Hvala vam svima na iskrenim odgovorima.
Kao što ste vi bili iskreni prema meni, biću i ja prema vama.
Da razjasnim par stvari:
Nemam manje od 20 godina. A nema ni ona.

Promašili ste za skoro celu deceniju.
Veza nam se ne zasniva isključivo na seksu, teško da bi onda bila ozbiljna, zatvorena veza. A da mi je isključivo do toga, zaista me ne bi zanimao razlog zbog kojeg ona to odbija i ne bih pokušala da razgovaram sa njom o tome. Napisala sam "rasprave" zato što smo provodile po par sati razgovarajući, odnosno ja sam pokušavala da je navedem da pronađe razlog zbog kojeg bi sve to moglo da bude, a ona je odbijala da učestvuje i govorila "Ne znam." To me je brinulo i mislila sam da mi prećutkuje nešto. Zato sam poželela da tražim mišljenje od drugih ljudi, a ne zato što sam nimfomanka.
Takođe, svi vi koji ste rekli da biste raskinuli da ste sa mnom u vezi, verovatno niste skloni da praktikujete seks svaki dan, što je razumljivo, ali to ne znači da ljudi koji tako rade, nisu normalni ili da nešto nije u redu sa njima.
Obe smo takve, i iako nam seks nije najbitniji, nešto je vrlo važno u našoj vezi i oko toga smo se obe složile još na početku veze.
Nego, htela sam da kažem da sam ponovo pokušala da razgovaram sa njom danas i bilo je uspešno, napravile smo pomak, ispostavilo se da je imala neke misli u podsvesti koje su je kočile, a kojih nije bila svesna, i sada kada smo rešile šta je, sve je manje-više u redu.
Sad sledi terapija.