Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ancheha, ha, dobro porednje
e starsejlorke, el dosla vec do tebe ona knjizica 'ljubav, u stvari'? (ja volim da je zovem 'ljubav, u stvari knedla' jer sve nesto malo, malo pa progutaju neku knedlu tamo)
Originally posted by sweet angel
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!
Originally posted by starsailorU "klasičnoj" vezi sam. Ne maštam o drugim osobama. Znam sigurno da i ona ne mašta o drugoj osobi (jer zbg to se oseti). Prevarom smatram poljubac sa drugom osobom (o sexu i da ne govorim).
zanima me dal devojke koje su za klasicnu vezu i veruju u to, i jesu u takvim vezama, dal samo sex smatraju kao prevaru? da li one ne mastaju o dr.zenama i kako sigurno znaju da njihove zene/devojke ne rade to??
ako je tako onda ja to MORAM videti, jer ne verujem da nesto takvo postoji...
Originally posted by bigirlOriginally posted by sweet angel
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by GalatejaMene zanima kako bi ti reagovala da npr. upoznas tu rukometasicu i da ona pokaze simpatije prema tebi i mozda krene da inicira nesto vise? Da li bi je odbila zbog svojih principa?
Naravno da mi se desi da me uzbudi neka prolaznica, glumica, pevačica ili u posledenje vreme rukometašica i o tome pričam sa mojom devojkom.
Originally posted by J...Divila bih se njenoj krasoti i uživala u žudnji. Pošto sam sklona maštanju i idealizaciji pričala bih svojoj devojci seksualne fantazije. Onda bi verovatno i ona nešto dodala. To bi činilo da naša žudnja postane hipertrofirana i usledila bi jedna međusobna erotska divljina koja bi se završila snažnim vrhuncem. Kad već hoćete detaljno opis.Originally posted by GalatejaMene zanima kako bi ti reagovala da npr. upoznas tu rukometasicu i da ona pokaze simpatije prema tebi i mozda krene da inicira nesto vise? Da li bi je odbila zbog svojih principa?
Naravno da mi se desi da me uzbudi neka prolaznica, glumica, pevačica ili u posledenje vreme rukometašica i o tome pričam sa mojom devojkom.![]()
Originally posted by sweet angelja sam se malo zezala. ko zna sta bih, mozda bi ( je) mozda neOriginally posted by starsailorhahaha ti mali Zvrche!
i ja bih![]()
Originally posted by starsailorne bi! da imas neku potpuno super savrseno fenomenalnu cicu pored sebe, ne bi!
onda je ja necu staviti, da se zna da bih je
![]()
![]()
Originally posted by Galatejae sa ovim se slazem. bravo. eto kako moze da se razumemo kada se lepo objasni
Prema hipotetičkoj rukometašici ne bih preduzela nijedan korak, jer me ne privlači pomisao da svoju žudnju na taj način realizujem. Ako bi ona nešto inicirala pokazala bih jedan stop, a ako bi insistirala to bi me definitivno udaljilo, jer ne volim insistiranje (nevezano samo za ovu temu).
A možda bih mogla sa tom potencijalnom rukometašicom razviti drugarstvo, ali tada, žudnja bi se otopila, jer prema prijateljima ne gajim takve simpatije. Spontano.
Sve ovo gore nije posledica bilo kakvih potiskivanja ili čega već, nego ja sam takva, sklona maštanju i idealizaciji. To mi diktira iracionalni deo ličnosti. A racionalni deo mi uvek govori koliko mi pruža moja devojka da bi nju tako divnu i požrtvovanu prevariti bio čist mazohizam.![]()
Ja u požudi i lepoti uživam. I u takvim sklonostima mi je najerotičnija daljina i izmaštana savršenost. Zato uvek nađem neku selebriti muzu čiji karakter domaštam.
Žudnju prema drugim devojkama doživljavam slično kao umetničko klizanje. To je divotno, ali kad bih sama stala na kllizaljke ne bi ni na šta ličilo, jer sam neuka u tome.
Da li me neko razume o čemu pričam?
Originally posted by жњA odakle dolazi da je monogamija jedini pozeljni i "normalni" oblik ponasanja?
...
Ja razumem da neko ko je imao los primer roditeljskog odnosa tokom odrastanja ima neku potrebu da se "zastiti" tim tipom veze, ali oko sebe vidim sve vise primera koji su odrastali uz "normalan" roditeljski odnos, ali opet daju prednost takvim vezama, sto jedino mogu objasniti uticajem masovne kulture, seksovima, gradovima i slicnim sadrzajima.
A promiskuitetom se nikako ne dokazuje sigurnost u sebe, nego bas suprotno.
Originally posted by m..
Mhm, za mene postoji pojam otvorene veze, medjutim ja osobu s kojom ostvarujem takav vid odnosa ne zovem devojkom vec ljubavnicom.
Dakle ja mogu neki duzi period da se vidjam s nekim i da taj neko bude slobodan da se vidja i sa drugim ljudima i da ja nemam apsolutno nikakvih problema s tim, medjutim ja u takav odnos ne unosim sve ono sto unosim u vezu, prevashodno se ne angazujem emocionalno na tom nivou, na kom se angazujem u vezi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!