Zato glavu gore, nafrakajte se, sedite za vas AppleMacBook, i chatujte i virtuelno ocijukajte sa gospodjama jednako sarmantnim kao sto ste vi! :hvala: A dok se magija ne desi, nabavite jednog bogatog starijeg sponzora. Cisto za ne-daj-boze. ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka

0,001 posto.
Verujem vam teta Daco... i ja se sad tako osecam, zapravo me preplavljuje vise osecaja...
Hrabre, jake, superiorne i natprosečno inteligentne žene kao što smo mi često imaju osećaj usamljenosti, jer retko ko može da im parira.
Ljudi su danas plitki i ograničeni. Nemaju umnu širinu.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zato glavu gore, nafrakajte se, sedite za vas AppleMacBook, i chatujte i virtuelno ocijukajte sa gospodjama jednako sarmantnim kao sto ste vi! :hvala:
Koji chat mi preporučuješ ?
Nikad nisam chatovala.
:blush:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Zato glavu gore, nafrakajte se, sedite za vas AppleMacBook, i chatujte i virtuelno ocijukajte sa gospodjama jednako sarmantnim kao sto ste vi! :hvala:
Koji chat mi preporučuješ ?
Nikad nisam chatovala.
:blush:

Ni ja teta Daco, ni ja. Za to cete vec morati da se obratite iskusnijim lezbejkama ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
mislis da sam je propustila :smug: no, no, teta prati sve.
ali ti si rekla nekoliko. ocu jos :bale:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

u tom slucaju dogovoreno, i kao sto sam i obecala, prvom prilikom kacim neke normalne fotke ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!