Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by KissQueen

inace ti ginger people umeju da budu fenomenalno i nestvarno lepi...

posebno ako su maloletni dechaci

jesam li to rekao naglas :psiholog:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
generalno nemam neke posebne inklinacije k' ridjokosim zenama...
mada, dok sam zivela u nekim od prethodnih stanova, stalno sam vidjala neku ridjokosu devojku jos sa zelenim ocima i bila mi je uzasno lepa ( iako najvise volim crne devojke).... ne znam ona mi je bila bas neobicna, licila je nekako na vilenjaka/kinju....
evo i sad dok ovo pisah setila sam se jos nekih ridjokosih zena.... ima necega epskog tu...
By Garbo
Svetla bleda koza, ridjokose ili plavokose (ali prirodne) devojke, pege na licu i telu...sve mi je to izuzetno vanredno privlacno.

Imam posebnu strast, pasiju i slabost prema njima. Moze se hladno reci i da je fetis u pitanju.

AHHHHHHHHHHHH................

:drama:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by the1whowshed
Posebni atributi demonskog, donjeg, telesnog jesu (najcesce duga) ridja kosa i zelene ili sive izrazajne oci, kao i bela put.

A imate li vi neki poseban odnos prema ridjokosim osobama i kakav je?
poznajem curu takvog opisa jelte...
ma kakvi, apsolutno nikakav poseban odnos..likusha je totalno ok..even mogu slobodno da dodam neke plus andjeoske osobine..
Korisnikov avatar
By Blady
Retko kad mi se svide ridjokosi ljudi... ali ne znaci da nemaju neku harizmu koja cee mi privuci paznju....
sto se tice njihovog izgleda, postoje kao i kod svih nas, lepi, manje lepi, manje ruzni i ruzni....
Moze da mi se svidi...
Setila sam se, da sam i ja u jednom periodu bila ridjokosa, iako bas nesto i nisam zelela... ofarbala sam se i slucajno je tako ispalo... u svakom slucaju je bilo bolje od prethodne boje koju sam imala...
Korisnikov avatar
By starsailor
obozavam ginger ljude. ali bas bas... i te pegice i sve :drama:
By Kragi
Originally posted by Azdaja

nije mi bitna boja koze, ociju, kose...
(ja padam na to sta neko ima da kaze, pa sam ti malo isekao recenicu :lol: )

:up:

i, bre, nemam neki odnos prema pomenutom "tipu" ljudi .. Ljudi kao svaki drugi :D
Korisnikov avatar
By maka
Uzasnojakopunomnogo ne volim da vidim riđe. FUJ! ako moje dete bude ridje ubibiću se.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Slika

kraj. :D
prva i poslednja asocijacija.
premda poznavah (a kao sad je ne poznajem, rajt) jednu gusku ridžokosu, i nisam je volela. a nije ni ona mene. mislim, ona je bila smaračica, takve ne volim, i tak'. e, sad, ako je to zbogradi kose, tena i pegica - onda nemam ok iskustva s takvima. al' pošto nije, pošto je guska samo bila.. pa, guska, onda ok.
i šta sam sad napisala.
Korisnikov avatar
By Loreley
Moj sadašnji internet dečko :D je prirodno riđokos i ima plave oči i svetao ten (da... potpuno sam odlepila za njim) :blush: Inače je holanđanin... :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Bio nekad ridjokos,sad sezonski samo dobijam neke nijanse boje meda:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ridjokosi tipovi su mi :barf:

Ridjokose devojke :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

Bledunjave pegicaste crvenokose zelenooke zenstvene cica mice spadaju u tu retku kateogirju femicastih bica koje umeju da me neobicno privuku. Imam cudnu potrebu da ih razdevinicim over and over again. Bar u mojoj glavi :D

:nerd:
Still do :kesa:

Mislim, ih duujem u mojoj glavi :maska:
Korisnikov avatar
By elektron84
Meni su privlacne ridjokose devojke + svetle oci. Ne moze da bude promasaj ta kombinacija.
A jos i volim pegice :love:

Ja znam mozda dve, tri devojke koje se uklapaju u opis. Ono sto mi je dodatno privlacno jeste facijalna ekspresija kao da su upravo stale u govance :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vise volim ridjokose devojke.

