Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

PMS drage, PMS!

boli me glOOva
1
3%
bole dude
4
11%
boli stomak
4
11%
malo sam više horny tih dana
6
17%
histerična sam
3
9%
nadrkana sam
9
26%
volim ceo svet i ceo svet voli mene
1
3%
imam potrebu nekog da prebijem
1
3%
nešto deseto/navesti šta
2
6%
šta te boli klića skrndelju! :shamar:
4
11%
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ali, eto, u poslednje vreme ne uzimaju pms u obzir...Na žalost...:D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Ferdie
Originally posted by Black Lady

Jednostavno neuracunjiva ! Ne odgovaram za svoje postupke.
Mislim da sam negde sa Hlevdijom konstatovala isto.
Da, pročitah negde da se u nekim zemljama, kada žene počine ubistvo, kao olakšavajuća okolnost uzima u obzir stanje u PMS-u; valjda ih čak i oslobode jer su u to vreme bile neuračunljive... :povez:
Ne bas toliko..
Samo mi se ponasanje i misljenje ne uklapa u svakodnevno...
A simptomi: boli me kicma, donji deo stomaka, nikada me nisu bolele grudi i ne znam kakav je to osecaj... ali kicma.. ju ju
Korisnikov avatar
By EYA
zamalo da kliknem na histericna sam, al posto uzjebana Irisica nije ostavila vise opcija, morala sam pazljivo da razmislim... i onda shvatih:
ja jesam vrlo cesto... precesto prehistericna :lol:
ali samo zbog napaljenosti, bolje receno opsednutosti sexom... pa to ne shvatim na vreme i onda postanem histericna i ratoborna :sekirica:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA

zamalo da kliknem na histericna sam, al posto uzjebana Irisica nije ostavila vise opcija, morala sam pazljivo da razmislim... i onda shvatih:
ja jesam vrlo cesto... precesto prehistericna :lol:
ali samo zbog napaljenosti, bolje receno opsednutosti sexom... pa to ne shvatim na vreme i onda postanem histericna i ratoborna :sekirica:
uzjebem te ja malo :shamar:
i što nisi glasala za poslednju opciju? :shamar:

to je zato što si pička histerična! :shamar:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja imam neki uvrnut ciklus i nikada ne znam kada cu dobiti menstruaciju...osim po duuuuuuuugom i luuuuuuudom pms-u...

to kod mene traje izmedu 7 i 14 dana....i ja sam tada ZLA!

grudi mi popizde i pocnu da se ponasaju...i to da se wobbly ponasaju i da me bole uzasno

ponekad me bole krsta, ponekad ne

napaljena sam kao kreten i u stanju sam da svrsim sto puta dnevno...

emotivno uopste nisam u redu...histerisem na jedan poseban nacin (i po tome znam da cu uskoro da dobijem)...agresivna sam i preosetljiva....placem i urlam od besa za prilicno sitne stvari...

pada u duboke depresije tipa - sta koji kurac ovaj zivot....

Z-D-E-R-E-M!!!!

i uzasno mi to sve smeta jer ja tim danima stvarno i iskreno NISAM POD KONTROLOM
By J...
Trecina zivota u pms-u? Ma nema sanse, ja to ne priznajem za pms. Ne priznajem nista za pms sto traje duze od maksimalno 2 eventualno tri dana pred samu menstruaciju sem ako niste u pubertetu ili u klimaksu. Sve sto traje duze od toga bilo fizicki ili psihicki po mom misljenju jednostavno ne moze da ima veze s pms-om sto ne znaci da neka smetnja ili tegoba nije prisutna ali ja to ne bih vezivala za pms.
Korisnikov avatar
By IriS
^ joj bre. ja tačno osetim kad mi se uzjebu hormoni. i nekad baš zna da bude zajebano. što hlevdija reče, pohisterišem na neke gluposti bez ikakvog razloga...i posle moram da se izvinjavam okolo :doh:

mada, ja imam potpuno redovan ciklus ( :kuckuc: ) i kad krenem da divljam, samo pogledam koji je datum i momentalno se zaustavim. kontrol frik sam neviđeni :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

ja imam neki uvrnut ciklus i nikada ne znam kada cu dobiti menstruaciju...osim po duuuuuuuugom i luuuuuuudom pms-u...

to kod mene traje izmedu 7 i 14 dana....i ja sam tada ZLA!

ponekad me bole krsta,

napaljena sam kao kreten
emotivno uopste nisam u redu..
.histerisem na jedan poseban nacin (i po tome znam da cu uskoro da dobijem)...agresivna sam i preosetljiva....placem i urlam od besa za prilicno sitne stvari...

i uzasno mi to sve smeta jer ja tim danima stvarno i iskreno NISAM POD KONTROLOM
Da, to je to
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja čuo da se posle izvesnog vremena, kada žive zajedno, ženama usklade menstrualni ciklusi.

Je l to tačno?
Korisnikov avatar
By IriS
pa nije tako...msm

kako da se usklade. meni traje 30 dana, njoj 24

izračunaj, pa vidi... nekad se usklade, ali to je jednom u dve godine, otprilike
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ma nem' pojma, :) valjda nikako, nikad mi nije zvučalo istinito. :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by J...

