Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by tamanoir
Pa nijedno, valjda, ne znam, nemam pojma.. Mozda tomboy, ako vec mora..
Originally posted by elektron84Ma ovde je pitanje kakve volite, a ne kakve jesteOriginally posted by tamanoir
Pa nijedno, valjda, ne znam, nemam pojma.. Mozda tomboy, ako vec mora..
Hahahaha! Ne treba da postujes u tako ludacko vreme, onda pises ovakve stvari![]()
You're GIRL! Real one! And cool one...![]()
Ja sam mislila da sam daaaleko od zenstvenosti ali ima i vecih primeraka nezenstvenosti![]()
![]()
Recimo da sam 70%-30% u korist nezenstvenosti![]()
Originally posted by sarajevoxxBlacky, ne zajebavaj posten narod!
Jeste li butch ili femme?
Originally posted by jovanabeogradsame here
Fem. Uz malu dozu butcheraja, u pogledu pokreta i hoda. Ipak, i to je periodicno, jer imam faze kada i pored te naglasene fem strane sedim kao kamiondzija, i one kada nema sanse da bi iko pomislio da sam i prosla pored lezbejke, a kamoli nesto vise. Barem ja tako sebe dozivljavam.
Originally posted by elektron84Pa dobro, girl sam, ali nisam girly girl.. Sminka and all that crap.. Zahebi..
Hahahaha! Ne treba da postujes u tako ludacko vreme, onda pises ovakve stvari![]()
You're GIRL! Real one! And cool one...![]()
Originally posted by lornaMeni pise ,,SURPRISED BY THE RESULTS?" a rezultata ni od kuda.
evo testa za sve koji nisu sigurni u svoj identitet:
http://www.lesbianworlds.com/games/areyou.htm
Originally posted by IriSKalupi su tu da bi se lomili i pravili novi
što ovaj narod voli da sebe "meće" u razne kalupe, to je čudo jedno![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!