Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Andro,afkors! :kosa:

A mjuz mi Swanimir je buch u pokusaju,naravno :domino:

:)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam glasala. Spolja sam andro ka fem, osim stava i hoda koji su definitivno butch, iznutra se to shuffluje od najgore stone butch kad najgoroj lipstick lesbian, u skladu sa raspolozenjem i hormonalnom slikom. Ali se at the end of the day deklarisem kao femme.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
definitivno fem..u svakom smislu te reci:kralj::lizalica:
By Paris
ja glasati necu u anketi sa ovako smesnim rezultatima.

ponudjeni odgovori treba da budu:

butch
fem
andro
nesto trece :D
By Garbo
Originally posted by annabel lee
Ja sam femme....a tako volim butchice:nazalost:
Da pojasnim...izgledam kao femme-andro...a ponasam se u skladu sa raspolozenjem i hormonalnim statusom.Sta podrazumijeva da privlace me i butch i andro...iii...ovaj...i sta sad...

:pokazuje:
By Çâðê_DUP
Originally posted by sleepingsun
definitivno fem..u svakom smislu te reci:kralj: :lizalica:
skini taj tvoj avatar, molim te. pali me. :blush:

ja sam femme spolja :yes:
06.02.2007
femme ili andro, nisam sigurna... :zev2:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
sigurno nisam femme,ali nisam bas ni butch..nekako sam boyish looking...man nemam pjma:nerd:
Korisnikov avatar
By Hys.
Det ken bi interesting, mejks litl grej sels work end ponder :)
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Ja imam krizu identiteta citajuci ovo.. :) Mislim da cu da se pretplatim na kauc sessions..ne bi li shvatila sta sam..
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by ms-dynamite
Ja imam krizu identiteta citajuci ovo.. :) Mislim da cu da se pretplatim na kauc sessions..ne bi li shvatila sta sam..
bolje nemoj, ja sam se tako pretplatio pa sam saznao da sam trans :lol:

mislim da su , kao sto su mnogi to pre mene vec sto puta rekli, te etikete nebitne...
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by Momo
bolje nemoj, ja sam se tako pretplatio pa sam saznao da sam trans :lol:

mislim da su , kao sto su mnogi to pre mene vec sto puta rekli, te etikete nebitne...
A ako se pretplatim..mislis li da ce me pustiti da biram? Kao ono u paketu dobijes da si malo butch, malo femme u zavisnosti sta druga osoba hoce..ili 7-7 si femme a onda imas free butch interval preko noci..

Sta ako mi kazu da sam trans!!!!Moracu da osvezim garderobu i kupim kravate..

Ni ja ne volim fioke..pocecu da pricam da sam str8 sa urodjenom manom...ili je to stecena mana...evo opet pocinjem da se vrpoljim...kategorizacije mi stvarno idu!
Korisnikov avatar
By Momo
Sta ako mi kazu da sam trans!!!!Moracu da osvezim garderobu i kupim kravate..

Ni ja ne volim fioke..pocecu da pricam da sam str8 sa urodjenom manom...ili je to stecena mana...evo opet pocinjem da se vrpoljim...kategorizacije mi stvarno idu!
Ako ti kazu da si trans nemoj odmah da osvezavas garderobu... cekaj prvo da odradis hormone pa kad se raskrupnjas onda kupi novo perje :lol:

a sto se fijoka tice... eto ja od butch dodjoh do trans, al sad bar znam da sam str8 :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Etikete su tu samo da mozemo da ih odlepimo kad hocemo :)

A pitanje identiteta je sasvim licno :shake:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Nanny Ogg
A pitanje identiteta je sasvim licno :shake:
E ovo je odgovor na sva lupanja glavom.

Ja sam imao veliku zelju da se definisem i da prilepim sebi neku etiketu misleci da ce mi to biti pocetna tacka za resavanje nekih dilema, a onda sam shvatio i sve vise shvatam da je etiketa suvisna i da sam ja jedan jedini neponovljivi slucaj za sebe :D (narcis :lol: ) kao u ostalom i svi mi

Pitao sam psihijatra koja je razlika izmedju transseksualno i transrodno (iako sam definicije naravno vec znao) i dobio sam odgovor da je sve to isto samo smo svi mi razlicite licnosti.

Ne kazem da je postojanje etiketa i definicija besmisleno...eto ja se deklarisem i deklarisacu se na odredjeni nacin iz aktivistickih razloga...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja se deklarisem kako se deklarisem I iz aktivistickih razloga pored licnih :)
Korisnikov avatar
By geeky_dork
pa da,ja se deklarisem kao lezbejka od 15 godine,i taj deo nije ni najmanji problem,ali onda sa 16 saznam da lezbejka moze biti butch,femme,pa onda andro...i da naravno i medju samim lezbejkama postoji diskriminacija,a tebi nije sasvim jasno koja si 'sorta'... :alikako:
i onda ti narvno postane bitno da to otkrijes,jer nije dovoljno da zanas kojoj grupi pripadas,vec i kojoj podgrupi... i onda se iznerviras i kazes sebi I'm not into labels:blenta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zato kazem da su etikete tu da bih ih skidali i stavljali kako nam odgovara.

I nikad ne dozvoljavam da mi drugi govore sta sam.

Ja osecam sta sam :)

A i problem je sto ljudi etikete i kategorije dozivljavaju jako usko.

To je lepo objasnjeno bas na jedno "etiketarskom" sajtu zvanom butch-femme.com, i taj tekst sam prevela na "butch femme dinamika" postu
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Vec mi je lakse sto ne moram na terapiju..costly business..dopada mi se ovo sa skidanjem i stavljanjem etiketa..moj identitet je ionako previse fluidan da bi kacili bilo sta sto ne moze lako da se odlepi..

Ja hocu da se deklarisem da sam i na pruge i na tufne..eto..a povremeno i ne nosim krzno..
Korisnikov avatar
By Dzi

:up: slazem se ..:pionir:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by SUNNY GIRL
butch, brate slatki....ili se barem sebi tako cinim...
Svaka cast! Retko koja devojka ce da kaze da je butch, nemam pojma zbog cega.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam femm spolja, bas femm imam i neke femmkaste osobine, ali bih rekla da sam iznutra butch..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Toliko femm devojaka... Istina ili zabluda? Ja ih u gradu ne vidjam uopste.
Korisnikov avatar
By EYA
aaaa, to si ti andjice! sad mi je jasno iz kog filma si ispala :D

zabavi nikad kraja :zongler:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!