Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ja sam neko ko je sklon izražavanju velikih količina besa, nakupljenog iz ovog ili onog razloga u meni, tokom vožnje automobila.
ti izlivi besa su uglavnom usmereni ka drugim vozačima (za divno čudo me još uvek niko nije izvukao kroz prozor kola i nalupao).
e sad, statistički gledano (nije da nisam obraćala pažnju na to), to sve je usmereno uglavnom na kilave vozače, na one koji očigledno ne poštuju pravila, na taksiste i vozače GSPa.
šta, uopšte, podrazumevamo pod lošim vozačem? meni su to, pre svega, kilavi vozači, sporaći i smarači.
da se vratimo na statistiku...verovali ili ne, statistički je, iz mog iskustva, mnogo više muškaraca koji tako voze. :neznam:

da sad odgovorim na neka postavljena pitanja postavljača teme.
žene koje su mene vozile su u 90% slučajeva ne dobri, već odlični vozači.
a Isidora Duncan...pa ne znam da li je bila dobra u vožnji kola, nisam se sa njom vozila :D
ali ono što znam je da je njena smrt jedna od bizarnijih za koje sam čula, samim tim mom mozgu zabavna. :lood:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Najbolji vozac koji je ikada vozio mene negde je zena. :smirk:
I jedino se sa njom actually osecam sigurno kada se vozim. :smirk:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
dok sam ja vozila, smatrala sam sebe stabilnim i dobrim vozacem, brzo sam reagovala i bilo je par ispada kada se vozim sa tatom, tipa parkira se neko po pola sata i uvek ja prva prokomentarisem "pljuni me ako nije zensko" :lol:

ali ima zaista dobrih zenskih vozaca, ali ima i dosta njih koje nam "kvare prosek".
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Neke zene umeju da voze, neke ne. End of story.
Moja sestra, iako ima polozen vozacki, ne ume da vozi. Kevu nikad nisam video da sedi za volanom (sa caletom se ne vozim godinama jer je uzasan vozac, pa mi je u krvi da ne sedim u autu i upravljam njime).
Samo jedna moja koleginica i moj mladji brat od ujaka umeju da voze kako treba (mirno, stalozeno, uz postovanje znakova i propisa), sa ostalima ne sedim u vozilo nikako.
P.S. Ja nemam polozen vozacki i nikad nisam vozio, niti imam namere. Ziveo taxi, ko ima zivaca da odrzava auto i svadja se sa saobracajnom bagrom, neka izvoli.
Korisnikov avatar
By bern
ženema lezbejka ili ženama strejt?

of course, šalim se.

nemam komentar, meni to sve isto.
Korisnikov avatar
By blenta
jeste zavrsili sa generalizacijama i glupim primerima potporama generalizacija
sto pozitivnim sto negativnim za danas ili imate jos?

da znam dal da stavljam kafu ili ne
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Retko sam imao priliku da me voze zene, ali ove sto jesu su dobre. Bolji im je prosek od muskih
Korisnikov avatar
By ilija f
Naravno da nema veze da li si žensko ili muško, kada je u pitanju vožnja. I mislim da neke žene koje loše voze to čine jer voze malo, ne zato što su žene. A voze malo zato što je vožnja stereotipni muški posao/hobi. Prema tome, čak i u onim domaćinstvima gde žena i muž imaju položen vozački, muž je češće taj koji vozi, pa samim tim žene imaju manje vremena za vežbanje. Muškarci koji tek krenu da voze, voze kao žena u stereotipnim pričama o ženama vozačima - bez osećaja za parkiranje, baguju se pri menjanju brzina, nesigurni su, kreću naglo na semaforu itd.

I još nešto, pun mi je kurac rodnih stereotipa na gay-serbia.forumu.
Korisnikov avatar
By bas bleu
a dollop of misogyny with a sprinkling of racism and everything is right with the world again.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja prosto volim da pljucnem po zenama, pa zato glasam za "da". mozemise.
Korisnikov avatar
By Markiza
Slika

My first car

Peglica sa fićinim motorom, fordovim sedištima, svi delovi nekih drugih auta, samo školjka od peglice, crveni frankenstajn, radio ga jedan automehaničar iz zezanja i registrovao. Ja sam to kupila kad sam položila misleći, uuu, ovo maleno, pa ja ću to da vozim kao zmaj dok ne naučim malo bolje da vozim, treba mi za posao, i da vozim baba Mirjanu u posetu sestri, to je sve bilo u eri kad su već svi vozili bar puntiće.
The thing is...sve mehaničko, sve sa zapinjanjem, užas, ništa tu ne klizi, osim što moš da ga umetneš gde hoćeš. Polupala sam u dvorištu i očev auto jugo, i bratov neki stariji pežo tom peglicom prilikom uparkiravanja i isparkiravanja. Sve to bilo ulubljeno thanks to me. Čak me jednom policija zaustavila na pešačkom ispred gimnazije kada sam žurila na posao i rekli mi da ne vozim tako brzo. Ja se sablaznila. Jeste vi normalni??
A onda je pegla počela stalno da se kvari, te prokuva, te svećica, te ovo te ono. Više sam je gurala nego što sam je vozila. Imala sam tada girlfriend, kršnu plavušu, visoku, jaku, i bogami se nesretnica nagurala auta za čitav život. To mi je i zamerala često, ono, ili kupi normalna kola ili zajebi više ovo. Jednom smo odlazeći od nje, razvukle baštensko crevo i utakle u onaj hladnjak sa vodom da ga napunim, bio je pocepan i krpljen i ni za šta više. Jedva bih kući došla. Često je ostavim pokraj puta i onda pođem pešaka ili me neko poveze.
Na kraju mi dosadilo, posle 3,4 godine i kupio je neki lik da njome ide u selo za minimalne pare. Mislim u sebi, uzmi brate, ako ćeš da je guraš uz brdo, povedi još jednog sa sobom.
Vozila sam nakon toga svašta i sve mi bilo lakše.
By alexandermagic
Nikom jos nije niti ce mu poc za rukom da istestira sve muskarce i zene vozace na planeti kako bi se doslo do valjanih statistickih rezultata, pa nam preostaju generalizacije i banalizacije.

Po mom misljenju najbolji vozaci su zene, i to zene koje voze kola visih klasa. Podudarilo se da su i najspretnije u svim uvjetima voznje, pa i najekstremnijim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!