Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by sleepingsunOpa, vreme je za EPP.
Candy prestani da seres kako si dobra riba bla bla bla..
Da ne propustim priliku, evo i ja da kažem da nisam ni ja loša riba.
Sluz* i migoljenje iz ruku nudim naveliko.
Navalite!
*Oprostite na prostakluku.![]()
Originally posted by sleepingsunPa neka me sacekaju na noz,jer ja sam spremna da se svadjam sa njima ako treba i citav svoj zivot!!!!I jesam lepa sam i ponosim se time...bas me briga da li to kome smeta...Sta treba da kazem da sam ruzna...no,no...!!!
nema problema.Candy prestani da seres kako si dobra riba bla bla bla..ne kazem da nisi..ali ne vidim potrebe za hvaljenjem.jer opet ovde na forumu ima mnoooooooooogo onih koji ce te jedva docekati na noz..jer im super dodje da se prepucavaju sa nekim..preko foruma..![]()
![]()
a ti bre dete idi ,uwaj neke ribice sa kojima malo pricas vidi da li bi hele kao da probaju sa dewojkom bla..kao od tih nevinih eksperimentssanja se pocinje..ne znam..batali tu tovju jel vidis da ne ide..bolje da te vreme demantuje nego da se razocaras..:![]()
Originally posted by *Candy*
Ma polakooooo...tek mi je 15god. imat cu ih na pretek kada porastem,barem se nadam
Originally posted by jovanabeogradKoji film????...Mislis na Fucking Amal?
*Candy*, da li si odgledala onaj film sto sam ti ga preporucila?
Upravo sam shvatila da su vam se i price donekle poklapaju. U svakom slucaju, ako ga ikad odgledas, shvatices da ponekad u zivotu moras rizikovati, ukoliko ti je jako stalo do necega. Pa makar i po cenu gubitka fanova. Ali ipak, budi i oprezna ukoliko se odlucis na nesto. Igrice su opasne, pazi ih se, neretko zavrsis povredjen. Bas zbog toga pogledaj ovaj link, jer u njemu ima toliko istine. http://dechuck.org/dechak/
edit: da, ja sam i dalje fina i emancipovana devojka iz prestonice. nije da se hvalim, ali tako barem kazu moji fanovisuvise je interesantno da bismo se prepucavale
![]()
Originally posted by *Candy*Veze ili vere?!
I ima li veze ako je ona druge veze...??![]()
Originally posted by sleepingsunJa bih dala nedelju dana svog veoma ispunjenog zivota za dva sata uzivo sa *Candy*.
ovde na forumu ima mnoooooooooogo onih koji ce te jedva docekati na noz..jer im super dodje da se prepucavaju sa nekim..preko foruma..![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Da, na film za koji si mislila da je na spanskom.Originally posted by jovanabeogradKoji film????...Mislis na Fucking Amal?
*Candy*, da li si odgledala onaj film sto sam ti ga preporucila?
Upravo sam shvatila da su vam se i price donekle poklapaju. U svakom slucaju, ako ga ikad odgledas, shvatices da ponekad u zivotu moras rizikovati, ukoliko ti je jako stalo do necega. Pa makar i po cenu gubitka fanova. Ali ipak, budi i oprezna ukoliko se odlucis na nesto. Igrice su opasne, pazi ih se, neretko zavrsis povredjen. Bas zbog toga pogledaj ovaj link, jer u njemu ima toliko istine. http://dechuck.org/dechak/
edit: da, ja sam i dalje fina i emancipovana devojka iz prestonice. nije da se hvalim, ali tako barem kazu moji fanovisuvise je interesantno da bismo se prepucavale
![]()
Originally posted by *Candy*Ma nisi, sta ti je?
Uppssss lapsus...htela sam reci "ima li veze ako je ona druge vere"...eh ispadoh stupid...![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by *Candy*
Ma polakooooo...tek mi je 15god. imat cu ih na pretek kada porastem,barem se nadam
Ovde je reč o dlakama?
Slatkišu naš, pa imamo mi maljavih na forumu. Recimo da sam sigurna da bi ti Gorilica pomogao u trasplantaciji dlaka omogućivši ti koji dek svojih baršunastih.
![]()
Originally posted by *Candy*Au jebote.
Uppssss lapsus...htela sam reci "ima li veze ako je ona druge vere"...eh ispadoh stupid...![]()
Originally posted by jovanabeogradMa nisi, sta ti je?
Originally posted by *Candy*Dno, brate, dno!
Ona je Islamske veroispovesti a ja Pravoslavne...a i mojoj drugarici se isto svidja jedna muslimanka...i kada smo rekli nasoj drugoj najboljoj drugarici rekla je: "Pa gde nadjoste muslimanke"...Ja msm.da to nema nikakve veze,bitna je ljubav!!
![]()
Originally posted by *Candy*
Ja msm.da to nema nikakve veze,bitna je ljubav!!
Originally posted by *Candy*Ona je Islamske veroispovesti a ja Pravoslavne...a i mojoj drugarici se isto svidja jedna muslimanka...i kada smo rekli nasoj drugoj najboljoj drugarici rekla je: "Pa gde nadjoste muslimanke"...Ja msm.da to nema nikakve veze,bitna je ljubav!!Originally posted by jovanabeogradMa nisi, sta ti je?
Ajde, vratimo se na temu sad.
I da, kako mi mozemo znati da li je vera bitna. Valjda to zavisi od vas samih.
Originally posted by *Candy*I u svim tim nedaćama, mladi devojčurak implicirao je ljubav. Ljubav91. Treću osobu ovog začaranog kruga.
Ja msm.da to nema nikakve veze,bitna je ljubav!!
Originally posted by DeleteOriginally posted by *Candy*Dno, brate, dno!
Ona je Islamske veroispovesti a ja Pravoslavne...a i mojoj drugarici se isto svidja jedna muslimanka...i kada smo rekli nasoj drugoj najboljoj drugarici rekla je: "Pa gde nadjoste muslimanke"...Ja msm.da to nema nikakve veze,bitna je ljubav!!
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...msm, ne znam shta da ti kazem, waljda ce ti se samo kasti
Je l' ovo ozbiljna priča, MSM da ja prestanem da se seljačim onda?
Ozbiljno pitam.
Originally posted by *Candy*Originally posted by ...Sitnicava...
Ozbiljno pitam.
[/qu
Jeste...!!Prestani da se seljacis,dovoljno je bilo...![]()
Originally posted by iWanna...Aloooooo...!!!!...Pa da tebi je ovo verovatno smesno,jer si srecan sa osobom koju volis!!!I puce ti qrac za druge,pa mislis mene da ismejavas!!!Dobijam ospice od takvih osoba...Originally posted by ...Sitnicava...nemoj da prestanes molim te
Ozbiljno pitam.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!