Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by sleepingsunnisam znala da se dusa da polizati..
oh no nou andjela..
pa nisi povredila my ego..vec ego moje friendice:trampolina:jer ipak sam te muwala sa njom..
raumem kriterijume..
samo rekoh da je to meni cudno,zato i otvorih temu..
da,slazem se s onim ki rece da je dusha bitn a..barem meni..
i naravno,nesto od izgleda:paki:
Originally posted by sleepingsunsto pokazuje tvoju netoleranciju prema tudjim kriterijumima, ponavljam, da ne kazem ogranicenost (bezobrazno je po meni ovo sto si ti postavila kao temu, samo zato sto si za necije kriterijume niska..ti, drugarica, whatever or whoever..) a i poneki kompleks. mislim, cudan zahtev..kakva konstrukcija na ovom tolerantnom sajtu.. sve ono sto se ne poklapa sa tvojim vidjenjem? milina
Pa sam se sokirala koliko zene znaju da budu zahtevne,po meni bezobrazne:kissass: i sa cudnim zahtevima...
i da napomenem,mislim da tipovi nikada o ovakvim glupostima i ne razmisljaju:zen:razmisljaju oni i o dubini qrca, samo sto nisi obavestena. a opet, sta to uopste po tebi i govori? ova dirljiva, premda netacna konstatacija?
Originally posted by ancheprosla sam pubertet i postpubertetsko stanje jedan/dva/tri davno.. mislim da je za mene rast zavrsenOriginally posted by untouchableju. krenulo je krenulo
183![]()
![]()
a ti planiras da rastes jos koji santim, oder was?![]()
Originally posted by sleepingsunnema potrebe da budes maliciozna, samo ti odgovaram na pitanja, posto si me indirektno i socno prozvala da ti odgovorim. ne potresam se uopste. svasta. btw, projektujes se, ti si se upravo potresla i zato si i otvorila temu.
jao Angelina ili ti Zeljka koji god nadimak volesh vishe:smeh:
stavrno se potresash oko gluposti:sladoled:
Originally posted by ancheja 174,5...na poslednjem merenju...Originally posted by starkyi ja sam imala slican utisakOriginally posted by untouchablejbt ja sam mislila da si ti niska...
183![]()
i da, bitna mi je visina.. a lot! mora da bude "tu negde".![]()
![]()
![]()
nego starky, ti bese imas finu visiinu?![]()
Originally posted by starkya je, je.... nego mracan onaj planet majku muOriginally posted by ancheja 174,5...na poslednjem merenju...Originally posted by starkyi ja sam imala slican utisakOriginally posted by untouchablejbt ja sam mislila da si ti niska...
183![]()
i da, bitna mi je visina.. a lot! mora da bude "tu negde".![]()
![]()
![]()
nego starky, ti bese imas finu visiinu?![]()
![]()
valjda je to pristojno za tebe,za mene je taman...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!