Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Oziris
Femme andro! Volim zene/devojke koje izgledaju femme, a imaju taj neki fuckable andro stav/hod/pokrete...![]()
Originally posted by EYAnisam htela da budem bezobrazna pa da trazim previse, ali izgleda da sam zaradila bonus... da pise poeziju i da je jaka na recima
volim samosvesne, komunikativne, sexy (da su same sebi sexy i time zrace), i mazne devojke/zene
bitno je i da vole da plesu![]()
i da imaju avanturistickog duha![]()
Originally posted by Galateja
telo
obavezno: prožeto energijom anime; stil u odevanju; da nije ekstrem u telesnoj težini
opciono: plava kosa, plave oči, svetao ten, niži glas od mog, jaki i čvrsti bicepsi
edit: velike grudi.
duša
obavezno: milosrdnost, empatičnost, maznost, odsustvo taštine
opciono: voli umetnost i životinje i može da opstaje i u gradu i u pustinji
duh
analitičnost, superioran intelekt, intelektualna radoznalost, odsustvo fanatizma bilo koje vrste
Još samo da JE nađem ili da me nađe.![]()
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2181410#p2181410]Galateja napisao:[/url]telo
obavezno: prožeto energijom anime; stil u odevanju; da nije ekstrem u telesnoj težini
opciono: plava kosa, plave oči, svetao ten, niži glas od mog, jaki i čvrsti bicepsi
edit: velike grudi.
duša
obavezno: milosrdnost, empatičnost, maznost, odsustvo taštine
opciono: voli umetnost i životinje i može da opstaje i u gradu i u pustinji
duh
analitičnost, superioran intelekt, intelektualna radoznalost, odsustvo fanatizma bilo koje vrste
Još samo da JE nađem ili da me nađe.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1382896#p1382896]Hys. napisao:[/url]Hazel eyed dark haired butches with smarts, charm and big cock.Opisa moju draganu! Dodaj tome starija 15 godina, menadzerka, devojcica u dusi, sa oblinama i tako nepredvidljiva..Kada je vidim..Covece, kolena mi klecnu. Svaki put. Sve za nju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!