Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by TorryNije mi jasno zasto pises u mnozini?
e ovako
meni lista ne znaci nista...
ALI je skroz glupo da se tako ponasate, i da se ta lista napravila , ma kakvi napravila, sto je jos gore kopirala iz ko zna koje godine, bar 10 devojaka ne dolazi uopste niti znam ko su, a sa ove 3!!!,( jbg, samo ste 3 izostavile, sta ces) ako nista drugo bar svi komuniciramo manje vise, i mozda ce jos neko, ne samo ja, glasati za njih.....
sad se verovatno cudite sto ovako reagujem na neku skroz zezanciju ali..
kad se nesto radi radi se kako treba ili se ne radi uopste
hvala na paznji
prijatan dan
Originally posted by Hys.zar ti toliko obracas paznju na sadrzaj i kolicinu mog pisanja
Originally posted by Kittriezar toliko obracas paznju na njih da te ne mrzi da napises cak dva posta na temi?
ok ok, no prob.
nego mi je smor da i kad jesam i kad godinama nisam na forumu
se moje ime provlaci na anketama, pogotovo ovog tipa
jer je davno jasan moj stav o istim.
ako ne moze da se izmeni, ne moze, ok.
Originally posted by Zwezdica
Mene zanima sledece, da li se Bleki ovajdila od ovih silnih zena sto svake godine zele sa njom sex ili one samo na forumu trabunjaju?![]()
Originally posted by Zwezdica
Mene zanima sledece, da li se Bleki ovajdila od ovih silnih zena sto svake godine zele sa njom sex ili one samo na forumu trabunjaju?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!