Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by annabel leeDa pojasnim...izgledam kao femme-andro...a ponasam se u skladu sa raspolozenjem i hormonalnim statusom.Sta podrazumijeva da privlace me i butch i andro...iii...ovaj...i sta sad...
Ja sam femme....a tako volim butchice:nazalost:
Originally posted by sleepingsunskini taj tvoj avatar, molim te. pali me.
definitivno fem..u svakom smislu te reci:kralj:![]()
06.02.2007
femme ili andro, nisam sigurna...![]()
Originally posted by ms-dynamitebolje nemoj, ja sam se tako pretplatio pa sam saznao da sam trans
Ja imam krizu identiteta citajuci ovo..Mislim da cu da se pretplatim na kauc sessions..ne bi li shvatila sta sam..
Originally posted by MomoA ako se pretplatim..mislis li da ce me pustiti da biram? Kao ono u paketu dobijes da si malo butch, malo femme u zavisnosti sta druga osoba hoce..ili 7-7 si femme a onda imas free butch interval preko noci..Originally posted by ms-dynamitebolje nemoj, ja sam se tako pretplatio pa sam saznao da sam trans
Ja imam krizu identiteta citajuci ovo..Mislim da cu da se pretplatim na kauc sessions..ne bi li shvatila sta sam..
![]()
mislim da su , kao sto su mnogi to pre mene vec sto puta rekli, te etikete nebitne...
Originally posted by ms-dynamiteAko ti kazu da si trans nemoj odmah da osvezavas garderobu... cekaj prvo da odradis hormone pa kad se raskrupnjas onda kupi novo perje
Sta ako mi kazu da sam trans!!!!Moracu da osvezim garderobu i kupim kravate..
Ni ja ne volim fioke..pocecu da pricam da sam str8 sa urodjenom manom...ili je to stecena mana...evo opet pocinjem da se vrpoljim...kategorizacije mi stvarno idu!
Originally posted by Nanny OggE ovo je odgovor na sva lupanja glavom.
A pitanje identiteta je sasvim licno![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!