Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Slatka mala garava

Volim izrazito crne devojke,a zapadne mi za oko i plavusa,brineta...Volim plave oci,a moze i neka druga boja.Vrlo mi je vazan sjaj u ocima.Visina i gradja mi nisu bitne.Sto se tice duzine kose volim cupave frizurice,kratke(kao sto imaju butch-ice);a kod muskaraca volim dugu kosu.A volim da vidim i lepu dugu kosu.DEvojka treba da bude slicna meni,da se razumemo,da imamo slicna raznmisljanja,shvatanja,poglede na zivot,da je maza,da voli zagrljaje,da je nezna,da obozava sex,da voli da luta,skita i da putuje,da je tu kada mi je potrebna,da je iskrena.Trebalo bi da je stalozena,pozitivna,nasmejana.da voli paznju i sitne stvari...To bi bilo to u globalu.
:wow: sjajan opis...
Korisnikov avatar
By inga
Ma samo da nije spaljena barbika splavaruša :D
By dukkehjem
volim kada imaju neku energiju lepu... za sada su to uglavnom bivale starije zene... npr. Josipa Lisac, Joan Baez... bila je to i Janis Joplin (ona je mladja doduse).
Ne volim ih u seksualnoj konotaciji, ali da sam lezbijka, ili biseksualac ili strejt, mislim da bih se zesce lozio na njih.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dukkehjem

volim kada imaju neku energiju lepu... za sada su to uglavnom bivale starije zene... npr. Josipa Lisac, Joan Baez... bila je to i Janis Joplin (ona je mladja doduse).
Ne volim ih u seksualnoj konotaciji, ali da sam lezbijka, ili biseksualac ili strejt, mislim da bih se zesce lozio na njih.
:lol:

izbodi me :lol:

mladje sladje, bar za takve koje su ostale dete u glavi ko ja. imam 16 maximum :dance:

plava kosa, plave oci, girly girl... da voli da lakira nokte, i da sate provodi u kupatilu, a ja lupam na vratima i derem se da opet kasnimo :smeh: i kao nervira me to, a ustvari se smeskam kada se okrenem...
da voli da se ujutru izlezava u krevetu, da satima pijemo jutarnju kafu. da joj potpuno verujem, i kada izadje sa drustvom i napije se, dobijem poziv samo da bi mi rekla da me voli...
da kada se pokacimo oko gluposti, komuniciramo pesmama, i da uvek nadje prave reci koje mi u tom trenu trebaju...
da preko kuckanja skontam da nije ok, i ako mi pise da je sve super...
da kada me zagrli, svet na tren stane; kada vidim zvezdu padalicu pomislim na nju; kada mi je tesko, zelim samo nju pored sebe; da kada prica o meni, a ja nisam prisutna, drustvo mi prenese da joj sijaju oci kad mi spomene ime...
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm...

privuce me lepo jel?! :awesome:

palim se na nezavisnu, mocnu, sigurnu u sebe i jebenu fantasticnost u svakom smislu :awesome:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
da stavlja gel u kosu
da nosi bele carape,
da se lepo oblaci,
da zivi za fajt...

... da djuska bolje od Sladze ex Dzogani..
Korisnikov avatar
By Azdaja
jel upadam u tu grupu? ozbiljna ja :lol:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
duso, ti si povlascena po svim pitanjima...

... dovoljno je da odvrnes Ramonese...

i zavesa je pala
By Sashka!
Crvenokose su mi fetis, ne znam zasto... :awesome:
Korisnikov avatar
By taurus
psihicki opustena,fizicki zategnuta
Korisnikov avatar
By IriS
^ te su vam najgore... ja to iz sopstvenog višegodišnjeg iskustva :wundy:
By Sashka!
Znam... Ja mora da sam mazohista... :(
Korisnikov avatar
By inga
Ne moze se po jednoj suditi o svima ;)
Korisnikov avatar
By IriS
otkud ti to da je jedna u pitanju?

NAJ GO RE kad ti kažem... veštičare. :serena1:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS

otkud ti to da je jedna u pitanju?

NAJ GO RE kad ti kažem... veštičare. :serena1:
jesu vala :maska:

OT:

Odgovarala sam na temu, mrzi me sad da gledam, ali sigurna sam da je nesto u stilu da mora da ima vel'ku kitu.
Korisnikov avatar
By inga
Dobro, u redu, neka su najgore, ja i onako ne volim one fine i dobre; ja sam dovoljno dobra i fina za obe :P
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Slatka mala garava

Volim izrazito crne devojke,a zapadne mi za oko i plavusa,brineta...Volim plave oci,a moze i neka druga boja.Vrlo mi je vazan sjaj u ocima.Visina i gradja mi nisu bitne.Sto se tice duzine kose volim cupave frizurice,kratke(kao sto imaju butch-ice);a kod muskaraca volim dugu kosu.A volim da vidim i lepu dugu kosu.DEvojka treba da bude slicna meni,da se razumemo,da imamo slicna raznmisljanja,shvatanja,poglede na zivot,da je maza,da voli zagrljaje,da je nezna,da obozava sex,da voli da luta,skita i da putuje,da je tu kada mi je potrebna,da je iskrena.Trebalo bi da je stalozena,pozitivna,nasmejana.da voli paznju i sitne stvari...To bi bilo to u globalu.
:wow: sjajan opis...
And again :njami:
Korisnikov avatar
By daša
fem, inteligentna, skladno građena. and submitted.:alexis:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da budu submitted po difoltu, ili radije submissive po difoltu a po prilici submitted :namig2: ?

Lm, dobro dosla na forum :)
Korisnikov avatar
By daša
... po prilici submitted (:

hvala :cvece:
Korisnikov avatar
By Myself
Ja izgleda nemam tip. :roll:
Sve sa kojima sam bila su potpuno razlicite. :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
^sasvim moguce da ga ni ja nemam, mada preferiram brinete.
Korisnikov avatar
By constantine
da nema sise, da se sisa kratko, da je muskobanjasta, da ima pisu, da se depilira mada i ne mora...
Korisnikov avatar
By horus.
ova nova... daša... :love:

me-----------> :mirnatetko: <------------she
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!