Originally posted by zbunjena
Originally posted by KissQueen
Dakle, sve se svede na kraju na to - il' si nindza, il' si mindza!
ok, ja sam definitivno mindza....i sada bih se smejala...ali glupo je da se sama sebi smejem...jbg.
što glupo? to je uvek najsladje, da se smejemo tebi, onako zajedno
Originally posted by zbunjena
ja nista ne preduzimam, chak ni ne gledam u pravcu "mete" ,nista ali bash nista. Mislim da sam samo dva puta u zivotu prishla nekome rekla im sta osecam i sta zelim..i posle toga vise nikada...a ni tada nije urodilo plodom tako da sam dzabe ispucala ta dva momenta...mogla sam ih chuvati za neku drugu priliku i neke druge osobe
a čega se plašiš, da ćeš izgubiti ono što nemaš?
lm, kad mi se neko svidja, uvek se potrudim oko te osobe i ne odustajem dok ne dobijem konkretan odgovor.
naravno, to ne izgleda kao kad alavo dete jede prstima eurokrem iz kantice od tri kg, već poprilično suptilno... nadjem slabe tačke, pa tu dejstvujem, lagano. moje strpljenje je ogromno, pa je nekad muvanje moglo trajati i mesecima, pustim da me osoba dooobro upozna. a nekad sam uspevala za vrlo kratko vreme da šarmiram, da im nije bilo spasa
samo jednom mi taktika nije upalila, tako da sam skontala da je dotični bata ili gay, ili lud

i expresno ga eliminisala iz svojih misli i života

ponašao se kao stidljiva šiparica (od 30 godina), tak' da me je to smorilo
pogrešna procena, kme, šta ću kad sam 'tela dete da mu rodim, jer bi bilo prelepo, kad bi nam se geni ukrstili
dakle, ja sam