Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by bigirl
Ajoj... Pa ti si stvarno malecka... :beba:
jeste. i ne diraj je. :oklagija:

@xyz :smeh:
By Swanheart
eeeeeee zene...ne mozes sa njima...
bivse...budu i odu...a te navlakuse tipa povratka... :bljak:
i jos kada se na jednom mestu nadju vise od 3 bivse :avalon:
eeee...tek sada vidim koliko je lepo ziveti asketskim zivotom...:nirvana:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, bre, ja sam sa jednom ljubavnicom imala najbolju zabavu tek 2. put. Doduse i ja sam imuna na njeno avlaenje, meni je do sexa. Mozda 3. put bude jos zabavnije :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
J Mozda 3. put bude jos zabavnije :)
ne kaze se badava treca sreca :happysmoke:

ontopic:

Joyce: Oh, it's a shame Johnny Cochran's dead. Mmm. Flamboyant, African-American lawyer, arguing on behalf of your picture perfect white, hetero family. That would have been perfect for you. Because as you know, we're going be playing the race card.
Bette: It's not a card. It's something I know to be firmly and intrinsically true. Tina's not qualified to parent a biracial child.
Tina: Oh yeah, and I was qualified to live and sleep with one for eight years?
Bette: Obviously you weren't qualified for that, either.

:machevi: :die: bette :testerica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja znam samo da nikad ne bih bila sa osobom koja loše govori o svojoj bivšoj. Šta god da se desilo to je bilo između njih dve, ogovaranja i tračarenja ne podnosim i široko izbregavam ljude kojima je to hobi. Ne mogu ni da zamislim koliko se loše u vezi sebe osećaju dve osobe koje se slade time što će ogovarati zajedničku bivšu.
Ne mogu da verujem da postoji ovaj topic.
Korisnikov avatar
By EYA
a tek ova tema :doh:

opet se neko povampirio :lol:
By жњ
Originally posted by baby_girl
Ja znam samo da nikad ne bih bila sa osobom koja loše govori o svojoj bivšoj. Šta god da se desilo to je bilo između njih dve, ogovaranja i tračarenja ne podnosim i široko izbregavam ljude kojima je to hobi. Ne mogu ni da zamislim koliko se loše u vezi sebe osećaju dve osobe koje se slade time što će ogovarati zajedničku bivšu.

darlin` ali ovde niko ne ogovara svoje bivse, cak naprotiv... prema tome nema razloga da se sablaznjujes nad ovim topicom

kad tad covek mora da naidje na budalu.. kazace ti se samo kad porastes, a pojekad forum dodje kao dobar ventil :hekla:

e da- vezano za boldovano, a sta ako ti je bivsa zaista bila kreten i ucinila nesto zaista strashno, napakostila i tebi i cak i tvojoj porodici npr. iz samo njoj znanog razloga... kakvih sam se sve prica naslusala da su radile bivse i bivsi a da se ne ticu banalnih stvari i u odnosu na koje prevara i najhistericniji raskid izgledaju kao bebina zvechkica. zar mislis da su svi rodjeni na ovom svetu plemeniti i dobrocudni. GET REAL!! koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis :uplasen:
Korisnikov avatar
By anche
Prijatelju, propalice, što ti je propalo lice?
Propalo je lice meni jer ga dadoh jednoj ženi.
Ženeeeeeeeeeee! Volim ženeeeee!

Ehe, ... zeeeneeeeeee! Obozavam zeeeeene!

Al babo mi kaze da ima nacina da zbog zena postanes splacina.
ti se otreznila, pa malo razmislila, pa resila da ispises socijalno pozeljan post, istovremeno zaboravljajuci sta ti je babo rek'o? :kafa:

@xyz :up: preozbiljno shvatanje foruma moze dovesti do toga da se isti ne vidi kao ventil :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by anche
ti se otreznila, pa malo razmislila, pa resila da ispises socijalno pozeljan post, istovremeno zaboravljajuci sta ti je babo rek'o? :kafa:

@xyz :up: preozbiljno shvatanje foruma moze dovesti do toga da se isti ne vidi kao ventil :evilgiggle:
Slazem se da moze da posluzi kao ventil.

