Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

DA
89
75%
NE
30
25%
Korisnikov avatar
By Modesty
Volim da sam pred ogledalom,da se presvlačim,da se natanane šminkam(ikako to nije velika količina šminke) volim da si namještam frizuru...volim da izgledam njegovano i lijepo...volim lijepo sređene nokte,ne moraju biti ni mnogo dugi ali obožavam lijepe i njegovane ruke.
Korisnikov avatar
By Val
Vala i jesi jedna od retkih ovde koja lichi na negovanu zhenu.

(Uh, al´joj dizhem cenu! Al´, istinu zborim. Retko koja lezbejka toliko kasni na "sastanke") :P
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val
Vala i jesi jedna od retkih ovde koja lichi na negovanu zhenu.

(Uh, al´joj dizhem cenu! Al´, istinu zborim. Retko koja lezbejka toliko kasni na "sastanke") :P
:cvece: hvaja a što se tiče kašnjenja,pa niko nije savršen ;)
Korisnikov avatar
By Val
Daleko si ti od TOG savrshenstva! Mislim, da kasnish 5-10 minuta, pa ajde. Zato devojke, ako ikada budete imale Date sa ovom "ogledalce, ogledalce" zhenom...ako kazhe, tu je u 8, znajte da necje pre 9! :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
Jooooj....pa prijo pa niko me neće htjet posle ovog ;)
Korisnikov avatar
By Val
Shto bre? Mislish, sad cje pre da chekaju nekog gariba, radi ushtede vremena? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

Sto se tice noktiju... pa i da zakacis partnerku - prezivece, ako moze da izdrzi torturu depilacijom, nece je ubiti zakacivanje noktom, pogotovo sto se u trenucima strasti takve stvari i ne primete uglavnom...

Moze mene partnerka da zakacinje svim i svacim, sa namerom, uopste se ne radi o toleranciji na bol, ali zakacinjavanje noktima, jelte, tamo, khm, ne dolazi u obzir. Uopste, ako ima nokte, to je potpuno oflimits zona :sudija:

Ma ako ima nokte ja cela sam oflimits. Uostalom, kada ste videli butchicu sa dugim noktima?

:namig2:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Dnevna šminka - uglavnom da. Nokti - nerviraju me kada su dugi. Volim lakirane nokte, ali ne pamtim kada sam zadnji put to i uradila.
By malabela
ako je posebna prilika onda sam tip top od glave do pete,ali to je uglavnom jednom godisnje,naravno samo bez noktiju,nesto mi svrha zivota to ne dozvoljava :bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy:
Korisnikov avatar
By L-Only
Pridajem znacaj izgledu, ali mislim da ne treba previse preterivati :)
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
da svakodnevno,osim ako znam da cu citav dan provesti kod kuce :D
Korisnikov avatar
By Neve
Mažem nokte nekim hranljivim/zaštitnim lakom, jel se to broji?
Korisnikov avatar
By V25
Kad sam bio klinac obožavao sam sedefaste lakove za nokte :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Volim da se sminkam tj.da istaknem oci kreonom i maskarom:iskolacen: :smeh:
Ne volim senke i te gluposti,ajlajner koristim kad izlazim...
Tecni puder ne podnosim,stavljam kremu u boji ponekad...i puder u kamenu...al facu redje chachkam... Idem redovno na pedikir i manikir,volim francuski m... nokti naravno kratki:D....zbog..ovaj...sociva,da...da....nosim sociva,zbog toga :alexis:
:shmi:
By Garbo
Originally posted by starsailor
jednu od retkih stvari za koju mogu reci da mrzim, su dugacke nokte :bljak: ko sto rece Ivana ( lol prvi put sam napisala Ivana) plase me, a i uzasno mi je nehigijenski i totalni turn Off :down:
Apsolutno se slazem. Dugachke nokte ne mogu da smislim.

