Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
hm malo sam se uplasila citajuci temu i vase odgovore ...
meni je ovo npr jako bitno...
lozim se uzasno na devojke s sirim , tj debljim jezikom.
jako cesto hvatam sebe da zagledam to dok mi neko prica i cak u nekim totalno bezvesnim situacijama... sve u svemu ... ako se potrefi da to jos ima moja devojka omg ja sam OPET najsrecnija osoba na svetu.
:fuckbed:
:fuckbed:

Originally posted by m..

moj jezik je tako te duzine. meni je zaista svejedno. mislim, da extremi su malo off. doduse ni ja ovaj svoj ne koristim za prebrojavanje krajnika. samo me baguje kad izgovaram r.

:volinevoli: :blush:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jedna od onih stvari o kojima meni samoj nikad ne bi palo na pamet da razmisljam.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Nemam pojma, nisam analizirala dužinu. Jedno sigurno znam: jezik koji izlazi napolje prilikom fotografisanja, a vlasnica istog misli da je to pokazatelj da se dobro zabavlja pa tu fotografiju kači na društvene mreže bez rezona na šta to liči, u moju usnu duplju ući neće.
I ventilatori da me poštede.
Toliko o jezicima.
Korisnikov avatar
By mega therion
srednji... My ex has super short tongue. Jedva da je mogla da se isplezi xD par puta mi se zalila da je boli, pa je isla i kod lekara... U principu, ona resica je trebala da se operise... Msm da taj njen spada u ekstreme...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!