To sto sam napisala sam napisala iskreno, ne da bi delovalo "socijalno pozeljno". Ne pijem, trezveno razmisljam, a to meni nije reko babo to su stihovi iz pesme Ramba Amadeusa upotrebljeni da bi se mozda autor teme nasmejao, razveselio:).

Nisam nikog prozvala..
Korisnikov avatar
By EYA
i samo razmisljanje i poigravanje sa zeljom da nekom napakostimo, da ga zamrzimo ili makar samo dezintegrisemo, nosi toliko negativne energije, da ja zaista ne mogu da podrzim dodatno angazovanje na toj ideji tako sto ce se piskarajuci po forumu pronaci istomisljenici i time multiplicirati zlo. nista se, pustajuci zle duhove kroz taj ventil, nece postici sem jos veceg greha, prema sebi, prema onima koji moraju da osete tu energiju, i najvaznije, greha prema ljubavi kao sili koja nas napaja. ko ume da voli, ume i da oprosti.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by xyz

a sta ako ti je bivsa zaista bila kreten i ucinila nesto zaista strashno, napakostila i tebi i cak i tvojoj porodici npr. iz samo njoj znanog razloga... kakvih sam se sve prica naslusala da su radile bivse i bivsi a da se ne ticu banalnih stvari i u odnosu na koje prevara i najhistericniji raskid izgledaju kao bebina zvechkica. zar mislis da su svi rodjeni na ovom svetu plemeniti i dobrocudni. GET REAL!! koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis :uplasen:
slazem se i za postojanje zlih ljudi i za to da se od njih ne moze braniti zatvaranjem ociju.
treba se suociti sa istinom, jasno i glasno je izgovoriti i time zastiti sebe i druge od zla, ali se ne spustati na isti nivo, uzivajuci u njihovoj igri i prihvatajuci iste metode.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by xyz
darlin` ali ovde niko ne ogovara svoje bivse, cak naprotiv... prema tome nema razloga da se sablaznjujes nad ovim topicom
Moj komentar se odnosio na dogadjanja na sceni koja je neko spomenuo. Posle dosta procitanih tesko da cu da se sablaznim pred ovim topikom.
Originally posted by xyz
kad tad covek mora da naidje na budalu.. kazace ti se samo kad porastes, a pojekad forum dodje kao dobar ventil :hekla:
Mora, slazem se nema potrebe za infant stavom.

Originally posted by xyz
e da- vezano za boldovano, a sta ako ti je bivsa zaista bila kreten i ucinila nesto zaista strashno, napakostila i tebi i cak i tvojoj porodici npr. iz samo njoj znanog razloga... kakvih sam se sve prica naslusala da su radile bivse i bivsi a da se ne ticu banalnih stvari i u odnosu na koje prevara i najhistericniji raskid izgledaju kao bebina zvechkica. zar mislis da su svi rodjeni na ovom svetu plemeniti i dobrocudni. GET REAL!! koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis :uplasen:
Nazalost jedinoj lezbi koju poznajem sa scene, koja je divna osoba i dobar prijatelj, se sve to izdesavalo, nije mi to strano. Nisam ja "in the closet" zato sto se bojim da ce str8 svet uperivati prstom u mene, nego bas zbog ovoga. Ako mi je bivsa zaista bila takav kreten, ne znam, evo razmisljam i nije mi problem da kazem da si u tom slucaju verovatno u pravu. Ali ipak nikako se ne izjednacavati sa takvim osobama.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by anche
ti se otreznila, pa malo razmislila, pa resila da ispises socijalno pozeljan post:kafa:
I da, anche, hvala sto me podsteti sa svojim :oklagija:stavom, daleko bilo da volim sve zene.
Korisnikov avatar
By anche
To sto sam napisala sam napisala iskreno, ne da bi delovalo "socijalno pozeljno". Ne pijem, trezveno razmisljam, a to meni nije reko babo to su stihovi iz pesme Ramba Amadeusa upotrebljeni da bi se mozda autor teme nasmejao, razveselio:).

