Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica

Ne pravite se fine i naivne (kao sto niste) ni jedna ni druga, obe vas odlichno znam.. :P :iskusenje:
Pošto mene odlično znaš, onda mora da misliš da je moj najveći ženski adut upravo ta finoća koju si pomenula da nemam...

:durenje:

:njanja:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Zwezdice,perverznjakuso!Popricacemo ti i ja u cetiri sise i to pod hitno!
Ne znas ti mene,a bolje da tako i ostane. :p
By жњ
samouverenost, sharm, seksipil i umiljatost.

koji po meni, kada se spoje, kako god da devojka izgleda (a takve obicno uvek vode racuna o sebi) - daju smrtonosnu kombinaciju :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pamet, umiljatost, takticnost. i :trep: definitivno :trep: . zene koje to znaju dobiju sve sto pozele.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ne bukvalno to, ali to je neka osobina koju ima odredjeni broj zena, a koju taj smajli, bar meni, jako dobro prikazuje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica

Ne pravite se fine i naivne (kao sto niste) ni jedna ni druga, obe vas odlichno znam.. :P :iskusenje:
Pošto mene odlično znaš, onda mora da misliš da je moj najveći ženski adut upravo ta finoća koju si pomenula da nemam...

:durenje:

:njanja:
NIje.. Posto ides u krajnost sa finocom, a i to nikako ne bih rekla da je iciji adut.. finoca.. Glupost..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije revolt, nego stoji, da umes da preteras sa finocom i drustveno prihvatljivim ponsanjem..

Nevezano za tebe, mislim da finoca kao finoca nikako ne moze biti iciji glavni adut, koliko god pozeljna bila.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Orange Crush
Originally posted by жњ
samouverenost, sharm, seksipil i umiljatost.

koji po meni, kada se spoje, kako god da devojka izgleda (a takve obicno uvek vode racuna o sebi) - daju smrtonosnu kombinaciju :)
:dance: :wink2:

mada zna da mi ide na zivce kada se neko preterano mazi :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Otvorena neznost i senzibilnost.

Muka mi je od muskaraca emotivnih bogalja, i onih koji se na sve strane trude da budu muskarcine.

Vise volim zene. I filmove sa zenama, i monahinje (razume se), i bake. I Almodovarove i Bergmanove filmove o zenama.
Korisnikov avatar
By Galadriel
a da. ako bi to adut bilo nesto sto ne mogu da biram nego se prosto lozim onda inividualnost tj. samodovoljnost. da mogu da promenim stvarno mi ne bi to bilo privlacno :tepih:
Korisnikov avatar
By Neve
Ne gleda mi se klip. Najjači adut. Mozak. Mozak koji funkcionira.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sunce

Otvorena neznost i senzibilnost.

Muka mi je od muskaraca emotivnih bogalja, i onih koji se na sve strane trude da budu muskarcine.

Vise volim zene. I filmove sa zenama, i monahinje (razume se), i bake. I Almodovarove i Bergmanove filmove o zenama.
A Gelinijeve i Brassove sa obnazenim zenskim zadnjicama?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
Originally posted by kazanova2007
Sharm....Inteligencija....Energija... :blenta:
upravo tako :up:
Sada bih rekla dzentlmen lajk bihejvur, humor,odmerenost i zivotinjski libido.

I jaka ledja.

Da, definitiiiiivno jaka ledja.

Ne mislim na ono, dobra zaledjina, prijatelji na polozaju, no, bre, onako, jaka ledja :misici:

:D

Mada, sada, ne znam koliko su to "zensko" zenski aduti, ali su definitivno aduti koje ja trazim u zeni.
Korisnikov avatar
By m..
kad sam vec zadrvla o tome na drugoj temi:

definitivno ova vrsta dekoltea

Slika
By Hans
Ja kao alfa muzjak mogu da kazem da je to polni organ, a sad ja znam sta biste vi pomislili, a ja ne mislim tako. Mislim da je ono..sto vodi ljubav sa svakim muskarcem i...ono sto pravi bebu...definitivno polni organ, a to je-mozak!
Korisnikov avatar
By m..
guza? da si me na 5. dejtu pitao kakva je guza moje zene ne bih znala kasti, sad znam. ocigledno nisam guzicarka.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by m..

guza? da si me na 5. dejtu pitao kakva je guza moje zene ne bih znala kasti, sad znam. ocigledno nisam guzicarka.
:smeh: takodje nisam guzicharka ahahahah :roflmao:

on : pogled ..jebozovan pogled ..
^^
Korisnikov avatar
By tintily
hmmm... ovo vam je mnogo tesko pitanje

neka bude odgovor -umece cutanja i slusanja
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!