Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
By ...Sitnicava...
Originally posted by jenny
jovana ja bih i tebe okarakterisala kao "femicu sa limitom"
mada ne znam kakva si bila ranije :)
Slažem se. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Kapiram da se zezate.... :)

Ali imam potrebu da kazem da je bitno kako se neko oseca, a ne kako izgleda...ima femme u svim velicinama i oblicima, kao i andrica...butchica.....i tako.
Korisnikov avatar
By jenny
ma naravno Ivana, ali ja npr znam kako se osecam, ali nikad nisam imala potpunu svest o tome kako me drugi dozivljavaju u pogledu ovih kategorija...
By ...Sitnicava...
Originally posted by Ivana
Kapiram da se zezate.... :)

Ali imam potrebu da kazem da je bitno kako se neko oseca, a ne kako izgleda...ima femme u svim velicinama i oblicima, kao i andrica...butchica.....i tako.
Ja se nisam zezala, a mislim ni Jovana. :lol:
By J...
Originally posted by J...
Moj rezultat gender identity testa....

J, you're 54% masculine

This is based on how you scored on a variety of traits that, founded on classic research and our own studies, are typically associated with men.

You're also 46% feminine, which is based on how you scored on traits that are typically associated with women. When we compare your results with other women it shows that you are somewhat more masculine than other women.

Znaci-andro.

:wink:

Andro - cini mi se kao najsira kategorija. Zasto bih se zamarala sa detaljnim objasnjavanjem. :vijaca:
Korisnikov avatar
By Hys.
ma naravno Ivana, ali ja npr znam kako se osecam, ali nikad nisam imala potpunu svest o tome kako me drugi dozivljavaju u pogledu ovih kategorija...
Ok. A sta te boli uvo kako te drugi dozivljavaju :) ?
Ok, kapiram radoznalost,a? cool :)
Korisnikov avatar
By Divlja
Femme.
Samo, ne razumem da neka kaze ,eto, meni se svidjaju samo te bucherke ili samo femme, ili ne znam ja kakve jos vrste , podvrste i nadvrste postoje?
Zene, pa valjda gledate i unutra, u tu odredjenu osobu, spoljasnjost je promenjiva kategorija- ono sto neko nosi unutra to je roba koju kupujes kad se za nekog vezujes. Poznate smo kao pol koji vise gleda na kvalitet nego na kvantitet, ja zato volim kad volim, bila ona femme ili nefemme, fermam je samo ako je OK iznutra- topla i mila, svoja a malo i moja. Malkice...:)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
hah nismo se zezale :bouncy:

a i mislim da je kod mene proradilo nesto slicno kao i kod jenny :bubbles:
tako me je uvek npr posebno interesovalo da li strejteri uocavaju tu moju gej stranu..
jer ja kapiram da je svaka od nas ima, ma koliko fem bila.. sto po meni i daje personi odredjenu car i sarm :D naravno uz sve ono ostalo sto sledi :)

a i na kraju krajeva, interesantno je igrati se nekad sa silnim lejbelima, ne? :zastava:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Divlja
... Poznate smo kao pol koji vise gleda na kvalitet nego na kvantitet...
au
jel si sigurna? :shmi:
By ...Sitnicava...
Originally posted by jovanabeograd
tako me je uvek npr posebno interesovalo da li strejteri uocavaju tu moju gej stranu..
E, da, to je i meni zanimljivo.

Moram da pitam druga koji me je provalio da li je to uspeo na osnovu izgleda ili mojih priča i (možda) totalnog neskrivanja privlačnosti istog pola.

Mada kad preturim po prošlosti... Jedan čovek me je pitao da li sam lezbejka. :giggle: Kontam da se vidi na meni. Ne suviše, ali da se vidi.

Jovana, kod tebe je uočljivo svega nekih 5% ako mene pitaš. :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U na tebi se vidi. Barem sam ja odmah to primetila. A verovatno bih i da sam te videla na sred ulice. Koliko si fem, toliko istovremeno saljes i taj gej vajb.
Sto je po meni divno.

