Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ivana
Originally posted by J...
Sleepingsun, ma sve moze a mene sad mrzi da objasnjavam. Bila tema. :kolo:
Ole!
Toro!

on: posedujem jedan nefunkcionalni strep koji ce vec uci u legendu....
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jedin mi se svidja ono u sceni kate French i Mie Kirshner i zL owrda kad ova nju j..sa strap onom:kolo:
By J...
sleepingsun, sta onda nije jasno? :fuck:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:roflmao:
e jesi upravu..
pa ne znam malo me iritira to..znas onda me asocira da nedostaje tip..mislim da sex 2 dewojke moze sam da m=bude dovojno interesantan..
a s druge strane kad vide ove 2

joj nisam ja sama sebi jasna:shocked::roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
hm a mene zanima ako je to girl on girl sex cemu ta pomagala/Mislim zar nto onda ne asocira da u sexu fali musko...ako se koriste ti strap on bla sta vec..?pitam..ne zagonovetam..
i da..cemu to ako se dozivi normalan orgazam ovako..opet samo pitam:angramaina:
nema strap on nikave veze sa muskarcima. mislim osim sto generalno imaju pimpek, pa to ljudi asociraju u svojim glavama. ali nema veze sa nedostatkom muskarca. eto moja strejt prijateljica je imala dugu vezu s deckom koga bi ona, podjednako cesto kao i on nju, jebala strap on-om. pritom je decko hetero da ne bu zabune, nego voli da ga se jebe s vremena na vreme (od strane iskljucivo zenske osobe). nije penetracija rezervisana samo i iskljucivo za muskarce, to sam htela reci, i ne treba je za njih iskljucivo vezivati. (da ne ulazim dalje u neke socijalne terorije i obrazlazem patrijarhalno drustvo i sl, jer nece nigde dovesti). ama nije muskarac jedino bogom dano stvorenje da nekog jebe. moze i muskarac biti jeban, moze i zena da jebe drugu zenu, muskarca, ili nesto trece. zavisi kome koja kombinacija odgovara, dok god ne ukljucuje stvorenja koja po svojoj prirodi ili uzrastu ne mogu da legalno pristanu na sex, sve je u najboljem redu. (dakle izbegavati decu i zivotinje)

dalje....'cemu penetracija ako riba dozivljala klitorisni orgazam? '

jbg, ljudi hoce nesto vise. a i ne znam kako to ide kod ljudi sa duzim prstima, ali mene posle penetracije istima posteno bole i fleksori i ekstenzori. ama bas bole.

prosto, jbg pozelis nesto vise u zivotu. sto ne mora da znaci da te najobicniji najvanila sex ne sljaka.

jbg i na hleb mazes razlicite stvari, zar ne? a mislim i jedes razlicite stvari, iako hleb sam moze da te ahrani da ne budes gladan...

a sto se pomagala tice, trenutno ih ne koristim.
Korisnikov avatar
By m..
mrzi me da ispravljam typo greske.
By J...
:up:

m.., odlicno objasnjeno. :right:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
hm, ja imam neki klit-vibrator u obliku delfina :lol: koji nisam videla jedno godinu i po dana. s obzirom da sam se u međuvremenu odselila, pojma nemam gde je završio, a toplo se nadam da ga nije našla moja mila majka. :drama:
Korisnikov avatar
By m..
gde je sad lunja da postavi aurora dildo?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 8. strane. :lol:

Ont:
Nemam nista u svojoj kolekciji, ali bih volela nekada neka pomagala da posedujem.. :bic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!