Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By poison
Moja Ona je lepa uvek....kad spava, kad se budi, tokom celog dana, kad se sprema na pocinak......bez sminke, skroz doterana....jednostavno uvek zraci prirodnoscu, koju kod nje obozavam :)

Ja: hm, kako koje jutro :) , ponekad besna na ceo svet, jer bih da nastavim da spavam; opet, nekad hiperaktivna; a ponekad bih se samo mazila i ne bih ustajala iz kreveta.........u svim opcijama cupava (sa ovo malo kose na glavi), smotana......
Korisnikov avatar
By m..
jao da me sad vidite...:harmonika:
Korisnikov avatar
By Oziris
I ona i ja cupave, jer smo kovrdzave, i ona i ja jako tople, ona skace jer (redovno) kasni na posao, ja (kao i uvek) gasim TV koji je ostao ukljucen sinoc. :lol:

I da, i posle godinu i po spavanja u istom krevetu svake noci, ljubavne smo ujutru... Jako ljubavne... :love: Nema gundjanja, nema mrgodjenja i bunovnosti... Samo nezni pogledi, ljubavna saputanja i poljupci... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By acid drop
okačila bih sliku da imam.
obično sam raščupana, oči su mi sitnije no obično ( :lol: ) i dišem kroz nos glasno jedno 5 minuta :smeh:
progovorim tek posle dva-tri gutljaja kafe.

EDIT: a, ovo je o tema o tome kako izjutra izgleda devojka koju nemam. :nesiguran:

jebi ga, neču da brišem, trudila sam se.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..

moja je preslatka kad se probudi. koja uspe da bude lepa ujutro - lepa je, koja ne uspe ni kilo sminke joj nece pomoci. osim sto ljudima uspeva da budu lepi ujutro, bivaju i lepi dok spavaju. s druge strane imas orlushinu sa skvrcenim rukama koja pre izgleda kao u kadaverskom spazmu nego u snu (ovo je neki kolaz slika koje su mi se urezale u glavu po ekskurzijama).
Ja sam tako na moru video lika koji spava sa zgrčenim rukama i nogama u nekoj totalno neprirodnoj pozi ... i na svaki par minuta kao da cvili .. užas. Da je neka baba bila u blizini garant bi zvala sveštenika.

A ima i ljudi koji spavaju kao da poziraju za reklamu za leksilijum ... spokojno, meko, opušteno ... prosto da proželiš da se zavučeš pored njih ...
Korisnikov avatar
By Torry
da mi je do nje, do nje, jos dok je mila i snena

da pamtim samo hej, od sveg, pogled sa njenih ramena

mislim da ipak ne bih da se secam i odgovorim na ovo, raspascu se
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
talkin' about my ex..

jako je slatka bila kad se ujutru budila.. kao malo dete.. obozavala sam da je gledam dok spava, uvek sam se budila pre nje i nisam imala srca da je budim.. trebalo joj je uvek dugo dok otvori oci i ustane.. zato sam i obozavala kad spava kod mene.. jutra su nam obicno bila jako tiha i mirna..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
cupav je i ljuti se na mene sto izlazim iz kreveta...mnogo je sladak i namcorast...
By alexandermagic
Ova korisnica me uvijek nervirala sa svojim temama.

OnT: Neke su lEpe i tad, neke gadne. Baš kao i muškarci.
Korisnikov avatar
By Galateja
Izjutra oči na poseban način svetle. Svako jutro i buđenje je kao novo rađanje i u toj nevinosti ima specifične lepote, nežnosti i bliskosti koje se transponuju i na fizički izgled.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jednom sam je videla da spava sedeći, gola, samo je međunožje umotala plahtom. neprocenjivo.

a obično se budimo tako što jedna počne da kašlje, a druga se pridruži.
Korisnikov avatar
By Markiza
Galateja je jednom vrisnula kad me ugledala prilikom buđenja .
Posle se vadila na to da nije očekivala da sam ja već budna,sa otvorenim očima,bla,bla.
:smug:
Sve mi je vrisak rekao.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ustane da piski zatvorenih ociju. i u zavisnosti od toga da li se naspavala ili ne biva po malo babaroga.
ali je uvek lepa.
By Aven
Da li se slazete samnom da se prava lepota jedne zene vidi kada se ona probudi..
Slažem se. Jedino što tu predivnu sliku ponekad može pokvariti zadah iz usta.

Naime, ujutro je to malo diskutabilno. *lol*
Korisnikov avatar
By heksagon123
Lijepe su mi zene koje zaspu i kad se dignu imaju ogromne sjajne oči i onako slatko gledaju gdje su . Preslatko... Oke su prekrasne.Mada i meni kaže majka da su mi oči ko u pekinezera ujutro, pa ajd... Inače OK izgledam ujutro, čak mi se ni kosa ne mrsi kako sam je godinama isisavala skoro na skroz kratku sad je baš snažna i ne petlja se uopće.Ne trebam se ni češljati a bogami ni sisat kosu po pola godine tako da sam u ekonomskoj dobiti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!