Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Brkate zene !?

Ок је, свако има право своје бркове да носи, ако то жели...
19
50%
Наравно да је OUT појавити се тако на улици
6
16%
За сваку критику
13
34%
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by *STATUS*
Анализа било код озбиљнијег проблема се никако не треба критиковати, већ јој се треба приступити крајње озбиљно....
kakva rečenica :wow:
i šta je ovde, tačno, ozbiljan problem? :smirk:

Постоје предрасуде и постоји чињенично стање...
Дакле, традиционални обичаји налажу да жена има дугу косу, да се шминка, лакира нокте, води рачуна много више о хигијени од просечног мушкарца...

Онда када жена то не ради, не постоји проблем јер је то ствар индивидуе, али је више него очито да та жена има озбиљан проблем, тачније, да се разликује од других...
pa čekaj sad, je l' postoji problem ili ne postoji? :misli:

dakle, pokušavam da zaključim. neka individua (da da, individua, nastalo od reči individualno) ima problem ako se razlikuje od ostalih? :puzzle:

Е сад, поједине припаднице српских лезбејки не поштују многе основне кодексе понашања, одевања, стила живота кријући се иза изговора "ПА то је моје право и мој стил..." Па сестро ако је твоје право да узгајаш бркове као Муса Кесеџија, онда поздрављам твоју одлуку, чак те и подржавам у томе али молим све жене да које имају бркове, да их одржавају јер је јако ружно видети ненеговане бркчиће код било које девојке....
pa možda im ne rastu brkovi kao Musi Kesedžiji, jer nemaju dovoljno testosterona da isteraju do te dužine, a samim tim ne mogu ni da ih stilizuju? :misli:

i jedini problem koji ja ovde vidim je citirani odlomak žene, koja koristi svoj polni organ da drobi drugima šta i kako da rade. i mnogo je loša u takvom sexu. :yes:
Ево једног одломка....

"МОДНИ АЛМАНАХ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ " JK ZA DEBELE, GRBAVE, BRKATE

„Perite se, za ime boga! Pre bih se ubila nego da smrdim na znoj! Dalje, okupani i namirisani nipošto ne oblačite stvari koje ste već nosili i koje su povukle raznorazne mirise. Čisto na čisto! Parfem ne može da neutrališe smrad - pojačava ga! Dlake na rukama, nogama i ispod pazuha? Samo ako nosite skafander! Ma, ni tad! Nikada! Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.“

“Imate male, prevelike ili opuštene grudi? Celulit? Zadnjica vam je ogromna ili pljosnata? Ramena su vam uska? Sa stomaka kipi salo? Grbavi ste, ćopavi ili bez oka? Okej... Za sve postoji lek! Pošto ste se nagojili kao prase, zaboravite na šareniš. Jedno veliko NE uzanoj garderobi, svetlim bojama i kratkim suknjama. Šta ću vam ja što ne možete da se kontrolišete kad jedete... Sad se mučite! Modno pravilo broj jedan je vitka linija. Žao mi je. Ali, ako ste debeli, to ne znači da treba da idete zarozani, da ne izlazite iz trenerki i patika ili da se oblačite kao Luis! ..."

:sekirica:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by IriS
i jedini problem koji ja ovde vidim je citirani odlomak žene, koja koristi svoj polni organ da drobi drugima šta i kako da rade. i mnogo je loša u takvom sexu. :yes:
Ево једног одломка....

„Perite se, za ime boga! Pre bih se ubila nego da smrdim na znoj! Dalje, okupani i namirisani nipošto ne oblačite stvari koje ste već nosili i koje su povukle raznorazne mirise. Čisto na čisto! Parfem ne može da neutrališe smrad - pojačava ga! Dlake na rukama, nogama i ispod pazuha? Samo ako nosite skafander! Ma, ni tad! Nikada! Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.“

“Imate male, prevelike ili opuštene grudi? Celulit? Zadnjica vam je ogromna ili pljosnata? Ramena su vam uska? Sa stomaka kipi salo? Grbavi ste, ćopavi ili bez oka? Okej... Za sve postoji lek! Pošto ste se nagojili kao prase, zaboravite na šareniš. Jedno veliko NE uzanoj garderobi, svetlim bojama i kratkim suknjama. Šta ću vam ja što ne možete da se kontrolišete kad jedete... Sad se mučite! Modno pravilo broj jedan je vitka linija. Žao mi je. Ali, ako ste debeli, to ne znači da treba da idete zarozani, da ne izlazite iz trenerki i patika ili da se oblačite kao Luis! ..."

