Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Sta prvo pitate nepoznatu osobu na (privatnom) chatu?

Odakle si?
11
25%
Koje si godiste?
9
20%
ime?
Nema glasova
0%
Kako si?
19
43%
Jesi li za cyber?
3
7%
Sta si u horoskopu?
2
5%
Korisnikov avatar
By EYA
VRH ! :klap:

zaboravila si fazu kada je nateras da ti napise bar jedno pismo rukom pisano i posalje ga postom... malo zbog bolje komunikacije sa samim postarom i celokupnom PTT sluzbom, a malo vise zbog rukopisa koji treba poslati grafologu na analizu, da se utvrdi psiholoski profil, a malo najvise da bi u banci uporedila punovaznost ovlascenog potpisa koji ces ubrzo iskoristiti kod maticara (sa kojim od ranije imas dogovor za ovakve slucajeve) i samovoljno sklopiti brak neposredno pre, vec opisane, scene upoznavanje u shok sobi... jer sta ako se nikad ne povrati iz kome, pa neces valjda bez nasledstva da ostanes posle toliko ulozenog truda!? ... ostalo je sve onako kako sam te ucila, BRAVO !

:kosa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja mrzim kad su prva 3 pitanja (ili jedno od prvih):Odakle si, jel imas devojku, kolko imas godina.
Ja volim da pitam: Kako si, Sta radis....normalna komunikacija, a ne kao na postrojavanju:marinac:
i da naravno-najbitnije je da li je neko duhovit, veseo i ne shvata sve bukvalno:muzika:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Upravo imam jedan takav chat...
Cao
Odakle
Kako izgledas
godine
a/p
bukvalno je tim redosledom isao, cak nije ni cekao odgovor na cao... :pickme:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by zbunjena
ja nikoga ne startujem....mene su mama i tata uchili da ne pricam sa nepoznatim osobama!! :yes: :yes: a i kada me klikne neko koga nepoznajem ja ga ignorishem....posto svi imaju kretenski pristup....(sorry, ali tako je)....
Originally posted by zbunjena
chat posecujem chisto zezanja radi...i retko koristim PVT, jedino ako imam nekome nesto da kazem a da drugi ne cuju ( ili ako se sa nekim dogovaram o necemu)....tak da zaista ne osecam potrebu za nekim dubljim razgovorima sa osobama koje nepoznajem.
:up: ..slažem se potpuno :D
..nije džabe MissLeta2005Ž :hail: :love: :kiss: :tetka:

...pri?am samo sa ljudima koje poznajem :maca:
By Bombina
ja nazalost nisam dolazila svaki dan na chat
za mene ne zanima ko je ko
neki oni sami kliknu i kaze -bata i seka
sto me pita i svasta
ja ne poznanjem nepoznatima
ja nisam nizasta i prekinula sam da chatujem s nepoznatima ,ne interesuje me
jer ja samo poznatima pricam i svaki put kad kliknem prvt i treba da se dogovaramo i pricamo svacemu
i na javno kad pricaju glupost i ko sisak

ja primecujem i da je anglenina je bila na mom mestu nisam zatekla na chat ,jer ja nemam vremena da chatujem ni celu noc
ne interesuje me uopste
kako kaze zbunjena i ona odlicno lepo kaze i jer ostali sve drugi glumnjenje

svi lazu ,,,gotovo je
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by nikita
moja se pitanja obicno odnose na nick.. s obzirom da me nick zainteresuje upravo zbog njega i kliknem na doticnu personu u zelji za razgovorom. a ko je koje godiste, odakle je i sl... ne da me ne interesuje, nego mi ni ne pada na pamet da pitam. o seksu, eventualnim nabacivanjima i tome slicnom - definitivno ne zelim da pricam s ljudima na chatu. o tome i moji prijatelji retko slusaju, a neko nepoznat na chatu... ni u ludilu.

a najvise volim kad neko pocne sa "jesi li za cyber"... ihaaaa!! obicno siroti odustanu posle vrlo kratkog vremena.. jer moje objasnjavanje i zblaznjavanje krece od korena reci cyber.. znacenja.. bla, bla,.. truc... O cemu naravno nemam pojma, pa je prica o tome svaki put sve gluplja i dosadnija.

