Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
e jeb'o offa, moram. kad okrenem malo ove komentare svoje i skontam količinu hahahahahamadafakinha-a u njima, ravno se zapitam da l' je moguće da toliko kenjate ili sam, ipak, otišla u klinac s mozgom.
al' stvarno svaka čast.
budale.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by maka

Zveki - Dzozi moze da joj radi sta oce,pricaju dosta u toku sexa,najvise o emocijama

Daaaaaaaaaaaaa, obe smo jako emotivne i osecajne :love: , najcesca emocija o kojoj pricamo je: JACHEEEEEEE, JACHEEEEEEEEE, GRUBLJE, PUSTI MI KRV, TOOOOOOOOOOOOOO, AHHHHHHHHHHHHHH, ! :smeh:
Mogu da zamislim......:domino:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ultraviolet

e jeb'o offa, moram. kad okrenem malo ove komentare svoje i skontam količinu hahahahahamadafakinha-a u njima, ravno se zapitam da l' je moguće da toliko kenjate ili sam, ipak, otišla u klinac s mozgom.
al' stvarno svaka čast.
budale.
Ja mislim, da ti klinac u mozgu :yes:
Nego... da ne offarim
ON:
Ultraviolet - uh... ova zena tacno zna sta hoce... prava zavodnica, puna strasti.... daje se cela....
Voli da uziva u partneru., ali mislim da malo vise uziva u sebi, kada se nadje u krevetu, wes masini i sl. sa nekim... Mislim da je odlicna ljubavnica, mada ne znam koliko bi ona zelela da bude nekom ljubavnica... eto :D
Korisnikov avatar
By Markiza
[quote="Galateja"]Igra, igra i igra - pre nego što pomislite bilo šta ozbiljno. :D
Ajde da svaka od nas na osnovu postova napiše kako zamišlja forumašice u seksu.

:D Galatejo,čega si se ti ovo igrala?
Moram da se rascitam! :jezik:
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1833484#p1833484]Blady napisao:[/url]Ja mislim, da ti klinac u mozgu :yes:
Nego... da ne offarim
ON:
Ultraviolet - uh... ova zena tacno zna sta hoce... prava zavodnica, puna strasti.... daje se cela....
Voli da uziva u partneru., ali mislim da malo vise uziva u sebi, kada se nadje u krevetu, wes masini i sl. sa nekim... Mislim da je odlicna ljubavnica, mada ne znam koliko bi ona zelela da bude nekom ljubavnica... eto :D
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361902#p2361902]acid drop napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1833484#p1833484]Blady napisao:[/url]Ja mislim, da ti klinac u mozgu :yes:
Nego... da ne offarim
ON:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
A sta se ti smejes? :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!