Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe, ne treba ni meni duze nekad od 2 min........:blush:
By Bombina
navikna je da ide pod tus
a ja na bazen
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kittrie
jao, u praFu si, cem izBrRissem ono od goUre, ko zna stA ce ko pomiSSLit, qq
Qrfo, sad ispade da sam ja samoincijativno pisala o.,.. Idem i ja da brishem, lol.
Korisnikov avatar
By Moa
ja ja ja ja ja
volim da se mazim,znam sta meni najvise prija,napravim citavu malu igricu od toga...Ne bih o detaljima napalicu se :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
Originally posted by Kittrie
jao, u praFu si, cem izBrRissem ono od goUre, ko zna stA ce ko pomiSSLit, qq
Qrfo, sad ispade da sam ja samoincijativno pisala o.,.. Idem i ja da brishem, lol.
hiihihihiihi :pokazuje:

a tou bi biLLo totalno cudno, jeR teMA BASSSSSSSS neMa nikakFe veze sa... mmmmmmmmmmm??

hebote, a sTa nas kao i inTereSSira SSta bi neko pomisLio...
zamiSSi scenu kopAnja po sVIm svojim poStovima i kao, jao, oVde SAm bila previSSe ovako, iLi zvucaLLa onako , a to nije tako???

ja i to briSSanje odRadjujem impulSivno, iPak mi nije bilo u tom momEntu do toga da kao ceLA srbija zna moj prosek.... hmmmmm

:beba: :beba: :beba:
Korisnikov avatar
By m..
Pa ono je bash bilo s neba pa u rebra, bez tvog posta ko greda bez armature (ipak se vide posledice ucenja), neka ga, koce da zna, nek pita u uvce. mozda im pokazem jednom.:spank:
By Bombina
Originally posted by Moa
ja ja ja ja ja
volim da se mazim,znam sta meni najvise prija,napravim citavu malu igricu od toga...Ne bih o detaljima napalicu se :lol:
he he he ,ma MOAAA Dolazi ovamo i ocemo malo da napalimo pod tusem,pusti zumu
Korisnikov avatar
By bambola
Uglavnom prstima zapocinjem a kad pocnu da se zamaraju predjem na vibrator-prvo iskljucen,pa ga tek pred kraj ukljucujem.Moze sedeci na stolici,ali samo vrhom dupeta ili sedeci na ivici kade-sa drugom nogom prebacenom na deo gde se spajaju kada i zid.To je uglavnom proverena kombinacija,kad hocu sto pre da svrsim...a ako hocu da odlazem i odlazem orgazam onda se izvalim na dvosed sa nogama u vis,koje povremeno spustam-i tu koristim samo prste.
Ima jos dosta kombinacija koje koristim ali ove su mi najcesce...
Korisnikov avatar
By bambola
Uff..prvo sam odgovorila na pitanje pa tek onda ishchitala odgovore...Sto se tusha tice-pa moze tek nesto malo da me zagolica ali za pravi dozivljaj treba mi neko da mi ga drzi dok svrsavam-nema sanse da se koncentrisem i na drzanje tusa i na rad unutra i na rad spolja...
Danas sam sedela s jednim gay ortakom i pregledali smo materijal sa Sajma sexa i erotike-najvise su nam se dopali rastegljivachi guze-u tri velicine.Mislim da cu to kupiti kad budem pri paricama...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sam tus na mene deluje samo stimulativno, dok za complete session moram da ukljucim i prstice u igru. Onda je to prava stvar, posebno ako lezim u kadi a kupatilo je tooooplo.
I ja posedujem one kuglice-prokletinje koje ponekad povedem i u setnju.... Sto prokletinje? Smejem se kao looda na brasno jer me golicaju... nemaju nikakve baterije, daljinske, ovo je chista mehanika. Odlicne su u kombinaciji sa nekom latino glazbom i malo vise mrdanja goozletom, you know what I mean...
Hm...postala sam obozavatelj plivanja brez gornjeg dela kupaceg kostima...mmm... s'tim da je malo komplikovano (a mozda i nije, samo sam ja los plivac) jednu ruku zavuci u donji deo kupaceg kostima, svrsiti, a sve vreme se odrzavati na vodi uz pomoc jedne ruke i nogu. A i sve to obaviti da se ne primeti, posebno ako ste na javnoj plazi. Meni je uspelo, odavali me jedino crveni obrascici, ali to je moglo biti i od sunca...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
1.Tus!Disvno sredstvo za samozadovoljavanje!Odista!Obicno potrosim svu vodu,prilikom jednog koriscenja,no nije do bojlera za sada super radi (hvala bogu),vec do moje nezasitosti.. :yay: :fuck:

2.Prstom,obicno kada imam svo vreme ovog sveta pa se kontrolisem da ne svrsim...Odugovlacim dok ne poludim.ali onda... :lood: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Cetkica za zube nepevazidjena! :wow: Ali za sta-em prekratka,em preuska? :misli:
Ivice mog namestaja(pogotovo stola)su uzasno neprakticne,to bi bilo sve samo ne samozadovoljavanje ma koliko okretna i vesta bila :lol: ...
Tus nije los kada se legne u kadu ali mene bas dekoncentrise drzanje "drske"od tusa i rad sa jednom rukom,stajanje je isto komplikovano...
Dildo(skroz taman za mene) mi je uzeo ex b/friend :mad: i nisam nabavila drugi...
Ostaje ruchni rad(krevet,prigodna fotelja...)i vrlo je brzo gotovo jer to radim kada sam bas napaljena...+ masta,zamisljanje da to nisu moji prsti vecj tudji...Ipak Kontrola trajanja je super-i kada ce doci do 'big O' i koliko ce trajati...
Ume da bude interesting i pri upotrebi raznih predmeta koji mi padnu iznenada na pamet a mogu da posluze...
No,prsici su na mestu no.1 :)

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Zoe
.....se trlja o ivicu stola ili ostalog namestaja :opacupa: , usmeravanjem mlaza vode tusem na `ono` mesto, rucnim radom (sa ili bez dildoa).....? Koje tehnike jos koristite? :yay:
Uglavnom praktikujem tus varijantu, rucni rad i vibrator, a trljanje uz ivicu stola ( ili ostalog namestaja ) se ne usudjujem da probam u strahu od povredjivanja, jer sam ekstra energicna.
:colorado:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zoe
Hehe, ne treba ni meni duze nekad od 2 min........ :blush:
:wow:

:D
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
ijuu dodji mala oces nas dve da okupamo :blush:
Bombi, ako si raspolozena, ja bih s tobom pod tus, pa da se malo pirkamo mlakom vodom...
:blush:
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Uh.. :cheer:
Nema meni veceg samozadovoljavanje,nego kad odem u shoping i pokupujem raznorazne krpice. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni ne prija analni sex (kada sam ja u pasivnoj ulozi) mada to probam s vremena na vreme.. čisto da vidim da li mi se još uvek ne dopada ... ali mi jako jako jako jako jako jako prija usmeravanje mlakog intenzivnog mlaza iz tuša (najveći pritisak podešen na masažnoj glavi tuša) na moju rupicu ... kolena počinju da klecaju istog trenutka ...

Da li se to računa u samozadovoljavanje?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja mislim da se racuna.

Kada ja to radim znaci da sam vec toliko zagorela, da nemam vise kud i tada volim skroz da se opustim. Vrata su zakljucana na telefon ne reaugujem i sve radim jako polako da se ne bi brzo zavrsilo, zbog moje vec pomenute ne za nego pregorelosti. Legnem tako da mi ledja budu blago izdignuta, glava mi je uvek nekako nagnuta na levu stranu i mislim o necemu sto mi se obicno provlacilo kroz glavu dva-tri dana pre toga i sada kulminira. Onda levu ruku zavucem pod majicu i dodirujem sebi grudi dok se desnom mazim prvo preko gacica. Odugovlacim sto vise mogu i koristim samo prste sve do kraja. Tako se i opustim i zadovoljim.
Tus mi sluzi samo kao neko sredstvo za olaksavanje posto svaki put sa njim svrsim jako brzo.
Sto se tice svrsavanja bez dodirivanja meni se to desava samo u snu i nemam bas kontolu nad tim. Ali se budim u blazenom stanju, osecaj je fenomenalan. Bas me interesuje kako to polazi za rukom devojci izvini nisam zapamtila nick ako moze da isprica:)
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Zoe
(Ups, ne rekoh - samo za dame :oklagija: )
Ja u te svrhe koristim Vortex, lepo vibrira, a ja se pravim da mesam reaktante, kad ono.....:bic:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Elena
Dildo(skroz taman za mene) mi je uzeo ex b/friend :mad: i nisam nabavila drugi...
Pitam se cemu li mu sluzi...:lol:
Korisnikov avatar
By Guzoljub
posalji bivseg decka meni - vratice ti dildo odma
By Dionysus
Ja se ne zadovoljavam. *aj sad svi na mene kako sam nenormalna*
Vise volim pravi sex... Mad,a posto vec 2,5 meseca ima otkako sam raskinula sa bivsom...svasta mi prolazi kroz glavu...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Drkam picku rucno, jebi ga, poslednjih dana...
:blush:
Korisnikov avatar
By coka
ma ja smo prekrstim noge stisnem misice mislim na jednu cicu i svrsim, mislim nista lakse :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by coka
ma ja smo prekrstim noge stisnem misice mislim na jednu cicu i svrsim, mislim nista lakse :smilegrin:
koja je ta cica, da probam i ja tako? :lol:

svaka cast na mogucnosti da vecinu posla odradis misleci o tome :klap:
By Dionysus
To je ultra sposobnost nas mladjih generacija :) ))
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by ^mary^

pa do skoro bila moja sad vec bivsa devojka... ma daj to moze svako stvar je u misicima i koncentraciji :maljkovic:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja se samozadovoljavah uz falus. :D
Posle toga, kada probah onu stvar, vise nemam potrebu za time, vec samo ona stvar kada je zelja velika. :)

Jeste za dame, ali ja se osecam ko dama. :lol: :merlinka:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by ^mary^

pa do skoro bila moja sad vec bivsa devojka... ma daj to moze svako stvar je u misicima i koncentraciji :maljkovic:
Bome, kad ja pomislim na tu cicu koju si uhvatila za struk i ja bih samo izbalavio bez mnogo muke.:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!