Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
ko je pominjao mene i tebe u wezi??
naopako
tebi se svidja ta mala i samo napred.Ja pokusah da ti pomognem oko nje...ko je mene i tebe pominjao?svasta
Korisnikov avatar
By *Candy*
...opusteno:blenta:
...Shalila sam se bwe... :zeka:
Nisam znala da cesh sxwatiti ozb. :nope:
Sorry...amiga:shake:
Korisnikov avatar
By *Candy*
:lood:

Nego da te ask something...kada si imala 15god.jesi li isto bila owako nesrecna ljubaw kao uwezi sa mnom?...ili se samo meni owo desawa jer ne umem da je smuwam:closet:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam/./kad sam imala 15 godina mi se svidjao bas jedan decko..u kojeg sam bila zaljubljena bas dugo..nismo na kraju bili zajedno ali sam se smuwala sa nekim drugim i bila sam happy:saint:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Decko:smiling:....
xexexexe...e i ja sam do sada bila samo u wezama sa muskarcima...
A werowatno bix i trebala ostati na tome,widim ja nema meni wajde od lezbejstwa:kakodane:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne seri.bITNA je osoba ne pol.I ako ti se sada svidja riba go for it i bori se zato.N epopustaj na preprekama kukavice!!:yes:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...nisam ja kukawica:neto:
Ja sto xocu to i dobijem,tako ce biti i sa owom curo...a usput ona se zowe Alma (ljubaw moja) :dance:
...a u tome ce mi pomoci i drugarica... :chilling: ...jer i ona se zaljubila u jednu curu... :kiss: ...a sto je najjace kao boodale dok traje cas,mi pisemo njixowa imena po sweskama,rukama,wratu... :cigareta: ...to je prawa ljubaw...:ccn:
Korisnikov avatar
By Delete
*Candy*, jesi li joj poslala poruku? Da li ste se videle u skoli?
Korisnikov avatar
By m..
ne mogu da citam ove teme sa w, nisam u stanju da ih shvatim ozbiljno.
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Delete
*Candy*, jesi li joj poslala poruku? Da li ste se videle u skoli?
Videle smo se u skoli naravno... :cvetduga: ...a eo upravo se dopisujemo na face book...ali nemam ja hrabrosti da joj kazem da je volim...:f5:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Moram pohvaliti izbacivanje slova "W". Jos i potpis da korigujes i na konju si.

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd
Moram pohvaliti izbacivanje slova "W". Jos i potpis da korigujes i na konju si.

:fancyklap:
:kissass: (mislim, ne ljubim te ni u ruku ni u usta ni u obraz da te ne uprljam, naravno)

A na pitanje u naslovu- radi, bre, devojko, sta hoces! Samo imaj na umu da imas obavezu prema sebi da delas.. :sunce:
Korisnikov avatar
By Delete
*Candy*, zvucace neozbiljno i blesavo ako joj kazes da je volis. Pokusaj svoja osecanja opisati na drugaciji nacin, da se devojka ne uplasi.
Korisnikov avatar
By *Candy*
...Ljudi nista od ovoga:doh:...sada mi je glupaca rekla da joj se svidja neki decko od 18 godina... :ugriz: ...ja sam pokusala da je zbarim ali vidim da nema nista od toga... :( ...i ne zelim vise da se vezem za nju!!!Znam da me voli to je 100% ali ako se boji da prizna da je lez,ja joj tu nista ne mogu...i necu da trcim za njom kao budala...GOTOVO JE!!Ima jos cura,nije jedina...kada shvati sta je uradila bice joj kasno!!!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Znam da me voli to je 100%

Kako si dosla do tog zakljucka ukoliko vam se komunikacija svodi na dopisivanje na fb chatu/ myspace-u/ nekom trecem obliku virtuelne komunikacije?

kada shvati sta je uradila bice joj kasno!

Kada shvati sta? Ti nista konkretno nisi ni preduzela, niti joj stavila do znanja, tako da ni ne moze da shvati "sta je uradila".

Ima jos cura,nije jedina

Istina. Ali se ONA neretko ponovo pojavljuje bas u onom momentu kada postanes nacisto sa sobom i bacis ono veliko pakovanje "Kleenexa" koje ti je bilo najbolji prijatelj izvesno vreme.

Ne znam sta to tvoje "barenje" podrazumeva, ali mi se ne cini da si preduzela ista da joj stavis do znanja da ti se svidja, pa makar i diskretno. Pogledi se ne racunaju, mogu i ja tebe da gledam jer imas dobre patike. Konkretno se trazi. A tebi ako je toliko stalo, ucini bas to.
Korisnikov avatar
By mmiki
Jao Boze.... ova Candy nas sve vreme lozi..... to mi je tek sad toliko ocigledno...
Korisnikov avatar
By Delete
Sad ne smes da odustanes.
Nisi ti bas tako mala, pa da treba da ti objasnjavamo da bi se svako ko nije out i ko nema kontakte sa outovanim lgbt ljudima ponasao i imao istu pricu "svidja mi se taj i taj decko" kao ona.
Ili treba da pristupis malo agresivnijem nacinu muvanja, ili treba da budes jako strpljiva da ona tebi otkrije svoja osecanj (ukoliko ona nisu samo plod tvoje maste).
Mozes i da odustanes, ali cemu onda ovoliko smaranje na ovoj temi i sve tvoje emocije?!
By J...
Ti nju jos nisi pozvala da izadjete? Pozovi je. :novine:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
sta treba da bude bice /nace vec njih dve nacina ako se vole:D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by sleepingsun
nace vec njih dve nacina ako se vole:D
Sta ce uraditi? :kesa:
Korisnikov avatar
By Delete
Jovana, zasto ne podelis sa Candy neku foru za muvanje maloletnica? :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Skraceno od ,,naci ce". Jedna akcentogena celina sa dugouzlaznim akcentom. :roflmao:
Meni se sve cini da moze biti to...

{нААААААААААААће } :roflmao:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Vidim ja da cu morati da pribegnem toj metodi na kraju :drama:
A posto sam ja puna fazona i fora za muvanje maloletnica to ce biti najsrecnije resenje, vidim ja:lol:
A mozda je Candy jednostavno resila da iskulira nase savete :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jovanabeograd
A mozda je Candy jednostavno resila da iskulira nase savete :lol:
Mozda forumaske savete moze da iskulira olako, ali...zar ne mozes ti na nju 1 na 1, na MSN-u da utices na mnogo produktivniji nacin? :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@ the1

Cenis? :smirk:

Ne znam, moze to biti i neki neologizam "nače". Nesto kao Niče samo malo drugačije. :neznam:
Verujem ja tebi, nemoj da se vredjas, ali bih ja ipak sacekala odgovor strucnjaka ;)

@ Delete

Ima vremena za vidanje rana, ali jos uvek je sve sveze :drama:
A i nije MSN moj stil, Facebook mi mnogo vise lezi, a cini mi se i Candy.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!