ako, pak, nisam raspolozena za razgovore i sranja tog tipa, onda sam obicno izuzetno bezobrazna i ogavna... pa posle dva reda pominjanja familije sirotom cyber putniku-namerniku... prestane svaka vrsta komunikacije, i verovatno sam dozivotno smestena na ignore listu doticnog naivca.
Tako i mene prvo zainteresuje nick. Nekad me motivise kad vidim da je na chatu neka osoba sa foruma ciji su postovi ostavili utisak na mene pa i tad kliknem.
Korisnikov avatar
By freelancer
ja sam tek od skoro pocela da koristim chat i to msn i icq, medjutim posto sam bila lenja da opisem svoje afinitete, uglavnom caskam sa mladicima, koji mene prvi kontaktiraju. ja zapravo prva nikada nisam postavila neko pitanje. njima je 2. recenica bude: da li imas web-cam? naravno, odmah ga shibnem na ignore, jer ja shvatam da ljudi vole da vide kako izgleda osoba sa druge strane monitora, ali, zaboga, valjda prvo treba da vidimo da li postoji ikakva sansa da mozemo da vodimo neku interesantnu i smisaonu konverzaciju. mislim, sta mi znaci sve i da je nko lepotan/ica, ako mu je iq na nivou paramecijuma.
e, sad ja bih molila da mi neko kaze gde ja mogu da nadjem neki lez chat sa normalnim zenskim svetom (ali ne odma' o sexu), jer ovi decaci sa kojima trenutno cavrljam jesu jako slatki i fini al' sta cu kad ne mogu da se zaljubim u njih. blagodarna in advance. mozda sada ja ispadnem glupa u drustvu, k'o onaj paramecijum iz prethodne recenice zbog svoje neupucenosti, ali ja tek 2 nedelje koristim cari chattovanja, tako da imate obzira prema tome. komp mi sluzi u sasvim druge svrhe, te sam needukovana po pitanju ovih stvari.
By Lorelai
Pa,prvo cao,a posle uglavnom kako si i odakle si.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Smith5000

...pri?am samo sa ljudima koje poznajem :maca:
a kako si te, tj nas upoznao :puzzle:
Korisnikov avatar
By Andre87
Ja obicno prosipam stihove a takav sam dunster da mi treba pola sata da smislim stih...budala umesto da saljem gotove porukice...cedim se...heh...Dopusti nocas da budem tvoj jastuk,upijem svaku suzu,osetim svaki uzdah..ili iz izvora nade,rekom snova neka teku reci ove...voli te tvoj Andre...ili...laku noc zeli ti Andre cuvar nedovrsenih(modified) snova...meseceva princeza nocas mi namignula..plimu radosti usamljenoj dusi podarila....Nocas budi bezbrizna,tu sam.Vetar prenosi moje saputaje miluje svaku brazdu tvojih usana...nocas uvicu znojno telo u tvoj dah(to ako malo duze pricamo)....ako ti nocas bude zima,u mom snu uvek mesta ima...zeljno sanjam tvoj vilenjak Andre...ali neke devojke se istope kao pahuljice...a I meni je vise stalo do te devojke kad se malo pomucim I dublje prozivljavam vezu...makar bila fantazija. Ali kad me iznervira pa nemam ideju onda deklinujem lat. idea u sg I pl. da je zabole ochi:P...I tako sad sam ostao bez muze ali bice nesto...ma I ovako sam jadan pesnik...*uzdisem u noci,skrhan u samoci*

nazalost,uvek iskren,kazem da sam devojka...i jos joj odgovaram na cimove u 3AM!
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Neodoljiva
pitam ovako

oces da mi budes zena?
oces da mi rodis decu? (mogu ja to i sama ali nebi bilo lepo ovo telo upropastit :)
:klap:
Korisnikov avatar
By Gemmy
Kad me neko pozove na private a ne znam ga, uglavnom ne pitam nista bitno. Na glupa pitanja odgovaram tako sto uglavnom vrdam ili cutim, pa sam odustane. Kod nepoznatih trazim nesto zanimljivo, ponekad dam sansu i onima koji me spopadnu sablonom. Ko ostane na chatu dovoljno dugo hteo ne hteo se pretvori u sablon, ali ako neko ima malo mozga i malo duse, to se brzo vidi. Ustvari namere/mentalni sklop/pismenost-sve se to vidi i na forumu i na chatu.
Korisnikov avatar
By bambola
Koje si godiste i odakle si...desavalo mi se da je neko sa 16-18g ipak u sasvim drugom univerzumu od mene,i da koliko god pokusavale-ne mozemo da se skapiramo...A to odakle si-pa lepo rece amnesia-mrzi me da se upoznajem s nekim s kim nema apsolutno nikakve sanse da se vidim u zivotu...:closet:
By Bombina
neke klinke dolaze al ne pricam s klinkama kos u maldje samo poznate i to pricam
bambola pricati cemo kad budemo chetovali
By Swanheart
trazim odmah kopiju izvoda iz maticne knjige rodjenih:lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa ono, mene maltretiraju mucjo, pa faLla boZIci, mogu da biRam su kiM komuniciram.
90 poSSto komunikaCIje na PVT se svodi na ljuDe koje znam

p.s. totalne ssu gluposti ono za godine, lokaCiju itd. miSSim, bRRateeee :cupkosu: kad me neko to priupiTa , skoro je sigurno da lajnoFa sa moujE strane viSSe bit nece :no:
By Bombina
za chat ne redovno ne dolazim
makar cu da odljutim ko je ko
nego ogovaraju na mene
sram te bilo
dosta!
By Bastet
I mene nervira kad pocnu s tim pitanjima: Odakle si, koliko imas godina?...
Zasto to pitaju? Ionako to zaborave cim se okrenu. Kad nekoga zamolim da me ne ispituje, on me posalje u pm. Mislim stvarno...

