Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Pa sad, to mu isto dodje kao da ste me pitali/e da li vise volim smedje ili zelene oci... Dakle, i male i velike, i smedje i zelene, samo ako su prirodne i ako su na osobi koja ume lepo da ih nosi.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Velike grudi i veliki mozak
.....od viska glava ne boli,mozda malo ledja
:ogledalce:
Velike grudi privlace paznju i dok neko zvera u njih,ti mu zveknes shamar i kazes:"Jeste da su u paru,ali ochi su mi vishlje"
:tushe:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by shmizllica
Njene su savrsene.... :mljac:
slazem se :P
By zauvek dve
Mladja - Ja volim male, bash takve moja devojchica i ima. Ja imam srednje i nikada ih nisam volela.
Starija - Hm. Ja sada volim, samo njene, a ona bi da ih se otarasi. Nije fer! Shta bih ja gnjavkala. :)
Korisnikov avatar
By Andre87
Bitno je kakva osoba ih nosi..
Inace vise volim manje,na mrsavoj krhkoj devojci sanjalackog pogleda :)
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Ja imam male dojke, a volim devojke sa vecim grudima.
Najbitnije je da su cvrste.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Frizerka
i veliki mozak
moze i jako mali, ali sa gusto rasporedjenim aksonima ...

Volim 3,4,5 zavisi kakvog su oblika i kako neko ovde rece, KO ih nosi :sise:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne odbijam ni male ni velike ... i jedne i druge imaju svoje prednosti ...

Samo imam problem kada su velike i lepo oblikovane u pitanju ... nekada se zablenem u njih baš kao neko tele ... i onda kad riba skonta, malko me je blam ... kada krenem da objašnjavam koliko volim ženske grudi, svaka (ali baš baš svaka) pomisli da je muvam ...
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm...zavisi kakva je curica u pitanju, ako je femica, peferiram vece, a kod dechkica devojkica preferiram manje, a kolko sam primetila, i one isto vole te atribute tako rasporedjene...
mah ustvari grudi mi nisu toliko bitne, vise ramena, ruke, sake:sesir:
znam cudno, al sta cem...:durenje:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja
Vise od 90% forumasica kaze da voli male grudi. Hm... :misli:
Mislim da su u erotskom smislu grudi jako bitne. Ja imam srednje, ali volim vece od proseka (ne mnogo). To me seksualno privlaci, ali ne znam zasto. :neznam:
Evo primera radi - grudi Leticije Kaste dozivljavam kao idealne.
Da doživim to da citiram samu sebe. :D
+ da dodam da velike grudi mogu biti itekako funkcionalne. :blush:
Ko razume shvatiće.
Korisnikov avatar
By Aradija
mmmmmmm.....mene zenske grudi strasno privlace...
Korisnikov avatar
By proudgirl
volim i male i velike , vazno da su lepe
Korisnikov avatar
By Zoe
E, mene vizuelno uzasno pale vece grudi, ali nikako, nikako ne volim one okrugle silikonske....bas nikako. Pre cu izabrati prirodne grudi a manje nego te okrugle lopte.
Za razliku od vecine ovde, ja ne volim jako cvrste grudi....(mislim, volim ja sve, ali ako bih bas birala)....nego neke podatne, meke........pa cak i ako su malo opustenije nije problem :D

Medjutim, koliko god mene palile i privlacile vece grudi, skontala sam da je to nekako samo/vise vizuelno.....kada ih dodirujem ne osecam nesto Bogznasta specijalno........tada mi bukvalno bude nebitno i svejedno kolike su. Kada me obuzme strast, sve mi se gubi i nije vazna velicina, sve mi je lepo i dobro i uzbudljivo, ali naravno sa odgovarajucom osobom. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
Kada me obuzme strast, sve mi se gubi i nije vazna velicina, sve mi je lepo i dobro i uzbudljivo, ali naravno sa odgovarajucom osobom. :D
:up:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by devokICA
Originally posted by Zoe
Kada me obuzme strast, sve mi se gubi i nije vazna velicina, sve mi je lepo i dobro i uzbudljivo, ali naravno sa odgovarajucom osobom. :D
:up:

Pa da, ja sam ovako picajzla i nalazim svemu i svakome manu (fiz.izgled), ali ako se desi da me takav neko ipak "dohvati", ja poludim, uzbudim se, i nista mi ne smeta. :blush:
:giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
bitno je da ume dobro da doFati :giggle:
ja nisam picajzla kad je u pitanju fizicki izgled-il mi se neko svidi il mi se ne svidi.
mada, desilo mi se i da mi se neko ne svidi ono mnogo na prvi pogled, ali da kad upoznam bolje malo osobu-pocne i fizicki da mi se dopada.
ali nikad preterano, nego onako-dovoljno ...
ali za ono zaljubljivanje i odlepljivanje, moram da kad je prvi put pogledam bude- :drama:
I sad svejedno je dal ima noge vake nos vakav-meni se ona BAS takva svidi :eya:
Korisnikov avatar
By Blady
Volim lepe grudi.. nebitna velicina
Korisnikov avatar
By Hys.
hm, da dodam-primetila sam da me ideja roze bradavica generalno vise privlaci od tamnijih :meda:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da, i manje bradavice vise od velikih. :dude:
Korisnikov avatar
By Hys.
uh :vruce:

ma najbitnije je da su responsiv on maj tach :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A kad se moja draga pojavi u majicici, bez brusa, a bradavice se ocrtavaju.... :bale:
Korisnikov avatar
By Hys.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :bale:
zasto mi to radis :zid:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by KissQueen
A kad se moja draga pojavi u majicici, bez brusa, a bradavice se ocrtavaju.... :bale:

:mljac:
By Çâðê_DUP
volim samo njene grudi...i u tom sluchaju mi uopshte nije bila bitna velichina...ne volim da gledam na bilo koji deo zhenskog tela kao objekat...savrshene su uvek i na svaku velichinu mozhesh da se priviknesh i mozhe da ti se svidi...:perezube:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Moje su velike, osmica, a i sama volim velike.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
I meni se tako ucinilo u Hemingveju, ako si u sredu ono bila ti sa devojkom. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!