Mada, nemaju svi gej ljudi dovoljno vest gejdar da to primete. Strejteri da ne spominjem. Iako je bilo par primeraka koji su me iznenadili :smirk:

hah 5%
sa lejbela smo presle na statistiku :giggle:

pa vidis, ja kod sebe to bas primecujem.. tj da vidim sebe na ulici, pomislila bih da bi "ta devojka" mogla biti gej/bi.. mene niko nije do sad provalio na osnovu izgleda, cak imam problem da mi ne veruju kada im sama kazem, jer kao i ti prilicno otvoreno pricam o sklonosti ka devojkama, ali sam ja mnogo puta bila u pravu i to samo na osnovu izgleda/govora tela/tog famoznog gej vajba/neceg cetvrtog.

A ti pitaj druga pa nam javi ;)
By ...Sitnicava...
A šta sve podrazumevaš pod psihofizičkim karakteristikama koje utiču na to da vidiš nekoga kao gay osobu? Ja to ne umem da procenim.

:glupan:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
"GEJDAR RADIONICA KOD JOVANE"

:lol:

nego, da odgovorim na pitanje..

pa ovako.. kao prvo, dosta tih faktora na osnovu kojih ja i pomislim da neko moze biti gay nisu uopste validni, niti neophodno znace da sam u pravu, ali su me retko prevarili..

kod tebe bi to bio specifican hod, kod nekog drugog drzanje ruku u dzepovima, pokreti ruku, nacin zabacivanja kose.. zaista najbanalnije stvari..

pogled isto. mislila sam da je ta teorija o pogledu cista glupost dok nisam upoznala devojku ciji je pogled vikao "ja sam lezbejka" haha sto se na kraju i ispostavilo kao tacno :hvala:

i ma koliko sve ovo glupo zvucalo, i mozda ja napravila 27 generalizacija u ovom postu, intuicija, ili taj fenomen - gaydar kod mene pale i olaksavaju mi dosta toga...
By ...Sitnicava...
Aha, razumem.

Kontam - do osećaja je. Ti ga imaš, ja ne. Ali hajde, ostaću tu čisto da ti ne propadne radiJonica. :lol:

Pogled? Šta ima u njemu? Je l' me i pogled odaje? :shmi:
Korisnikov avatar
By jenny

pa radoznalost :)

Pogotovo sto sam od razlicitih ljudi cula totalno kontradiktorne stvari.
A sto se tice strejtera, desilo mi se da je decko koji me vidi prvi put u zivotu pitao: A jesi li ti lezbejka? Tad ni ja sama nisam bila sigurna, tako da sam bila blago sokirana! Posle par godina sam ga ispitivala satima na osnovu cega je to zakljucio, sta, kako...ali nije mi dao neki smislen odgovor..eto kao jednostavno je pomislio :)
I opet na drugu stranu, covek kome sam crtala da mi se svidjaju devojke, ali dzabe, on to ne moze da pojmi i gotovo.
Korisnikov avatar
By jenny

hah 5%
neka neka :cheer:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@ Sitna

hmm.. ima neceg i u pogledu.. iako je meni hod bas zapao za oko.. setih se malopre i nacina na koji si sedela. ali obraticu paznju na pogled sledeci put ;)

inace, nemoj da se cudis sto se secam svega ovoga, ja uocavam stvari koje niko ne vidi i pamtim sve to :bubbles:

hahaha a raspolozenje menjam odmah! :lol:

@jenny

e pa ovako. kod tebe se isto vidi. manje nego kod Sitnicave, ali se primecuje.
ja bih rekla da te odaje pre svega drzanje ruku u dzepovima i nacin sedenja.

omg. ovo je uzasno, zaista zvucim ko neka gatara :doh:
Korisnikov avatar
By jenny
jao taj nacin sedenja! :lol:
da, da za to su mi rekli

ne zvucis kao gatara. mene je bas zanimalo da mi neko sa strane kaze kako me vidi. :)
Korisnikov avatar
By jenny

hah 5%
neka neka :cheer:

i u procentima, i u procentima :cheer:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
hahah pa eto vidis, ko zna zna :hvala:

e i ja sam uvek bila radoznala da saznam kako me drugi vide.. iako su odgovori uglavnom bili polovicni pa i nisam mnogo toga saznala... :/

aj sad, imas priliku da ispravis nepravdu nacinjenu u proslosti :lol:
By ...Sitnicava...
Hvala, svevideća.

