Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
mislim da mi se to nije dogadjalo... samo mi malo bude neprijatno od onog frndanja kao macka kad hoce da spava i kojekakvih zenskih nacina iskazivanja prijateljske naklonjenosti. ne razumem to, zagljaj je tako intimna stvar.
Korisnikov avatar
By Azdaja
moja prva devojka je bila str8...bile u vezi 2,5god i tako...:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dear Lucy

zagljaj je tako intimna stvar.
kako kome.

ja više volim, recimo, kad se sa nekim dragim bićem pozdravljam, da ga/je zagrlim, nego da se cmačem u obraz. mada, primetila sam da mnogi ne vole da se grle, pa se ja onda grlim samo sa retkim istomišljenicima. :sigh:

zagrljaj je iskreniji, a cmakanjem sa svima živima se mogu dobiti razne boleštine :shtap:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moram reci da je starija od mene 5god i da se to desilo u njenim kasnim dvadesetim, znaci, nema NE ZNAM - NISAM SIGURNA...ali, bila je str8...:)
Korisnikov avatar
By IriS
a što se teme tiče... pa, recimo da ne primećujem takva dešavanja oko sebe. bitno mi je da se u odredjenom trenutku (trenucima) svidjam samoj sebi, drugi me ne zanimaju. a ionako ne volim mene da muvaju, već ja da muvam...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
poljubac u Obraz je sterilan, to je umesnost ljubljenja vazduha, kao heroine Pop Cire i Pop Spire ( ne znam zasto mi to pade na pamet ). Dakle, nije svaki poljbac u obraz intimiziranje. A zagrljaj jeste. Nema zarljaja sa vazduhom, neophodno je doticanje grudima ( u slucaju zena ) a to zna da bude neugodno u nedefinisanim prijateljskim odnosima. Sa prolaznicima je vec preterano za moje poimanje prolaznickih emocija.
Korisnikov avatar
By IriS
moji prijateljski odnosi su definisani. kao prijateljski, of course. :hvala:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne sumnjam :) ali tema govori o nedefinisanima, a to su redovno neke tamo prijateljice ( sudim iz sopstvenog kornera ) :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS

zagljaj je tako intimna stvar.
kako kome.

ja više volim, recimo, kad se sa nekim dragim bićem pozdravljam, da ga/je zagrlim, nego da se cmačem u obraz. mada, primetila sam da mnogi ne vole da se grle, pa se ja onda grlim samo sa retkim istomišljenicima. :sigh:
I ja volim da se grlim :love:
Korisnikov avatar
By bu
pitam je jel hoce da se ljubimo :D
Korisnikov avatar
By 2kune
bježim koliko me noge nose... :uplasen:
Korisnikov avatar
By ultraviolet

poljubac u Obraz je sterilan, to je umesnost ljubljenja vazduha

ajmo opet offovati

KLINAC je sterilan i kad mi nalepe taj zračni osećam se kao idiot neki idiotski
'oću reći da to nije poljubac u Obraz [wtf]
nego nešto zbog čega izbegavam da se neprovereni ljudi približe faci mi. a proverene ja pobalavim :giggle:

eto, pardon.
Korisnikov avatar
By constantine
hahahah paaa kazem joj nije u tebi problem ja sam problem.. stara ljubav ovo ono... :)
Korisnikov avatar
By Blady
Retko mi se to desi, ali sam i ja onda str8 :lol:

Bas sam se nedavno svidela jednoj, mislim da je str8 :awesome:
Korisnikov avatar
By Evdokija
joj meni se to jednom desilo :)

ja po prirodi nisam stidljiva, naprotiv ali kad mi je ta devojka prisla i rekla - cuj, ti se meni mnogo svidjas onako ja ne znam sta mi se desava, nikada me do sada nije privukla devojka.
ja, u zemlju da propadnem. pocrvenela u sekundi, gledam dole, ne smem u oci da je pogledam :lol: apsolutno nisam ocekivala tako nesto. zatekla me :)

lepo sam joj rekla da se mane corava posla :) da jesam lez(na sta se ona razodusevila) ali da sam u dugoj vezi i da od toga nema nista. smarala me zesce jedno 3 meseca, sad je ok :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pitam je za fejzbuk nalog pa trkeljisem po muskom delu frendova :wundy:
Korisnikov avatar
By Darling
"Smuvam" je....
...as simple as that...

...naravno, ako i samo ako se i meni dotična dopadne...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!