Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Shemale.... pa da... mislim, ceprkala sam o tome...
Hm................Volela bih da imam odnos sa takvom osobom, ali ne znam zaista da li bi mogla da funkcionisem...
Jednostavno kada pokusam da se definisem na bilo koji nacin, ne uspeva mi... a i sta tacno zelim...
Ne vidim kao neki problem, to sto ne mogu da se definisem bas bas po recima LGBT ali me zaista nije briga :) ..
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
shemale se ne moze smatrati seksualnom orijentacijom per se... znam da se veliki broj vas nece usaglasiti sa mnom ali dozvolite mi da elaboriram malo... logichki sagledavajuci stvar... po meni je to pogresno iz razloga sto su transrodne osobe u sustini (nevezano za njihovu anatomiju) takodje gay ili strejt... ako se muskarac identifikuje u sebi sa zenom a dopadaju mu se zene za mene je to gay osoba, jer je on sustinski zena koja voli zene nevezano za chinjenicu da ima penis jer on taj penis ne zeli i ne identifikuje se sa njim kao odredjujucim za njegovu seksualnu orijentaciju... isto je sa zenama koje se indetifikuju kao muskarci... kao sto rekoh- anatomija, u smislu genitalne anatomije koja bi onda bila uslov mogucnosti definisanja orijentacije, ovde nema nikakve veze... kao sto to inache nema veze sa samim genitalijama u chijem smo posedu...

...sa druge strane, postoje osobe koje se rode kao transrodne (hermafroditi)... iako je to vrlo redak sluchaj... ni to se striktno ne moze nazvati seksualnom orijentacijom...

...ovo kazem samo iz razloga sto sam mislila da se ovde govori o seksualnoj orijentacij - gay straigh i bisex... iako tvrdim da transordno nije sekualna orijentacija, ne znam kako bih to drugachije okarakterisala...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
postoje i osobe koje se identifikuju sa oba pola/ni jednim polom/gender queer

i da... hermafrodit je uvredljivo. interseksualna osoba ;)
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
nije to uvredljivo, to je chinjenica... sa stanovista imenovanja svejedno je kako ces ti to da nazoves to i dalje jeste to sto jeste, ne gubi na istinitosti :)
By Juzerka
Mislim da svaka osoba, bez obzira na to da li zivi u ovako propaloj zemlji kao sto je ova ili u nekoj u kojoj se postuju ljudska prava, moze da prodje kroz period zbunjenosti tj konfuzije. To je potpuno normalno ( iako ja nisam imala takvo iskustvo...), nisu svi ljudi isti niti je svaka osoba jednako seksualna, nekome je seks cisto cin praznjenja a nekome citav spektar osecanja. A seksualna orijentacija je, barem za mene, spoj tj balans najrazlicitijih psihickih faktora unutar jednog mozga , naravno potpomognut hormonima... Tako da mislim da osobe koje se neko vreme ne snalaze u svojoj kozi bas najbolje, prodju kroz taj period ciscenja sopstvene psihe i na kraju ipak shvate sebe.
Upoznala sam jednu devojku koja je 10 godina svichovala, cas je bi cas je lezbo a u jednom momentu je i mislila da je str8, da bi nakon celog tog perioda istrazivanja shvatila da je lezbejka...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by MalaAlisa

shemale se ne moze smatrati seksualnom orijentacijom per se... znam da se veliki broj vas nece usaglasiti sa mnom ali dozvolite mi da elaboriram malo... logichki sagledavajuci stvar... po meni je to pogresno iz razloga sto su transrodne osobe u sustini (nevezano za njihovu anatomiju) takodje gay ili strejt... ako se muskarac identifikuje u sebi sa zenom a dopadaju mu se zene za mene je to gay osoba, jer je on sustinski zena koja voli zene nevezano za chinjenicu da ima penis jer on taj penis ne zeli i ne identifikuje se sa njim kao odredjujucim za njegovu seksualnu orijentaciju... isto je sa zenama koje se indetifikuju kao muskarci... kao sto rekoh- anatomija, u smislu genitalne anatomije koja bi onda bila uslov mogucnosti definisanja orijentacije, ovde nema nikakve veze... kao sto to inache nema veze sa samim genitalijama u chijem smo posedu...

Ima baš tema o tome... odn. zašto se transrodnost i homoseksualnost/biseksualnost povezuju u LGBT ;)

Inače slažem se sa tobom.
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
...ja nemam problem sa time da to bude sve u jednom koshu kada su u pitanju organizacije jer su sve pomenute "orijentacije" u jednom zajednichkom sosu koji se naziva diskriminacija...
Korisnikov avatar
By Blady

...ja nemam problem sa time da to bude sve u jednom koshu kada su u pitanju organizacije jer su sve pomenute "orijentacije" u jednom zajednichkom sosu koji se naziva diskriminacija...
:yes:
Korisnikov avatar
By Blady

Korisnikov avatar
By Blady

Korisnikov avatar
By Blady
Onda neka bude queer...
Ali ja sam i dalje nedefinisana.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
definisi se kao nedefinisana :lizalica:

ja ne kontam bi osobe i tvrdim cvrsto da su to osobe koje nemaju hrabrosti da se zaista stoje iza toga da su gay...
ili sto je kod devojaka postalo cool da tvrde da su bi, zato sto se s vremena na vreme povataju sa drugaricom, a za vezu uvek biraju tipa.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja ne kontam bi osobe i tvrdim cvrsto da su to osobe koje nemaju hrabrosti da se zaista stoje iza toga da su gay...

Zašto je nekim ljudima toliko zapelo da po svaku cenu opovrgnu postojanje biseksualnosti?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dharmox

ja ne kontam bi osobe i tvrdim cvrsto da su to osobe koje nemaju hrabrosti da zaista stoje iza toga da su gay...

Zašto je nekim ljudima toliko zapelo da po svaku cenu opovrgnu postojanje biseksualnosti?
sorry ako vredjam to je moje licno misljenje... imam par drugarica koje su bi, i uvek diskutujemo oko toga, ali ne osudjujem i ne definisem prema tome ko je kakva osoba
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I meni je hiticna ta koketerija sa (ne)postojanjem biseksualnosti.

Mislim da mi nikada nismo sasvim sigurni u to sta smo, i da ce pre biti da smo sigurni u nacin na koji zelimo da se ponasamo i u ono sto nam prija.
Korisnikov avatar
By dharmox
Ma ne radi se o osudi, nego te pitam koga zavarava osoba koja je gej a tvrdi da je bi? Sebe samu?

Za moje roditelje i gej i bisex je nenormalno, oni bi želeli da sam 'normalan'.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa bas to sam rekla... tvrde da su bi kako bi sami sebe tesili da im je "biti gay" samo faza, i da ce na kraju ipak zavrsiti sa osobom suprotnog pola i imati "normalan zivot" i "normalnu porodicu"
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol:

NOT :)

Lajkujem zato sto mi se dopada njen odgovor :P
"sigurni smo u nacin na koji zelimo da se ponasamo i u ono sto nam prija"
Korisnikov avatar
By dharmox

pa bas to sam rekla... tvrde da su bi kako bi sami sebe tesili da im je "biti gay" samo faza, i da ce na kraju ipak zavrsiti sa osobom suprotnog pola i imati "normalan zivot" i "normalnu porodicu"
Ti to poznaješ neke ljige...
Ja svoj život smatram normalnim. :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!