I narednim klijentima želim zadovoljstvo Vašim odgovorima.

:lol:

(Kapiram za zapažanje, sitničava dupla Devica je na vezi. ;) )
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
hahaah ja primam samo elitnu klijentelu, da ne bude zabune :alexis:

e dobro je, vec sam videla svoj nick prekrsten u JovanaStalker :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
hahah pa eto vidis, ko zna zna :hvala:

e i ja sam uvek bila radoznala da saznam kako me drugi vide.. iako su odgovori uglavnom bili polovicni pa i nisam mnogo toga saznala... :/

aj sad, imas priliku da ispravis nepravdu nacinjenu u proslosti :lol:
Nisam sigurna jel se ovo odnosilo na mene, ali recimo da jeste.
Mada da se ogradim, moja moc zapazanja je otuzna :sigh:

Ali ono sto sam ja videla da tebe "odaje" je hod i mozda malkice stav tela (da se tako izrazim). E sad ovo sto sam rekla da je moja moc zapazanja nikakva, to znaci da da nisam znala predhodno za tebe, nego da sam te npr videla na ulici ne znam da li bih ista posumnjala..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
da da, na tebe se odnosilo ;)

pa da, to i ja imam u vidu kada mislim o sebi i tim gej vajbovima.. hvala ;)
Korisnikov avatar
By jenny
Nadam se da sam bila od neke pomoci. Sledeci put cu da obratim vise paznje :)
Korisnikov avatar
By Dina

pa radoznalost :)

Pogotovo sto sam od razlicitih ljudi cula totalno kontradiktorne stvari.
A sto se tice strejtera, desilo mi se da je decko koji me vidi prvi put u zivotu pitao: A jesi li ti lezbejka? Tad ni ja sama nisam bila sigurna, tako da sam bila blago sokirana! Posle par godina sam ga ispitivala satima na osnovu cega je to zakljucio, sta, kako...ali nije mi dao neki smislen odgovor..eto kao jednostavno je pomislio :)
I opet na drugu stranu, covek kome sam crtala da mi se svidjaju devojke, ali dzabe, on to ne moze da pojmi i gotovo.
Ja mislim da ljudi pojma nemaju :smeh:

Ja sam tako od ljudi o sebi cula da sam muskarac, zenstvena zena, hladna, seksepilna, lezbejka eventualno biseksualna, strejterka, luda za muskarcima, klasicna i skroz normalna, nacisto uvrnuta... ali stvarno, to se sve setim realnih likova koji su to sve mislili... daleko bilo da tome svemu pocnem da pridajem paznju...

I onda dodjem na kraju do onog - ljudi pojma nemaju...

Govore ono sto zele da vide, vide ono sto zele da vide, govore ono sto su culi... a da su nesto drugo culi pricali bi drugo. Ne kazem da nema i onog objektivnog ali nekako ljudi ne teze to ni da vide, povode se za onim povrsnim...

Vise puta sam tako cula komentare za neke lezbejke koje su recimo ljudima u nekom drustvu poznanice/drugarice kako se "vidi" da su to... a ja sam uverena da vide samo sto znaju. Kad ja to kazem onda me napadaju da nije tako...
Korisnikov avatar
By Divlja
Sigurna sam samo u jedno Jovana, da u nista nisam sto posto sigurna.
Tako da i taj tvoj gay radar sigurno omane vise puta, ali teras dalje, dok ne proradi onako ksako ti zelis da radi.
Zene uopsteno, znaci ne gay, vec sve zene, sklonije su da u osobi vide i nesto vise od sisa i bataka i lepog lica ili u slcaju muskog pola nekih njihovih spoljnih karakteristika. Ne kazem dane gledaju spoljasnjost i da nije bitna- bitna je, ali ne i presudna...
Ja izgledam dobro, mnogi kazu mmm izgledam, ali bi mi smetalo da me neko hoce samo zbog mog spoljasnjeg izgleda, a karakteristike, npr. kako sedim, hodam, kako zabacujem kosu- to jesam ja, ali to govori nesto o meni iznutra, ne o meni spolja, spolja moze sve dase lazira. Tako da, jesam- sigurna sam da zene, bar vecina njih, gleda pre kvalitet neke osobe nego spoljasnjost( kvantitet) :cita: :bubbles:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!