Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam klisej, volim jebati klince. Za razliku od moje pateticne generacije bar nisu toliko inhibirani, a i ne prave se pametnijima nego sto jesu. Zaista nema gorih, pretencioznih, ukocenih kretena od ljudi koji su danas u svojim srednjim i kasnim dvadesetima.

Inace, najvise mi se gade ljudi koji traze "zrelu vezu". Takve ne mogu ni da jebem. Smrde mi po dosadi.

:bljak:
Korisnikov avatar
By Galateja
black cat napisao: Sve u svemu, volim zene koje znaju sta hoce i imaju hrabrosti da ostvare to sto zele.
To ne znaci da ne mogu da se zaljubim u neku neodlucnu, submisivnu koja jedino zna sta ne sme ali u principu mi se svidjaju one koje su za ljubav spremne i nesto da rizikuju.
Ja submisivnost kontam kao poziciju u seksu i ašikovanju, nikako kao stanje duha. Eto, ja bih za sebe rekla da sam submisivna, ali sam itekako odlučna, čvrstih stavova i znam šta hoću, a šta neću.
Korisnikov avatar
By Hys.
^Ali zato ipak nisi "dominantna zena" ?

Mislim, po tvom vidjenju dominantne zene. Secas se, na onoj temi si rekla da dominantna zena po tvom tripu da bude iskljucivo dominantna u krevetu, nikako submisivna :D
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Teorijski nikako nisam dominantna. A praktično, zavisi u odnosu na koga. Dešavalo se da mi pojedine osobe kada me bolje upoznaju zamere da sam previše dominantna. Da, da, i to smo doživljavali... :drama:

E, da, a dešavalo se i ono 'kad sam te upoznala bila si sva pitoma, a sad si bla, bla'. :D

A dok sam bila u dugoj vezi, u krevetu je ona bila dom, a ja sub, a van kreveta obrnuto. Pa sad ti vidi. :D
Korisnikov avatar
By Markiza
Galateja napisao:^
Teorijski nikako nisam dominantna. A praktično, zavisi u odnosu na koga. Dešavalo se da mi pojedine osobe kada me bolje upoznaju zamere da sam previše dominantna. Da, da, i to smo doživljavali... :drama:

E, da, a dešavalo se i ono 'kad sam te upoznala bila si sva pitoma, a sad si bla, bla'. :D

A dok sam bila u dugoj vezi, u krevetu je ona bila dom, a ja sub, a van kreveta obrnuto. Pa sad ti vidi. :D

Ti si kao Dr Dzekil i Mr Hajd. Danju jedno,nocu drugo...:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Šta ću... Ako mi padne lopta na volej šutnuću je, a ako sam na golu braniću. Prilagodljivost je opstanak. Dinosaurusi se nisu umeli prilagoditi prirodnim promenama pa su izumrli. :awesome:

Neke žene motivišu na dominaciju, druge na prepuštanje dominaciji. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Galateja napisao:^
Teorijski nikako nisam dominantna.
Teorijski znaci seksualno submisivna zena (po tvom misljenju) ne moze da bude dominantna zena, ali moze prakticno :nerd: ?
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Ufff, pogrešno si me razumela. Postoje dominacija i submisivnost u opštem smislu i u seksualnom.
Što se tiče teorije i prakse... Evo ilustracije. Recimo kad fantaziram o seksu pre ću da zamislim žene poput Julije Timošenko (malo mlađa verzija :giggle: ) i Milke Forcan i one su dominantne. A praktično se prilagodim drugoj osobi. Svakako nećemo obe sve četiri uvis kao kornjače okrenute naopačke, da se figuirativno izrazim. Dakle, praktično se postavim u odnosu na drugu ženu.
Korisnikov avatar
By m..
black cat napisao:Ima smisla samo mi nije jasno da je neko recimo samo u krevetu dominantan a van kreveta susta suprotnost.

ima ih. ima i obratnih slucajeva. njih znam vise.
Korisnikov avatar
By Oziris
E 'vako: Koliko god da sam bila open to idea da nemam granice kada je u pitanju godiste (osim, jelte, da su punoletne), u praksi se to ispostavilo kao BAS BAS nemoguce. Mene privlace starije od mene... Evt. mi se, mislim par puta, dopala neka devojka tipa mojih godina + - 2, inace, obicno to budu zene u srednjim tridesetim do ranih cetrdesetih godina... I nema to veze samo sa onim emotivnim i intelektualnim delom, i tom zreloscu u tim domenima koje ta neka zivotna empirija sa godinama donosi, vec itekako ima veze sa fizickim - ne dopada mi se fluffy, baby face, ta bebeca, nezna koza tek dotaknuta odraslim hormonima. Volim zrele zene, fizicki "zavrsene", oformljene, sve sa "crow's feet" obelezjima oko ociju. :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Oziris napisao:Mene privlace starije od mene... Evt. mi se, mislim par puta, dopala neka devojka tipa mojih godina + - 2, inace, obicno to budu zene u srednjim tridesetim do ranih cetrdesetih godina...
MILF :pervert:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Well, yeah... :D :blush:

I oduvek je to bilo tako... Imala sam 20 godina kada sam prvi put bila sa zenom... Ona je imala 35. :D

Sad, sam, recimo eto vec tri godine u vezi sa zenom koja ima ce na prolece 39 god, i tako... :D
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Kupuješ novine kod jedne od 37, mleko ti donosi rasna tridesetppetogodišnjakinja, zaustavila te je na novosadskom autoputu cool policajka od cca 39... :awesome:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ :lol:

Tako nekako... :smeh:

Onda, da nastavimo tvoj niz: platonski kafenisem sa jednom od 47, svaleram se sa jednom od 41, i jednom od 32, pa onda - sajberisem sa jednom od 36, itd... (ne mogu vise da se setim imaginarnih nabrajanja :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!