Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
jesam popustljiva do određene mere...neće neko mene jebati u zdrav mozak ma koliko bila lepa ili šarmantna
u raspravama sam istrajna a najviše mrzim kad je neko prekine na pola... to me nervira... a znaju da udaraju jako nisko
ja sam uglavnom ta koja reaguje posle mesec dana... jer tako samupljam pa se nakupi i onda puknem
ovo za dosadu sam čula...jbg nisam bad girl... zabole me, nađi neku koja će te jebavati ako ti se ne dopada
generalno jesmo komplikovane... svaki moj razgovor na ovu temu se završava sa - eh žene :D
By Kragi
Uopsteno u nekoj granici zdravog razuma. Mozda malo manje :D
Pravim razliku izmedju kompromisa i toga da nesto trpim. Ovo drugo nikako.
Zrtve zbog ljubavi i sl proseravanja nisu bas moj fah.
Priznajem.
Sa partnerima nimalo, prijateljima umjereno do poprilicno, a kad se radi o jednostavnim, postenim, naivnim osobama koje ne pripadaju prethodnim dvjema kategorijama i koje drugi uglavnom samo iskoristavaju iz ovog ili onog razloga - vrlo.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2004444#p2004444]Galadriel napisao:[/url]Pred ženskim šarmom i podložni, nebitno, pozitivnoj ili negativnoj manipulaciji?
Da li ste svesni svih načina na koje žena "ume" sa vama?
Jeste li primetili nekad da ste odgovarali danas za nešto što ste uradili pre mesec dana?
Da li ste , kao i ja, primetili da kad se vodi neka rasprava, ona ima za cilj ne da se reši problem već samo da istera svoje ili prosto da vas iznervira, jer joj se možda jednostavno ne sviđa pravac u kome se diskusija kreće i ona bi zapravo za nešto bila odgovorna?
I da li ste primetili da je češće bolje da ste loši nego dosadni?
Da li se i vama čini da su 90 posto stvari koje žena ume da zameri potpuno iracionalne ili bar veći deo zamerki i da to radi samo da bi stvari uredila kako njoj odgovara, manipulišući osećajem krivice?
Ne znam ovo bolje da objasnim, ali je l´ vam se čini da stvari bolje funkcionišu ako je ne pustite u glavu, odnosno ako ne gledate njenim očima?
Je l vam se čini često, za razliku od odnosa sa muškarcima, da postoji neka druga pozadina svega i da nikad ne znate šta misli uprkos insistiranju na izvrtanju vaših osećanja na postavu?

Zar nisu prekomplikovane?? :hekla:

Elem da vidimo ko je papučić, papučar, svejedno?? :gatara:

Primerice, čini mi se nema goreg papučara od mene... :pickme:

Sigurna sam da vam se verovatno ništa od ovoga nikad nije učinilo što bi je l te samo potvrdilo koliko ne kontam neke stvari oko lezbejske nam percepcije. :D :teletabisi:

:retard:

kakav debilan post :perezube:
ne treba se citati unazad :sesir:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ sto ne treba?

Meni je zabavno da citam svoje stare postove, setim se sta sam radila u tom trenutku, ko dnevnik :lol:

Imam tu srecu da me je blam od retardiranosti samo jednog posta, za sve ove godine, i njega sam citirala i rekla da sam debil.
Korisnikov avatar
By Galadriel
istina je da me je blam od svega što sam napisala, ali ono, anonimus sam pa ko ga šiša :D
Korisnikov avatar
By vila
kada zelim da mi se ispuni neka zelja, zadovolji potreba, ponekad iz odraslog stanja regrediram u dete pa se kreveljim, pekmezim, durim, placem i kontam da bas smaram partnera.

i to mi se ne dopada kod mene.
Korisnikov avatar
By IriS
^ baš si ti popustljiva neka :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ako se računa u tu tvoju popustljivost - popuštanje živaca partnera, onda jesi :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!