:sekirica:
Ta zena sto je citira je Status. :smeh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
glasao za opciju dva....jako je ruzno za videti devojku sa brkovima...ok su mali svetli, neprimetni...ali nesto sto sam video jednom u gradu....majko sveta!!!! devojka je imala crne brkove izrazito primetne..izgledalo je kao da se umazala nekom cokoladom :bljak:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Strix

Ta zena sto je citira je Status. :smeh:
pa vidiš, ni tako shvaćeno nije loše :D
Korisnikov avatar
By castor
ako je kerusa zaista ovo napisala,
onda je daleko veci retard neg' sto sam mislio
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by castor
ako je kerusa zaista ovo napisala,
onda je daleko veci retard neg' sto sam mislio
O Boze, pa rekoh malopre da je to napisao Status.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Zaboravila sam sta je bila tema diskusije kada sam primetila da jedna Karleusa deli MODNE savete....
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Wilhelmina

Zaboravila sam sta je bila tema diskusije kada sam primetila da jedna Karleusa deli MODNE savete....
sta hoces da kazes :wtf: pa ona se najbolje oblaci od nasih pevacica
By ...Sitnicava...
Ni je ne razumem. :wtf: Jelena da stavi kanap 'mesto kaiša, ja bih automatski omču oko vrata. Volim da je pratim. :retard:
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by ...Sitnicava...
Ni je ne razumem. :wtf: Jelena da stavi kanap 'mesto kaiša, ja bih automatski omču oko vrata. Volim da je pratim. :retard:
aha..super blago tebi ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Као персона која цени женственост и сензуалност, редовно уклањам брчиће депилацијом у кућној радиности.
Дуго сам се питала зашто неке жене своје уочљиве брчиће не уклањају, већ их поносно шетају, а неке их и сучу равноправно са мушкарцима.
Моја пријатељица Каталин звана Ката већ 10 година не уклања своје брчиће, иако поуздано знам да има у кући бријач.
Дуго сам се снебивала, а на крају сам је ипак питала зашто не уклања тај нимало женствени детаљ са свог козичавог лица, а она ми вели

" Е моја Дацо, ја сам брчиће уклањала све док нисам схватила да мушкарци ћосаве жене никад не схватају озбиљно. Али кад виде бркове, јави се у њима нека потреба да саслушају ту бркату особу, па била она мушког или женског пола. Зато сам ја већ 10 година брката. "

Тако вели мени моја друга и кума Каталин звана Ката, па сам ја закључила да све жене које носе бркове то раде само зато да би натерале свет да их озбиљно схвата и слуша, јер бркови су у нашем народу и даље симбол мудрости, ауторитета, памети и искуства.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Winter
ja sam pomislila na 'brkate žene' kao jel,pobrkate ženu sa nekom drugom ženom ili muškarcem...elem,ja brkam redovno :sigh:
Jbt,i ja isto :lol:
Korisnikov avatar
By zboO

Анализа било код озбиљнијег проблема се никако не треба критиковати, већ јој се треба приступити крајње озбиљно....

Дакле, традиционални обичаји налажу да жена има дугу косу, да се шминка, лакира нокте, води рачуна много више о хигијени од просечног мушкарца...
izvini, ali isti ti tradicionalni obichaji nalazu da muskarac treba da ima zenu i chopor dece....a ne da prima kitu u bulju svaki put kada se sagne!!
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by zboO

izvini, ali isti ti tradicionalni obichaji nalazu da muskarac treba da ima zenu i chopor dece....a ne da prima kitu u bulju svaki put kada se sagne!!

touche...:smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Namah sam se sad setila jedne scene iz domaceg filma Bice skoro propast sveta, sa brkatom Jolandom...

:lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Daliborka
Namah sam se sad setila jedne scene iz domaceg filma Bice skoro propast sveta, sa brkatom Jolandom...

:lol:
Ne secam se tog filma. Cudo jedno. Siguran sam da bih se setio Jolande.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

припаднице српских лезбејки
jel' to osnovana neka paramilitarna lezbo jedinica? 'će doći na prajd?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by deran
Originally posted by zboO

touche... :smeh:
Текст је написан саркастично и слепац би то могао да закључи...

:lija:
By жњ
Ja ne znam za vas, ali kao prava hard kor lezbejka imam potrebu inicirati statusa u tajna lezbijska znanja i objasniti mu zbog cega mi, hard kor lezbace branimo nasim devojkama da depiliraju nausnice:

a) devojke koje se ne stide svojih brkova i ne podilaze trendovima mass-medija su privlacnije, jer na taj nacin isticu svoje samopouzdanje

b) prilikom oralnog seksa pozeljno je da devojka ima brkove, jer njima dodatno moze stimulisati klitoris i tako omoguciti svojoj partnerki intenzivniji orgazam

c) za lezbejke, brkovi su pogotovo korisni i iz zdravstvenih razloga, jer kao sto svi znamo, zbog hormonalnog poremecaja dosta lezbejki ima isturenu i prosirenu donju vilicu, pa tako brkovima mozemo spreciti upadanje trunja i prasine u usnu duplju

d) brkovima svuda i uvek mozemo obrisati grlic prljave flase ili konzerve piva ne brinuci o higijeni u kaficu

Nadam se da je ovo pojasnilo zasto se mi lezbejke toliko razlikujemo od ostalih zena i kao sto vidis, brkovi kod lezbejki imaju visenamensku i opravdanu ulogu! Nadam se da ti je sada laknulo :kosa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ
Ja ne znam za vas, ali kao prava hard kor lezbejka imam potrebu inicirati statusa u tajna lezbijska znanja i objasniti mu zbog cega mi, hard kor lezbace branimo nasim devojkama da depiliraju nausnice:

a) devojke koje se ne stide svojih brkova i ne podilaze trendovima mass-medija su privlacnije, jer na taj nacin isticu svoje samopouzdanje

b) prilikom oralnog seksa pozeljno je da devojka ima brkove, jer njima dodatno moze stimulisati klitoris i tako omoguciti svojoj partnerki intenzivniji orgazam

c) za lezbejke, brkovi su pogotovo korisni i iz zdravstvenih razloga, jer kao sto svi znamo, zbog hormonalnog poremecaja dosta lezbejki ima isturenu i prosirenu donju vilicu, pa tako brkovima mozemo spreciti upadanje trunja i prasine u usnu duplju

d) brkovima svuda i uvek mozemo obrisati grlic prljave flase ili konzerve piva ne brinuci o higijeni u kaficu

Nadam se da je ovo pojasnilo zasto se mi lezbejke toliko razlikujemo od ostalih zena i kao sto vidis, brkovi kod lezbejki imaju visenamensku i opravdanu ulogu! Nadam se da ti je sada laknulo :kosa:

zasto vec 10min pokusavam da izbijem sliku iz glave tebe sa brkovima (onako rasnim a la vuk karadzic) :pucaodsmeha:
By stonecoldcrazy
Pa devojcice traze partnera spram svog tate. Moj tata nema brkove, tako da brkate cice ne dolaze u obzir.
A ovaj Status se previse bavi zenama za jednog gay-a.
Korisnikov avatar
By Djole_91
Slatko me ne nasmejala cela ova tema :)

Kod mene u komšiluku postoji jedna starija žena, ima nekih 50 godina, ona brije brkove i sve su joj gušći, tako da ne preporučujem devojkama da to rade :(

:neto:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kad vidim brkatu devojku/zenu, padnem u trans i zapevam "Oj Jolanda, Jolanda, kol`ki su ti brkovi". :cheer:

''

Salu na stranu, pomislim kako imam srece posto nemam potrebe da depiliram mustaće jer ih nemam i ne mislim ako je neko malo pustio brke da je zapusten, mozda hoce da ide na laser il vec sta, ne razumem se :goran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!