Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..ne kaze se badava treca sreca
J Mozda 3. put bude jos zabavnije![]()
Originally posted by baby_girl
Ja znam samo da nikad ne bih bila sa osobom koja loše govori o svojoj bivšoj. Šta god da se desilo to je bilo između njih dve, ogovaranja i tračarenja ne podnosim i široko izbregavam ljude kojima je to hobi. Ne mogu ni da zamislim koliko se loše u vezi sebe osećaju dve osobe koje se slade time što će ogovarati zajedničku bivšu.
Ne mogu da verujem da postoji ovaj topic.
Originally posted by baby_girl
Prijatelju, propalice, što ti je propalo lice?
Propalo je lice meni jer ga dadoh jednoj ženi.
Ženeeeeeeeeeee! Volim ženeeeee!
Ehe, ... zeeeneeeeeee! Obozavam zeeeeene!
Al babo mi kaze da ima nacina da zbog zena postanes splacina.
Originally posted by baby_girlti se otreznila, pa malo razmislila, pa resila da ispises socijalno pozeljan post, istovremeno zaboravljajuci sta ti je babo rek'o?
Ja znam samo da nikad ne bih bila sa osobom koja loše govori o svojoj bivšoj. Šta god da se desilo to je bilo između njih dve, ogovaranja i tračarenja ne podnosim i široko izbregavam ljude kojima je to hobi. Ne mogu ni da zamislim koliko se loše u vezi sebe osećaju dve osobe koje se slade time što će ogovarati zajedničku bivšu.
Ne mogu da verujem da postoji ovaj topic.
Originally posted by ancheSlazem se da moze da posluzi kao ventil.
ti se otreznila, pa malo razmislila, pa resila da ispises socijalno pozeljan post, istovremeno zaboravljajuci sta ti je babo rek'o?![]()
@xyzpreozbiljno shvatanje foruma moze dovesti do toga da se isti ne vidi kao ventil
![]()
Originally posted by xyzslazem se i za postojanje zlih ljudi i za to da se od njih ne moze braniti zatvaranjem ociju.
a sta ako ti je bivsa zaista bila kreten i ucinila nesto zaista strashno, napakostila i tebi i cak i tvojoj porodici npr. iz samo njoj znanog razloga... kakvih sam se sve prica naslusala da su radile bivse i bivsi a da se ne ticu banalnih stvari i u odnosu na koje prevara i najhistericniji raskid izgledaju kao bebina zvechkica. zar mislis da su svi rodjeni na ovom svetu plemeniti i dobrocudni. GET REAL!! koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis![]()
Originally posted by xyzMoj komentar se odnosio na dogadjanja na sceni koja je neko spomenuo. Posle dosta procitanih tesko da cu da se sablaznim pred ovim topikom.
darlin` ali ovde niko ne ogovara svoje bivse, cak naprotiv... prema tome nema razloga da se sablaznjujes nad ovim topicom
Originally posted by xyzMora, slazem se nema potrebe za infant stavom.
kad tad covek mora da naidje na budalu.. kazace ti se samo kad porastes, a pojekad forum dodje kao dobar ventil![]()
Originally posted by xyzNazalost jedinoj lezbi koju poznajem sa scene, koja je divna osoba i dobar prijatelj, se sve to izdesavalo, nije mi to strano. Nisam ja "in the closet" zato sto se bojim da ce str8 svet uperivati prstom u mene, nego bas zbog ovoga. Ako mi je bivsa zaista bila takav kreten, ne znam, evo razmisljam i nije mi problem da kazem da si u tom slucaju verovatno u pravu. Ali ipak nikako se ne izjednacavati sa takvim osobama.
e da- vezano za boldovano, a sta ako ti je bivsa zaista bila kreten i ucinila nesto zaista strashno, napakostila i tebi i cak i tvojoj porodici npr. iz samo njoj znanog razloga... kakvih sam se sve prica naslusala da su radile bivse i bivsi a da se ne ticu banalnih stvari i u odnosu na koje prevara i najhistericniji raskid izgledaju kao bebina zvechkica. zar mislis da su svi rodjeni na ovom svetu plemeniti i dobrocudni. GET REAL!! koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis![]()
Originally posted by baby_girlautorKA teme nam je nesto odsutna...
To sto sam napisala sam napisala iskreno, ne da bi delovalo "socijalno pozeljno". Ne pijem, trezveno razmisljam, a to meni nije reko babo to su stihovi iz pesme Ramba Amadeusa upotrebljeni da bi se mozda autor teme nasmejao, razveselio:).
Nisam nikog prozvala..
Originally posted by xyzSleeping with the enemy.
koliko ludaka hoda medju normalnima, ne mozes ni da sanjas. to su ljudi za koje ti trebaju nedelje i meseci da ih izvalis![]()
Originally posted by privremenaBivse ti dodju kao "kombinacija" neka,za nedaj Boze:D:superheroj:
.... treba dezintegrisati.
Ne vidim koja im je dalja svrha kada postanu bivse?!!
Dakle, hajdemo u akciju dezintegrisanja istih!!!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!