Nisam nikog prozvala..
autorKA teme nam je nesto odsutna... :serlok:

bice da je kao u pesmi (nije good old rambo al' dobro sad): klinka se klinkom izbija :sunce:
Korisnikov avatar
By malecka
ah... be open-harted! :eya: :dancing:
postoje kreteni, ali ima i onih koje vrede... :mazi:
nego, nisam znala da je i ovde toliko izrazena sujeta... mislila sam da su samo momci takvi (zele da im se neko vrati cisto da bi pokazali kako su sposobni, bla, bla, bla)...
i dalje ne prihvatam da su bivse lose... :sweet:
By Paris
Originally posted by xyz
koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis :uplasen:
Sleeping with the enemy.
Jbg, niko ti nece reci: "Ej, znas, ja sam psihopata" :lol:
Volis nekog, mazi je, pazis, a onda osetis jedan backstab i shvatis da si se zahebo.:ples:
Korisnikov avatar
By bigirl
Zasrale ste temu (ima triiiiiiii straneeeeeee).

Mrzi me da čitam sve.

:povez:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa zavisi kako koje bivse.
Ja sav svoj bivsi narod ('bem li mu bisexualnos' i ko ju izmisli) svrstavam one sa kojima odrzavam kakav-takav kontakt i one sa kojima ne kontaktiram.
Niko mi nije ostao the best friend iz jednostavnog razloga jer zivot ide dalje, i nemam nameru da ja vucem repove proslosti ili da ja nekome budem rep. Normalno je i lepo da su i oni nasli sebi nove momke i devojke i ja tu nemam pravo na prigovor. Jer sam se i sama nasla u nekim novim vezama.
Izgubljeni kontakti nisu posledica raskida ili olajavanja iza ledja, vec prvenstveno nezainteresovanosti i lenjosti obe strane da se kontakt odrzi. A ako je potreban bas takav nadljudski napor - bolje je da ga nema. Ali to ne znaci da cu bivse i njihove sadasnje loviti kao zeceve. A i da hocu, to vam ne bih napisala na forumu. :giggle:
By Mudolog
Nishta lepshe nego kada bivshi 'shvati da je pogreshio' pa hoce da ti se vrati.

A ti ne mozesh da prichash jer zurish na koncert.:sesir:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne razmisljam o njima,bile..dosle..prosle...:)
Korisnikov avatar
By m..
:jerry:

Sto sad posustajete? Paris? Anyone?
Korisnikov avatar
By bigirl
Been there, done that, got the t-shirt. :D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by privremena
.... treba dezintegrisati.
Ne vidim koja im je dalja svrha kada postanu bivse?!!

Dakle, hajdemo u akciju dezintegrisanja istih!!! :osama:
Bivse ti dodju kao "kombinacija" neka,za nedaj Boze:D:superheroj:
Korisnikov avatar
By IriS
got the t-shirt. :D
:smeh: :smeh: :smeh:
By Paris
Originally posted by m..
:jerry:
Sto sad posustajete? Paris? Anyone?
pitala sam se uvek: "kuda idu devojke kad ih sutnes??" (sto bi Keva rekla "kuda idu ostavljene devojke" :putnik: ), a one zapravo ne idu nikuda:lukavi:. bave se dezintegracijom. :burner: bravo za njih :fancyklap:
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
Bivse su bivse, a sadasnje su sadasnje :lol:
A nekad su bivse i sadasnje.... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by LolaRennT85
Bivse su bivse, a sadasnje su sadasnje :lol:
A nekad su bivse i sadasnje.... :pucaodsmeha:
Jedno vreme sam imala običaj da kad mi se neko svidi, kažem "eno ga moj budući bivši dečko". :bubbles:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kiss addict
got the t-shirt. :D
:smeh: :smeh: :smeh:
:andjelak:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, rekla mi je da sam seksualni predator, nije da mi ne laska titula. Zabavi nikad kraja. Joj boze, o zivote lutalico.

Inace, dosta o bivsima, ajmo malo o buducima :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
Inace, dosta o bivsima, ajmo malo o buducima :)
ali i buduce su bivse :maljkovic: tako da ako pricamo o buducima, opet pricamo o bivsima... :maljkovic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!