Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ivanazuhTacno! Cak i ako se ne koriste prednosti tzv. "otvorene veze" u takvoj vezi se covek oseca slobodnije, ne mora da potiskuje nista. A nekim ljudima je to bitno, neki su inadzije pa ce bas u slucaju gde nema slobode namerno svrljati okolo samo da bi sebi dokazali ponesto.
Imao sam otvorenu vezu, ali nije bilo dovoljno osecanja za jednu od strana. Kako god, vremenom sam dosao do zakljucka da jedino takve veze uspevaju...
Originally posted by J...
I stvarno ne volim moralisanja moralista o tome kako je slobodna veza za nezrele, naprotiv, mnogo je nezrelije gusiti partnera ljubomorom i zabranama u "neslobodnoj" klasicnoj vezi nego prevazici sve to i imati poverenje u partnera i sigurnost u sebe.
Originally posted by J...
I stvarno ne volim moralisanja moralista o tome kako je slobodna veza za nezrele, naprotiv, mnogo je nezrelije gusiti partnera ljubomorom i zabranama u "neslobodnoj" klasicnoj vezi nego prevazici sve to i imati poverenje u partnera i sigurnost u sebe.
Originally posted by SwanheartOriginally posted by J...
![]()
Originally posted by жњOriginally posted by SwanheartOriginally posted by J...
![]()
dobices po usima![]()
Originally posted by жњMoze i to da se desi, zasto da ne.
Da mozda nece pociniti preljubu u vezi koje je modelovana za preljubu? Malo je kontradiktorno, ne?
Originally posted by жњ
ma, ja sam samo neizlecivo romanticna... volim kad mi kazu "jedina moja....", a u takvim vezama to bi zvucalo glupo![]()
Originally posted by Inner-SmileOriginally posted by жњ
ma, ja sam samo neizlecivo romanticna... volim kad mi kazu "jedina moja....", a u takvim vezama to bi zvucalo glupo![]()
Nije glupo, ona jeste JEDINA MOJA, jedina kojoj cu da rodim bebu, jedna kojoj se dajem ogoljena i ranjiva.
Shto ne znachi da cu zene sa kojima podelim par sati ili dana uzivanja da tretiram kao da su niko i nishta, njih cu da volim malo vishe nego prijatelje i da poshtujem do neba, jer umeju da cene moju ljubav prema MOJOJ JEDINOJ.
Originally posted by J...Otkud ti to da jedna neslobodna klasicna veza (kako si je sama nazvala) podrazumeva ljubomoru, raznorazna gusenja i zabrane?! Ja ne bih bila ni 5 minuta u vezi kakvu si ti opisala. Meni je poenta veze da se osecam zadovoljno, srecno i ispunjeno. Ako to ne mogu da priustim devojci sa kojom sam u vezi ili se pak sama ne osecam tako, necu ni biti u vezi.
Originally posted by Inner-Smileapsolutno tacno
Vecini izgleda otorena veza predstavlja jebanje na kvadrat, navataj shto vishe mozesh kud imash zelenu kartu. Nije to video igrica !
Za mene otovrena veza je hrabrost da priznash prvo sebi a onda partneru da ne mozesh da budesh veran prvo mentalno a onda i fizichki. Shto ne znachi da sexa ima na tone, mogu godne da prodju dok te neko privuche, a kad se to desi, necesh da izmaltretirash sebe i pobegnesh nego cesh da uzivash.
Znam da ce sada da krene rasprava o ljubavi, i kako kad stvarno volish necesh da zelish druge. Sto ljudi sto cudi, za poshtoanje svaka.
Ja moju zenu volim i spremna sam da jedino sa njom imam sex narednih 50 godina ALI poshto i ona mene voli i zna me ( a i sebe) to ne zeli. Od sebe se ne moze pobeci. Zashto da se lazemo da nas druge zene ne privlache?
I opet ponavljam, to shto nas dve imamo dogovor ne znachi da nema ljubomore i ne znachi da jedva chekamo da natrchimo na sledecu ljubavnicu. Ja zivim za one retke trenutke kada sam sa njom i kad obe zelimo da budemo nevaljale, da damo sebe drugim telima i mozgovima a opet smo uvek povezane.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!