- 02 Sep 2009, 11:40
i šta je ovde, tačno, ozbiljan problem?
dakle, pokušavam da zaključim. neka individua (da da, individua, nastalo od reči individualno) ima problem ako se razlikuje od ostalih?
i jedini problem koji ja ovde vidim je citirani odlomak žene, koja koristi svoj polni organ da drobi drugima šta i kako da rade. i mnogo je loša u takvom sexu.
Originally posted by *STATUS*kakva rečenica
Анализа било код озбиљнијег проблема се никако не треба критиковати, већ јој се треба приступити крајње озбиљно....

i šta je ovde, tačno, ozbiljan problem?

Originally posted by *STATUS*pa čekaj sad, je l' postoji problem ili ne postoji?
Постоје предрасуде и постоји чињенично стање...
Дакле, традиционални обичаји налажу да жена има дугу косу, да се шминка, лакира нокте, води рачуна много више о хигијени од просечног мушкарца...
Онда када жена то не ради, не постоји проблем јер је то ствар индивидуе, али је више него очито да та жена има озбиљан проблем, тачније, да се разликује од других...

dakle, pokušavam da zaključim. neka individua (da da, individua, nastalo od reči individualno) ima problem ako se razlikuje od ostalih?

Originally posted by *STATUS*pa možda im ne rastu brkovi kao Musi Kesedžiji, jer nemaju dovoljno testosterona da isteraju do te dužine, a samim tim ne mogu ni da ih stilizuju?
Е сад, поједине припаднице српских лезбејки не поштују многе основне кодексе понашања, одевања, стила живота кријући се иза изговора "ПА то је моје право и мој стил..." Па сестро ако је твоје право да узгајаш бркове као Муса Кесеџија, онда поздрављам твоју одлуку, чак те и подржавам у томе али молим све жене да које имају бркове, да их одржавају јер је јако ружно видети ненеговане бркчиће код било које девојке....

i jedini problem koji ja ovde vidim je citirani odlomak žene, koja koristi svoj polni organ da drobi drugima šta i kako da rade. i mnogo je loša u takvom sexu.

Originally posted by *STATUS*
Ево једног одломка....
"МОДНИ АЛМАНАХ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ " JK ZA DEBELE, GRBAVE, BRKATE
„Perite se, za ime boga! Pre bih se ubila nego da smrdim na znoj! Dalje, okupani i namirisani nipošto ne oblačite stvari koje ste već nosili i koje su povukle raznorazne mirise. Čisto na čisto! Parfem ne može da neutrališe smrad - pojačava ga! Dlake na rukama, nogama i ispod pazuha? Samo ako nosite skafander! Ma, ni tad! Nikada! Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.“
“Imate male, prevelike ili opuštene grudi? Celulit? Zadnjica vam je ogromna ili pljosnata? Ramena su vam uska? Sa stomaka kipi salo? Grbavi ste, ćopavi ili bez oka? Okej... Za sve postoji lek! Pošto ste se nagojili kao prase, zaboravite na šareniš. Jedno veliko NE uzanoj garderobi, svetlim bojama i kratkim suknjama. Šta ću vam ja što ne možete da se kontrolišete kad jedete... Sad se mučite! Modno pravilo broj jedan je vitka linija. Žao mi je. Ali, ako ste debeli, to ne znači da treba da idete zarozani, da ne izlazite iz trenerki i patika ili da se oblačite kao Luis! ..."
![]()