Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^meni je najgore kad sednem u kola, pa spustim ogledalo i na onom jakom dnevnom suncu vidim sve dlake koje imam i koje sam propustila pincetom :drama:

Zato sada u kolima imamo pincetu, jer nije se desilo jedanput da trcim gajbi po istu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jaoo, sad sam se setila kad je mene sestra pre godinu dana zajebala sa nekim trakicama koje je kupila u Bugarskoj za tipa 10 dinara celo pakovanje :doh:
ljudi moji, kozu mi je skinula, nedelju dana nisam mogla da izadjem medj' ljude
Korisnikov avatar
By Galadriel
to, sad ispade niko ne fura brkove, a ja kad izadjem u gay club sve samo brkate žene.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja nema sanse da se izborim sa svim dlakama koje mi rastu po licu. to jednostavno....ne moze!
Korisnikov avatar
By Mia123
^
Topli vosak Unidepil jednom nedeljno i vise necete imati tih problema.
Korisnikov avatar
By Azdaja
skidam brke, nisu ostri :lol: a ni mnogo veliki iako sam crnka, al skidam ih.... (meni je bljaki ljubiti se sa brkatom ribom, a nije da nisam....)
Korisnikov avatar
By Misfit
^ ja mislio ovo topik o punk-folk-wellness bendu iz zagreba.

btw, bliži im se koncert u beogradu. :hyper:
Korisnikov avatar
By mirth
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376606#p2376606]4NY K3Y napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376515#p2376515]Hys. napisao:[/url]^meni je najgore kad sednem u kola, pa spustim ogledalo i na onom jakom dnevnom suncu vidim sve dlake koje imam i koje sam propustila pincetom :drama:

Zato sada u kolima imamo pincetu, jer nije se desilo jedanput da trcim gajbi po istu.

ok, dakle - nisam jedina
A ja citam i mislim se sva sreca pa se takve dvaput ne radjaju :lol:

Ja sam brkata i ich mi ne pada na pamet da se maltretiram s tim cupkanjima. Jesam li lesbiana il' sam sta sam. :scout:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam pre 10 dana bila kod devojke koja mi sredjuje obrve, a nisam bila jedno 6 meseci jer ih je prosli put sredila savrseno i odlucila sam da ja to više ništ ne radim jer me ona to radi sa-vr-še-no! Užasan sam perfekcionista po tom pitanju i za 13 godina koliko povremeno idem i tražim savršenu obrvočupačicu, nisam naletela na nekog kao što je Bilja.

Ono što nije manje bitno je da u isto vreme me je rešila svih ostalih dlačica na licu u rekordno vreme i jebeno savršeno.

Bilja rulz! Nisam našla nijednu jebenu dlačicu ni posle inspekcije pod uveličavajućim ogledalom :ozbiljan:

Jbg crne dlake, sveto ten, svaka dlaka se jebeno vidi :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Najlepsi su poljupci kad brkovi zare :lol:
By alexandermagic
Kod crnki te malje iznad usne znaju baš gadno izgledati, ako se redovno ne depiliraju i kad te iste crnke to ne smatraju barijerom za nanošenje kile pudera. I ruža, to svakako. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!