:seronjo:
Korisnikov avatar
By m..
Mene neko pitao da li sam na forumu i koji mi je nick...
Korisnikov avatar
By Paki
U poslednje vreme ne chatam skoro uopšte, ali sam ranije uglavnom po?injao sa "Hej! Kako je no?as (ili Kako si)? :) "...
Korisnikov avatar
By Kupper
asl? :doh: su me najcesce pitali (znam, nije to tema ali nikad nisam nikog bilo sta pitao, mislim nepoznatog u bilo kom smislu) Odavno ne idem ili odem (retkoooo) samo na zakazan chat:D:mazi:
By White flower
Ja sam novajlija, ali u ovih par poruka prvo sam uprskala, pa se izvinjavala, a tek onda sam pocela da pitam podatke koji nisu upisani... A dalje sve je do nekle OK... I tako...
Korisnikov avatar
By m..
Kuzim da kad bih kliktala nepoznate na pvt, valjda bih ih pitala "Sta ima?" Nesto krajnje neodredjeno, pa ako ima odazova mozeo da se pishemo, ako nema, nista, cao. Otkud znam, oba puta kad sam bila, zene su mene prve nekaj pitale...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako kliknem nekog, onda kliknem zato sto mi se svidja nick ( mora da bude neobican da bih nekog kliknula - Ivane, Ane, Marije, Bojane i slicni nickovi sa brojevima iza ne dolaze u obzir! E, ako vec kliknem nekog, onda ne pitam nego udelim kompliment za nick i cekam da mi se postavi pitanje.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je od tih pitanja jedino bitno "koje si godiste?"...
Ali prvo pitam, uglavnom, ono klasicno "Sta se radi?"
Nisam bas posebno inovativan sto se tice chat-a...
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
To kod mene sve zavisi..obicno pitam posle 15min ta leksikonska pitanja..evo npr par pwt-a :)

°22:52:45° <Duh_iz_Konzerve> u ovo doba ti ces zaboraviti svaki pwt sa svima i okrenuces se samo meni:)
°22:54:22° <u_ovo_doba> opa!
°22:54:30° <Duh_iz_Konzerve> to ti pricam:)
°22:55:01° <u_ovo_doba> he he
°22:55:09° <u_ovo_doba> a ko si ti tako samouvjeren ha!?
°22:55:35° <Duh_iz_Konzerve> ko je rekao da sam ja ON? :)
°22:55:49° <u_ovo_doba> aha
---------------------------------------------------------------------------------
°22:59:48° <Duh_iz_Konzerve> imas malo kafe,nestalo mi?
°22:59:49° <Stanar_na_chatu> [automatska poruka] Pozdrav, ukoliko ti ne odgovorim za 3 minuta, znaci da nisam tu! [GlaVat0R mIRC 5]
* Looking up Stanar_na_chatu user info...
°22:59:59° <Stanar_na_chatu> imam
°23:00:03° <Stanar_na_chatu> koliko ti treba
°23:00:17° <Duh_iz_Konzerve> 3 kasicice
°23:00:22° <Duh_iz_Konzerve> skuvacu i tebi:)
°23:00:28° <Stanar_na_chatu> ok
°23:00:31° <Stanar_na_chatu> uzmi
°23:00:35° <Duh_iz_Konzerve> hvala:)
-----------------------------------------------------------------------------------
Znaci sve to zavisi kako me inspirise nick,nikada ne zapocinjem chat sa CAO:sluske:
By Bombina
i aj sam primetila ima dosta nickova koji pisu zenski al zapravo nisu zenske nego postoji muski
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Bombi
i aj sam primetila ima dosta nickova koji pisu zenski al zapravo nisu zenske nego postoji muski

Vec kada si spomenula sta primetis,cisto da dodam da sam kod tebe primetila da si do zla Boga istripovana,odnosno nikome zivom ne verujes..kao sto si na chat-u mislila da sam ja musko..no' nebitno ziva bila i velike ti porasle;)
By Bombina
ma ne za tebe duh konzerva nego drugi nickovi bas su je cudno
duh konzerva izvinjavam se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!