Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Eh, što su plitke ove lezbejke. Samo zato što u obe ruke mogu da strpaju po sisu, misle da su kompletne.

Strap-on je produžni kabl između dve seksualne i seksajuće ličnosti. On samo naizgled spaja, a istinski razdvaja. :doljekablovi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Mazilica

isto tako ti neces svristit dok nju lizes nego je point u tome da nju zadovoljis
moram da ulozim zalbu na ovu nepromisljenu ili iskontruisanu izjavu
ili
ko, bre, ne moze da svrsi?!

:peace:

*citat ispravljen
By J...
Originally posted by bas bleu

bas kompletnosti? a ne pre ospoljenje kompletnosti koja je tu all along?
Da, radi boljeg efekta, da se ne cimam "na prazno".
Originally posted by Dzelajza Rouz

Eh, što su plitke ove lezbejke. Samo zato što u obe ruke mogu da strpaju po sisu, misle da su kompletne.

Prica se da imas dobru sisu? Ustvari obe?

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne valja ti taj smajli. Bolji bi bio :najednouvouđenadrugoizađe:

:peace:
By J...
ja ozbiljno pitala za sise :peace:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ta ni ja ne teram šegu. Glasine su to. Ne valja im verovati.
By J...
kazes nista bez provere?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dzelajza Rouz

Strap-on je produžni kabl između dve seksualne i seksajuće ličnosti. On samo naizgled spaja, a istinski razdvaja. :doljekablovi:
Ne radi se tu o toj mogucnosti blagosiljanja obe dojke mojim sakama. mada moram priznati da je zaista izvrsno kada su obe ruke slobodne.

,,Produzni kabl"? Jeste. Falusoidne metafore ne mozemo izbeci, sve i da imamo nekurcoliki varijetet strepa.
A ne, kao sto pricaju, zile, zilice, nemam pojma, mislim da bi stvarno trebalo ispitati slucajeve u kojima se zena seti da nabije hiperrealisticku kurcinu na sebe.
Spoj nespojivog moze da bude vise od paradoksa ili oksimorona: moze da bude groteska, na primer. :bljak:
By J...
Originally posted by Orlando the Lady

A ne, kao sto pricaju, zile, zilice, nemam pojma, mislim da bi stvarno trebalo ispitati slucajeve u kojima se zena seti da nabije hiperrealisticku kurcinu na sebe.

Zasto?

Meni je sasvim svejedno da li je taj strap koji stavljam na sebe realistican (jedino ne mora bas da ima i dlake) ili je providan i u obliku Ajfelove kule, uopste nisam probirljiva po tom pitanju. Uostalom kome se ne svidja ne mora da gleda, ionako nije poenta u gledanju nego u osecaju.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by J...

kazes nista bez provere?
Ma, da jednom za svagda ja razbucam tu famu oko grudiju:

Nema više. Ovo što sada vidim je samo bleda senka nekadašnjeg hvale vrednog poprsja.

A veruj mi na reč, jer sam na prst u razdeljak sa svojim prsima.
By J...
Nemoj biti tako skromna, Dzelajza.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni je sasvim svejedno da li je taj strap koji stavljam na sebe realistican (jedino ne mora bas da ima i dlake) ili je providan i u obliku Ajfelove kule, uopste nisam probirljiva po tom pitanju. Uostalom kome se ne svidja ne mora da gleda, ionako nije poenta u gledanju nego u osecaju.
meni nije svejedno sta stavljam na sebe
:tetka:
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni realisticni dildoi ne odgovaraju implikaciono. ja ne zelim da imam kurac, ni svesno, ni podsvesno, niti bilokako.
sto se tice osecaja, nerealisticni, uprkos uvrezenom misljenju da ja vagina stvorena za penis, znaju da budu pa... anatomskiji.

edit: ja sam potpuni moron.
By Mazilica
hmm citam ja ovu temu i stvar izgleda tako super, ali ja jos nisam uspijela prec preko tog glupog osjecaja kad to stavim na sebe, jednostavno se osijecam pre pre glupo sto ubije sve.. ideje?
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Orlando the Lady
meni nije svejedno sta stavljam na sebe
:tetka:
ni meni. mora da mi dobro čuči tj mora da bude odgovarajuce velicine. takodje najvise volim kada je u boji kože.
By J...

hmm citam ja ovu temu i stvar izgleda tako super, ali ja jos nisam uspijela prec preko tog glupog osjecaja kad to stavim na sebe, jednostavno se osijecam pre pre glupo sto ubije sve.. ideje?
Da li se tako osecas i kad si sama ili samo s devojkom?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

,,nemoj da mislis o tome"
ali to ne funkcionise.
iskljucite telefone na dva dana i priustite sebi karanje do plus beskonacno prvi put kad budete mogle/ bile u raspolozenju. onda ces znati ,,kada bude bio taj tenutak". :isus: :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
kad bi to bio Pobednik, nekako bi mi toplije oko srca bilo.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam imala pojma gde da postavim fotografiju, ali ovo je za moju Hys.
Brate Hys. ...

:hvala:

Slika
Korisnikov avatar
By Shmi
Brate a da nadjes neku femicu koja voli da se divi ovakvoj sceni... naravno na fotki? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Shmi
Aham, fotke femice i butchice u takvim skakljivim scenama... :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!