Ridjokose mladice povezujem sa kukuruzom. Recimo, teniser Marej mi je poput klipa. :odbij:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by elektron84

Ja znam mozda dve, tri devojke koje se uklapaju u opis. Ono sto mi je dodatno privlacno jeste facijalna ekspresija kao da su upravo stale u govance :blush:
:pucaodsmeha:

A pazi kad znam na sta mislis :love:
By Electra
volim, volim, voooliiiim :discofever:

u ovu zenu sam, u ovom joj izdanju, trenutno smrtno zaljubljena ^^

Slika

e da, i izvesni zach roerig :cuddle:

i jovajna iz gospodara prstenova :mini:

i tilda swinton :vruce:

oni su svi u toj kategoriji ridjih je l da? :kopanos:
Korisnikov avatar
By Hys.
I jos ako im se nabora malo onaj nosic sa pegicama pri toj facijalnoj ekspresiji :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Lepse mi to izgleda na devojkama nego na momcima... nekako dobijem utisak... "providnosti".. dunno why :lood:

Mada ima primeraka naravno kojima je to sve lepo ukombinovano. :goran:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Obozavam ridjokose ljude...I da ne zaboravim dve najistaknutije predstavnice tog roda

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Galadriel

Obozavam ridjokose ljude...I da ne zaboravim dve najistaknutije predstavnice tog roda
SlikaSlika

daaaaaa ta prva :leviathan: :lija:

kylie minogue lepo stoji ridja :cuddle:
meni je i tori amos simpaticna, ima taako milo lice :meda:

edit:

i daa, oboozavam pegice :andjelak:
Korisnikov avatar
By scout_finch
u srednjoj skoli mi se svidjala jedna ridjokosa devojka. u stvari, sivdjale su mi se dve ridjokose devojke. a uvek sam mislila da se ceo zivot lozim iskljucivo na brinete:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Sypher
Čitajući jednom prilikom Middlesex Jeffreya Eugenidesa, formirala sam u svoj glavi, na osnovu piščevog opisa, lik jedne djevojčice.

"Nikada ranije nisam videla tako pegavo stvorenje. Na korenu njenog nosa kao da je došlo do Velike eksplozije, čija je silina rasula čitave galaksije pegica koje su stigle do svih delova njenog oblog, toplog svemira. Podlaktice i članci na rukama bili su posuti pegama, čitav Mlečni put širio joj se na čelu, a nekoliko sazvežđa doletelo je do njenih ušnih školjki.
Pošto smo bili na času engleskog, dozvolite mi da citiram jednu pesmu. Džerar Menli Hopkinsa, 'Šarena lepota', koja počinje rečima: 'Hvala Bogu za tačkaste stvari'. Kada se sada setim svoje prve reakcije na tu pegavu crvenokosu devojčicu, čini mi se da je ona potekla od oduševljenja njenom prirodnom lepotom. Mislim na zadovoljstvo kada posmatrate pegavi list, ili prošaranu koru platana u Provansi. Bilo je nečeg izuzetno privlačnog u njenoj kombinaciji boja, crvenkastih pegica koje su krasile mlečnobelu kožu, zlaćanog sjaja u kosi boje jagode. Posmatrati bilo je kao posmatrati jesen. Kao kad krenete na sever da uživate u raskoši boja."

Da bih tek kasnije ustanovila, spazivši lik Nađe Higl u nekom novinskom članku, da se izgled tog lika, kako sam ga ja doživjela, u velikoj mjeri bazirao upravo na njoj! Čudna stvar, ta podsvijest i kako naš mozak funkcioniše.. Kako prepoznaje obrasce i povezuje ih..
Prije toga me ona uopšte nije privlačila, niti riđi ljudi uopšteno.. Međutim, nakon tog otkrića, poraslo mi je interesovanje za nju, vjerovatno podgrijano likom iz romana..

Slika

Uopšteno gledano, riđi ljudi mi se ne dopadaju. S druge strane, privlače me crvenokose (obično ofarbane).. Svijetlu put, takođe preferiram.. Ali pjegice ne volim!
Korisnikov avatar
By tintily
...i tako ja stojim i tresem se po ovoj zimi na stanici, cekam poslednji prevoz kojim se mogu spasiti zime i stici u soj topli stancic ,ispustajuci oblak dima ko zna koje cigarete po redu...Ostanem bez daha na tren , ispred mene je prosla najlepsa glavica do sad vidjena ovim mojim lenjim ocima. Trsava...ridja... Da nisam cekala poslednji prevoz vozila bih se tamo negde gde god da je krenula bar jednu stanicu cisto da nahranim svoju glad. Ne izlaze mi iz misli njene savrsene crte lica i veliiike narandzaste minduse ...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Slika

Slika

Moja omiljena riđa. :love:

A, da, fotke jesu crno-bele, a ako mi tko ne veruje:

Slika

:giggle:
By therealrocknrolla
Mene jedino ridjokose i privlace, ali farbane. Posto medicina napreduje, moze se desiti da dve devojke mogu da imaju dete, i ako sam sa prirodno ridjokosom deca ce mi biti pirgava k'o Lindzi Lohan

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!