Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by KhonsZnam da ste svi vi imali 15god. i da vam nije bilo lako...ali ponavljam,previse sam temperamentna osoba i ne dam na sebe...Volim da se svadjam...Ali se nadam da ce me to proci,kada prodje i pubertet...
jbg, Candy, jeste da si dete, ali ne mozes svoje postupke i ponasanje samo godinama pravdati. sve devojke ovde su nekad imale 15 godina, i nista im ne fali.
a sto se te devojke tice, (u to da li je to stvarno ljubav ili cista opsednutost necu da zalazim) uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.
Originally posted by AzdajaAhhh...Pa ove forumasice mi je unistise nekim skroz nebitnim stvarima za temu:jazzva:
a ti candy, sta si odlucila? razgranala ti se tema, a mrzi me sad da je prostudiram...![]()
Originally posted by *Candy*Takve akcije se obično iskomplikuju. Pokušaj da to uradiš na malo suptilniji način. Pretpostavljam da bi joj bilo neprijatno jer se to dogodilo pred tvojom drugaricom, i moguće da bi "popila" i šamar ako se ne snađeš dobro nekoliko trenutaka kasnije.
kao da me ona gurne na nju i ja da je poljubim i onda kao da kazem jaooo izvini nije bilo namerno
Originally posted by DeleteSamar...Aooo no,no samar...To ne zelim:odbij:
Takve akcije se obično iskomplikuju. Pokušaj da to uradiš na malo suptilniji način. Pretpostavljam da bi joj bilo neprijatno jer se to dogodilo pred tvojom drugaricom, i moguće da bi "popila" i šamar ako se ne snađeš dobro nekoliko trenutaka kasnije.
Originally posted by sleepingsun
uvek lepo mozes da je na prepad zagrlis, poljubis pa ako se ne upeca kazes nesto tipa "izvini, igrala sam istina ili izazov, bla bla" ako si vec, kao sto sama kazes, prevelika p**** da stojis iza svoje seksualnosti.
Originally posted by sleepingsunEh moja ti,slatka ja:D...LoL...Uvukla sam se ja njoj vec odavno pod kozu...
pa joj se polako uvlaci pod kozu..
Originally posted by *Candy*Šta možeš da izgubiš? Drugaricu sa kojom i nisi drugarica?!
Pa nije losa ideja...Ali nemam ja muda za to...![]()
Originally posted by *Candy*Imaš li njen br. tel.?
Ova tvoja ideja mi se cini atraktivnom:cool2:...Samo je sada pitanje kako o5 da se zblizimo:cekam:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!