Btw koristim i lak i shminku.
Korisnikov avatar
By coka
Volim da se shminkam presvlacim i svlacim :D
Nekada imam duze nekada krace nokte mada je vecinom ovo drugo... Uglavnom stavljam providan lak ili neku neutralniju boju mada imam i ispade :)
By жњ
sminkam, lakiram, uvijam, tapiram... :P

sto se tice noktiju. hejtam i duge i kratke (one zasecene do mesa) :bljak:

ne volim nista isforsirano... samo uredno
Korisnikov avatar
By Distancirana
Da, Sitnicava posebno voli duge nokte... Mislim, devojke sa dugim noktima... Prosto ne moze bez njih... Da oseti bol...
Ruke su nesto sto prvo primetim kod devojaka... Kako oblik, tako i nokte... Tako da nastojim i svojim noktima da posvetim maksimalnu paznju... Lakiram ih svaki, ako ne svaki, onda svaki drugi dan... Isto toliko cesto i koristim turpiju... Iskreno, ponekad mi ide na zivce da im posvetim sate, ali ipak to cinim... Ako su oni nesredjeni, osecam se prljavo, a onda postajem nervozna...
Naravoucenije- kada sednete sa mnom na kafu, obratite paznju na moje ruke i odmah smisljajte obaveze zbog kojih me morate skoro napustiti, u slucaju da su mi nokti u kriticnom stanju... :) Na srecu moju, a i okruzenja mog, ne desava se cesto...
Sminka? Volim da se sminkam, iako to ne radim svakodnevno... Posao uglavnom, popodnevni odlazak na kafu redje, izlazak uvek...
I tako...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Draga Distancirana, ako te nokti toliko opterecuju i uticu na raspolozenje, a ti svaki put kad nisi sa njima zadovoljna, navuci na ruke neke modne, shik rukavice od svile.
:eureka:
:balerina:
Korisnikov avatar
By Distancirana
I odgovorih ja Daliborki... A, gde post nestade, pojma nemam...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Distancirana
I odgovorih ja Daliborki... A, gde post nestade, pojma nemam...
Pa kad si ti distancirana, mora da ti se i post distancirao...
:smeh:
:balerina:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Rekoh ja malopre sledece...
Draga Daliberka, da li mi to preporucujes da stavim dzak na sebe svaki put kada nisam zadovoljna svojom kosom, sminkom, tenom...
Nemoj prebrzo da zakljucujes i zbog toga sto vodim racuna o sebi da me svrstavas u povrsne niskorazredne devojcice... Pogresices...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Rekoh ja malopre sledece...
Draga Daliberka, da li mi to preporucujes da stavim dzak na sebe svaki put kada nisam zadovoljna svojom kosom, sminkom, tenom...
Nemoj prebrzo da zakljucujes i zbog toga sto vodim racuna o sebi da me svrstavas u povrsne niskorazredne devojcice... Pogresices...
Nisam, mila, uopste htela tako nesto da ti sugerisem, nego sam zakljucila da si opsesivno opterecena stanjem svojih noktiju i da na njima uvek vidis neku manu, cak i kad je uopste nema.
Zato sam ti, zbog tvog dushevnog mira, preporucila da nabavish rukavice, jer ces biti spokojnija.
:catwoman:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Joj, mila moja, pa kako da ti zahvalim sto si tako dusebrizna?!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nokte uzasno retko lakiram. ali ako se i to desi, onda na rukama bezbojan. a ako se bas zadesi da nosim neke sandale sa stiklachom (a i to je retko) onda i noktitje na nogama nekom bojom prefarbam :D

a sminka - samo ocistim lice i krema pre nego sto ispadnem iz stana, jedino kad idem do grada onda kreon, maskara (retko kad vise od toga)

:trep:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Joj, mila moja, pa kako da ti zahvalim sto si tako dusebrizna?!
Pa, mogla bi za pocetak da postanes malo manje distancirana...
:blush:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Hajde, Daliborka, na tvoju inicijativu probam i to...
Ne garantujem uspeh, ali pokusaj u svakom slucaju da...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!