Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2283318#p2283318]hlaefdige napisao:[/url]ima ova jedna sto je zene ne privlace, hoce sa mnom da se ljubi i smislila je cak da hoce da spava sa mnom...kaze da je u meni ne privlaci to sto je u meni "zensko".....
...pojma nemam sta je ona, i pojma nemam sta ona misli da sam ja...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621411#p2621411]Aven napisao:[/url]Ne.Upravo.
Žena koja mašta o drugoj ženi bez obzira na njenu predominantnu RL praksu koja se tiče samo muškaraca nije str8. Ima možda malenu tendenciju prema ženama koja se nalazi samo u okviru maštanja, ali to onda nije str8, već jedna od varijacija biseksualnosti. Kinsey bi ju primjerice stavio u prvu ili drugu kategoriju svoje skale.
Biseksualnost kao jedan od varijeteta seksualnosti ne uključuje samo prakticiranje homo i hetero ponašanja (a najmanje podjednako) već i maštanje (seksualno i/ili romantično). Primjerice, netko tko nikad nije prakticirao svoju homoseksualnost/biseksualnost/heteroseksualnost nije ništa manje homo/bi/heteroseksualan od onoga tko je to činio. *captain.obvious*
S tim u vezi, one bedastoće da su neke preobratile str8 ženu u lezbu imaju valjda smisla samo za tetošenje nečijeg ega. Nisi ti preobratila str8 ženu, nego si pomogla biseksualki da osvijesti homoseksualni dio sebe. I to je nešto. Bravo za tebe. :'D
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!