Trecina zivota u pms-u? Ma nema sanse, ja to ne priznajem za pms. Ne priznajem nista za pms sto traje duze od maksimalno 2 eventualno tri dana pred samu menstruaciju sem ako niste u pubertetu ili u klimaksu. Sve sto traje duze od toga bilo fizicki ili psihicki po mom misljenju jednostavno ne moze da ima veze s pms-om sto ne znaci da neka smetnja ili tegoba nije prisutna ali ja to ne bih vezivala za pms.

e ako ne priznajes onda nista :)

nije ubedjivanje jel'te, bastebriga, basmebriga....nisam ni ja verovala da zenama to moze da traje po 15 dana...nisam verovala da mogu da imaju razmake u menstruacijama po samo 10 dana...nisam verovala da mogu da igraju citave turnire i da im ne smeta...nisam verovala da ne mogu da igraju turnire a da im ne smeta...

ali to ne menja cinjenicu da je to tako kako je...nije da sam sama izmislila, i nije da nisam potvrdila sa lekarom...tako da.....eto
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Variram.
Uvek mi oteknu dude, pa tako znam da cu uskoro dobiti. To je neprijatno, posebno kada idem na aerobik. Psihicki, manje-vise, naucila sam da malo iskuliram to divljanje hormona. Znala sam da placem i ridam po ceo dan zbog neke totalne gluposti, da se ponasam prema svom moozu kao poslednja kucka (decko me se bukvalno plasio prvih nekoliko meseci druzenja) i da imam napade verbalne agresije.
Sad manje. Moz' biti do seksa.
Korisnikov avatar
By Hys.
Od neke dvaes i neke sam osetila te psihicke promene, nervozu, placljivost, tokom PMS-a..trebalo mi je skoro 7 godina da to definitivno utvrdim, i onda cim osetim-kazem sebi u PMS-u si, iskuliraj...

Seksualno nisam dobro, to jest, jako sam dobro :lol: Bas osetim ludacki rast u tom periodu, koji je sada 7 dana, a ranije je bio 5.

Medjutim, ono sto je zanimljivo je da vise nisam tako osetljiva, i da u poslednje vreme ta placljivost i izrazena histerija skoro da ne postoje.

A i fizicki mnogo manje osecam, sem grudi, koje me boluuuuu.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja isto nisam priznavala do pre neke cetiri godine. and then it hit me in all its horrible glory. i svaki put je sve gore... i duze... i strasnije...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
znam da u tom periodu neke devojke imaju izraženu potrebu za slatkišima.

ja u poslednje vreme 1-2 dana pre no što ću dobiti nonstop spavam, ubacim se u neki hibernacijski mod :ozbiljan:
takođe umem da budem nervozna tih dana.

ali više problema imam ne pred već baš kada dobijem, pogotovo taj prvi dan. budem in pain, lots of pain, nekih 5 sati.
Korisnikov avatar
By IriS
placem za gluposti, sto ne podnosim. Dodje mi tad da sebi nalupam 10 :shamar:
Cinicna sam i vrlo bezobrazna. Izazivam i provociram. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by emo_haos_

ja u poslednje vreme 1-2 dana pre no što ću dobiti nonstop spavam, ubacim se u neki hibernacijski mod :ozbiljan:
Ju, ja sam onda uvek u PMS-u.

Valjda sam normalna, ne znam :misli: Mozda mi treba malo vise ljubavi tad :kesa:

Onda odem na msn i kliknem prvu osobu koja svetli zeleno :D
Korisnikov avatar
By EYA
ja mislim da lagano ulazim u klimaks, jer ove promene raspolozenja koje dozivljavam tokom pms-a nisu ranije postojale :ozbiljan:
By J...
Originally posted by hlaefdige

e ako ne priznajes onda nista :)

nije ubedjivanje jel'te, bastebriga, basmebriga....nisam ni ja verovala da zenama to moze da traje po 15 dana...nisam verovala da mogu da imaju razmake u menstruacijama po samo 10 dana...nisam verovala da mogu da igraju citave turnire i da im ne smeta...nisam verovala da ne mogu da igraju turnire a da im ne smeta...

ali to ne menja cinjenicu da je to tako kako je...nije da sam sama izmislila, i nije da nisam potvrdila sa lekarom...tako da.....eto
Dobro ako je tako evo onda cu da priznam. :)

Nego mene sad zanima, ako je cinjenica da toliko zena oseca razne tegobe tokom pms-a zar ne postoji neki nacin da se to leci tj. ublazi? Neki lekovi, hormoni itd. zanima me sta kazu lekari na to ako je neko upucen? Jer ovako mi izgleda bas jadno da lekar konstatuje da su neke tegobe "zbog pms-a" i da to tako treba da bude jer "zene imaju pms" a da ne nudi neko resenje za to koje bi moralo da postoji. Koliko razumem tu je rec o nekom poremecaju hormona u tom periodu, to bi trebalo da se regulise.

Cula sam da neki lekari "savetuju" devojkama s bolnim menstruacijama da sto pre rode dete jer ce im to pomoci, sto je naravno nevidjeno glup savet i nacin lecenja. A cula sam i da kontraceptivne pilule mogu da pomognu nekako u slucaju tih hormonskih promena pa me zanima ako neko ima iskustva s tim da podeli znanje ovde.
Korisnikov avatar
By EYA
ako radjanje i pomaze, izgleda da efekat ima svoj rok... i, kod mene je istekao :pionir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!