Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
tu je tu. nema parfema jer ide u krevet. samo mleko... za telo :D
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Arijan Black
Ja mogu samo da kazem da je ima Candy ime za str8 striptizetu a ne za novu lezbejku. Molim vas drzite se nekih pravila. ajte ljudi (zene) molim vas :murkan:
:transprst: :kosach: :djavo: :prst:
Korisnikov avatar
By *Candy*
@sleepingsun

Avatar ti je VRH-VRHOVA!!!!Koliko sam samo plakala kada sam gledala ovu seriju
:njuska:
:rida:

Franzy mi je preslatka...mmmmmm...:setnja:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
tu je tu. nema parfema jer ide u krevet. samo mleko... za telo :D
decka upravo si me satr'la :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
daj daj daj mi daaaaaaaaaaaaaaaaaj....

:smeh:

Slusam Nesu Leptira :D

Decka ne znam sta si 'teo, al me zanima kad cu da te promirisem u Beogradskom pasaluku :fige: :D
Korisnikov avatar
By starsailor
pa necu da ispadne da lazem, al mislim ----> :pionir: eto tada bum :D

koji parfem da stavim tada? ili bez?
Korisnikov avatar
By Azdaja
mosus :smeh:

dosla sam samo da vam kazem da pravite off...a mene jebe nesanica, ali idem leci...

:retard:

hhahah

a ti candy, sta si odlucila? razgranala ti se tema, a mrzi me sad da je prostudiram...:povez:
Korisnikov avatar
By starsailor
mosus,, cccc..nadam se da znas od cega se pravi :lol: to cu tebi da kupim za 8mi mart :yay:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
e dobro je a ja se iznervirala da nece taj avatar...grrrrr....posto menii i dalje pokazuje stari..jao da Franzi je med...i mene iznervirao kraj:smiling:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahhah hahahhahahhahahahahahahh
Korisnikov avatar
By Hys.
Dragi...uvek bez parfema.... :yes: :D
Korisnikov avatar
By starsailor
ok. imace to na umu :yes:
idem da pokusam da spavam , njah...
:obraz: 4 ^ :sweet:
Korisnikov avatar
By Khons
jbg, Candy, jeste da si dete, ali ne mozes svoje postupke i ponasanje samo godinama pravdati. sve devojke ovde su nekad imale 15 godina, i nista im ne fali.

a sto se te devojke tice, (u to da li je to stvarno ljubav ili cista opsednutost necu da zalazim) uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Khons
jbg, Candy, jeste da si dete, ali ne mozes svoje postupke i ponasanje samo godinama pravdati. sve devojke ovde su nekad imale 15 godina, i nista im ne fali.

a sto se te devojke tice, (u to da li je to stvarno ljubav ili cista opsednutost necu da zalazim) uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.
Znam da ste svi vi imali 15god. i da vam nije bilo lako...ali ponavljam,previse sam temperamentna osoba i ne dam na sebe...Volim da se svadjam...Ali se nadam da ce me to proci,kada prodje i pubertet... :ruzan:

A ovo da li je stvarno ljubav ili samo opsednutost,veruj mi da ne znam vise ni sama!!!!!! :( ...Ja bih najradije da nadjem neku curu i da budem sa njom u vezi...Ali tesko da cu to postici u mom gradu:gotika:... A gde da je na prepad zagrlim ili poljubim...ooooo...Sansi nema...Mada drugarica mi je bas danas predlozila nesto slicno,kao da me ona gurne na nju i ja da je poljubim i onda kao da kazem jaooo izvini nije bilo namerno:smeh::cigareta:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Azdaja

a ti candy, sta si odlucila? razgranala ti se tema, a mrzi me sad da je prostudiram... :povez:
Ahhh...Pa ove forumasice mi je unistise nekim skroz nebitnim stvarima za temu:jazzva: :shrug:

Ehh a sam Bog zna sta sam ja odlucila... :oskar:
ODLUCILA SAM DA HOCU CURU...ALI MENE NECE NI JEDNA:lizalica:....
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *Candy*
kao da me ona gurne na nju i ja da je poljubim i onda kao da kazem jaooo izvini nije bilo namerno
Takve akcije se obično iskomplikuju. Pokušaj da to uradiš na malo suptilniji način. Pretpostavljam da bi joj bilo neprijatno jer se to dogodilo pred tvojom drugaricom, i moguće da bi "popila" i šamar ako se ne snađeš dobro nekoliko trenutaka kasnije.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.
[/quote]

ova ideja mi se svidja..ti je malo razradi..ili jbt postani frendica opet sa tom tvojom malom reci joj da imas decka..kad postanete dobre napij je kod tebe ili negde i buh..poljubi..kao zajebancija..:dj:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Delete

Takve akcije se obično iskomplikuju. Pokušaj da to uradiš na malo suptilniji način. Pretpostavljam da bi joj bilo neprijatno jer se to dogodilo pred tvojom drugaricom, i moguće da bi "popila" i šamar ako se ne snađeš dobro nekoliko trenutaka kasnije.
Samar...Aooo no,no samar...To ne zelim:odbij:
Ehh ma vidim ja da mi je preostalo samo to da odustanem ja od nje... :slinavko: ...Ima jos cura,nije jedina...Smrcccc...:slinavko:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by sleepingsun
uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.

ova ideja mi se svidja..ti je malo razradi..ili jbt postani frendica opet sa tom tvojom malom reci joj da imas decka..kad postanete dobre napij je kod tebe ili negde i buh..poljubi..kao zajebancija.. :dj:
[/quote]

Pa nije losa ideja...Ali nemam ja muda za to... :sniff:
Ova tvoja ideja mi se cini atraktivnom:cool2:...Samo je sada pitanje kako o5 da se zblizimo:cekam:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
to je najmanji problem..izvini joj se reci da si dete da si bila zbunjena bla otkud znam izmisli nesot jbt..pa joj se polako uvlaci pod kozu..ionako tu u Crnoj Gri ne rasu dewojke na drvecu koje su gej..mislim na to sto je kao tabu..pa dok ne nadjesh nowu simpatiju zensku,.,ti obradjuj owu tvoju...:cool2:
By iWanna
Mada drugarica mi je bas danas predlozila nesto slicno,kao da me ona gurne na nju i ja da je poljubim i onda kao da kazem jaooo izvini nije bilo namerno:smeh: :cigareta:
hvala candy sto si me oraspolozila :kiss:

:lol:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by sleepingsun
pa joj se polako uvlaci pod kozu..
Eh moja ti,slatka ja:D...LoL...Uvukla sam se ja njoj vec odavno pod kozu... :B
A imam ja 1324354057 miliona zenskih simpatija... :tamoamo: ...Cim vidim neku lepu curu ja bih odmah bila sa njom... :setnja: ...Iskreno mislim,da cim bih stupila u vezi sa nekom curom,ja bih ovu zaboravila...:trampolina:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa o cemu mi onda ovde polemisemo..uzivaj u zivotu i ciao...juri te ribe./.. :tushe: :smokin:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by iWanna
lucky 16, lucky 16!!! :fige:
What...Who is Lucky16...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa nije losa ideja...Ali nemam ja muda za to... :sniff:
Šta možeš da izgubiš? Drugaricu sa kojom i nisi drugarica?!
Šta možeš da dobiješ? Znaćeš na čemu si sa njom.

Ova tvoja ideja mi se cini atraktivnom:cool2:...Samo je sada pitanje kako o5 da se zblizimo:cekam:
Imaš li njen br. tel.?
Pretpostavljam da znaš dovoljno o tome šta voli i na kakve stvari reaguje. Pošalješ sms u kojem tačno naznačiš da je za nekog drugog. Tekst mora da sadrži nešto vezano za neku aktivnost koju ona voli...npr., ako voli da ide u bioskop, možeš da napišeš "****(ime nekog druga), koji film je večeras u bioskopu? Žao mi je što nisam bila slobodna u nedelju, ali zato večeras imam mnogo slobodnog vremena, pa možemo da idemo." Ovo je samo primer, a ti uskladi priču sa vašim aktivnostima. Ako bilo šta odgovori, započni razgovor i pozovi je da, imesto tog druga, ona pođe sa tobom.
Korisnikov avatar
By Delete
Iskreno mislim,da cim bih stupila u vezi sa nekom curom,ja bih ovu zaboravila... :trampolina:
Još uvek je voliš?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!