Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Nikada ne cekam. U zavisnosti od situacije, mesta i stepena poznavanje date devojke skontam pristup. Uglavnom prvo bacim mamac u vidu neke ultra dvosmislene recenice pa onda cekam, mada nekada nemam strpljenja ni da sacekam, pa onda, onako kromanjonski, izvrsim pjur prepad i startovanje. Mada, licno, volim da pecam, da cekam, da se igram.. Da to bude TO u apsolutno pravom trenutku.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by hlaefdige

sreca pa sam ja nindza..odoh da vidim sta hoce"

Dakle, sve se svede na kraju na to - il' si nindza, il' si mindza! :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
On: Sta nisam radila bilo bi bolje pitanje! :smeh:

Pojavljivala se "slucajno" tamo gde znam da cu naci tu osobu,
trazila broj telefona on svih koji bi mogli da ga imaju,
sedela u kaficu ispred kog mora da prodje kad ide sa faxa (a nisam znala kad ima predavanja, pa sam presedela tu bar 3-4 sata),
bila u studentskoj sluzbi da se raspitujem za podatke o njoj,
sedela cele noci u kolima ispred njene zgrade cekajuci da dodje kuci,
zvala neke ljude za koje sam znala da imaju broj koji mi treba, i izmislila pricu kako je kod nje moja knjiga "Scenski govor", koja mi sad treba, a izgubila sam njen broj (broj nisam ni imala, ne studiram glumu, niti sam sigurna da takva knjiga uopste postoji!!! :smeh: ).....

Ima toga jos... :maska:
Korisnikov avatar
By drladylove
Prvo sledi "slucajni" susret,na njenom omiljenom mestu za izlazak,muzika,picence...Osmeh,par stihova,iskrenost i stvar je resena :cvece:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zoe
Originally posted by Kittrie

najbitnije je uspostaviti komunikaCIju, a ja ako nesHto ZELIM, nikakve cudne okolnosti ili bilo sta me zaustavit necje :yes:

E, bas to.....tako i mene
pa ovaj... zavisi da li ja zelim da komuniciram ili da se obljubimo... ako je za spiku, onda nema frke, naravno da mi nije frka prici nekom, ali ako me neko privlaci u smislu da bih fak sa njim onda sam dama... :tos:
By Tresh-grl
Spremna sam da odem tako visoko dokle nisam i znala da mogu doci a opet i toliko da potonem i dotaknem dno :doh:
Korisnikov avatar
By proudgirl
ja sam po tom pitanju malo pasivna, vise volim da posmatram tu osobu koja mi se dopada, poneki osmeh, ali nekako nemam muda da prva pridjem:spijun:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Smogla sam snage da probijem i porusim sve zidove i unutrasnje blokade koje sam bila izgradila oko sebe i u sebi....

Stavila sam sve karte na sto i celu sebe pred nju.

Nikada se nisam pokajala. :love: :mazi: :kissing:
By Eleanor
Originally posted by corky_87
ja sam po tom pitanju malo pasivna, vise volim da posmatram tu osobu koja mi se dopada, poneki osmeh, ali nekako nemam muda da prva pridjem:spijun:
Takođe.
Korisnikov avatar
By blenta
*posle prvog susreta izdrzhao sat ipo vremena pa zapalio za njim u leskovac iz ns.
jedva ga nashao u leskovcu obzirom da sam jako malo stvari znao o istom

*ishao peshke u pola noci od nbgd bloka 38 do vidikovca da mu lajem pod prozorom

i tome slichni ispadi

:isus:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nemojmo zaboraviti i to da sam u 2 nocu trazila odredjenu osobu na Adi, i nasla je :pirat:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da li je dovoljno sto sam se doselio u njegovu zemlju samo da mu budem blizu? :(
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Delete
Ja sam kukavica da nekom pridjem sama. Uvek sa sobom vodim gomilu ljudi koji ce da mi izigravaju tu neke statiste i posrednike dok ja ispipavam situaciju i dok ne dodje do konkretne konverzacije i upoznavanja 1 na 1 sa tom osobom.

Au, ovde smo iste :ozbiljan:

on: ja svaki Boziji dan pokusavam da joj se priblizim na sve moguce nacine, nema sta nisam pokusala...i situacija se poboljsava HVALA BOGU!!!!!!
Ne mogu sad da se setim najludje ili najvece, ili sta god, stvari koju sam uradila da bih joj se priblizila, ali bio ih je dosta :) JBG LJUBAV :love:

Originally posted by ns.happy
uvek sam u centru paznje pa tesko da me neko nije skontao...

Jooj, i ja sam...al moracu malo da se smirim, jer se puno puta istripujem da me cica "GLEDA" :love: a ona me gleda smao jer se gubim :lood: smiricu se dvopeka mi:kakodane:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by KissQueen
Dakle, sve se svede na kraju na to - il' si nindza, il' si mindza!
ok, ja sam definitivno mindza....i sada bih se smejala...ali glupo je da se sama sebi smejem...jbg.

ja nista ne preduzimam, chak ni ne gledam u pravcu "mete" ,nista ali bash nista. Mislim da sam samo dva puta u zivotu prishla nekome rekla im sta osecam i sta zelim..i posle toga vise nikada...a ni tada nije urodilo plodom tako da sam dzabe ispucala ta dva momenta...mogla sam ih chuvati za neku drugu priliku i neke druge osobe :D

..kao sto reche swanka niko mi se ne svidja (toooliko) da bih se nesto specijalno cimala... :nesiguran:
By Paris
Nista. nitko mi se ne svimdza:bubbles:
Korisnikov avatar
By Galadriel
i'm a sweet talker

za smesak reci cu i sto mislim i sto ne mislim :sweet:
Korisnikov avatar
By olgic
posvadjala se sa dosta ljudi dok nisam dosla do njenog broja, kod nje se raspitivala za neku njenu drugaricu(kao),ona me muvala sa nekom trecom osobom a ja sve to uradila samo da bi joj bila blize :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Jednom sam rekao da je sladak, da je lep, pricao sam sa njim lepo, ali tetke pederke umesale prste. I sad se taj lepi i slatki decko druzi sa pederkom tracarom koja je pricala da je taj decko ruzan poput Frankenstajna. Nisam ja odavle.

Kad sam na distanci, odvratan, grub, onda izgleda tako najvise cinim da se priblizim voljenoj osobi. :isus:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
Originally posted by KissQueen
Dakle, sve se svede na kraju na to - il' si nindza, il' si mindza!
ok, ja sam definitivno mindza....i sada bih se smejala...ali glupo je da se sama sebi smejem...jbg.
što glupo? to je uvek najsladje, da se smejemo tebi, onako zajedno :lol:
Originally posted by zbunjena
ja nista ne preduzimam, chak ni ne gledam u pravcu "mete" ,nista ali bash nista. Mislim da sam samo dva puta u zivotu prishla nekome rekla im sta osecam i sta zelim..i posle toga vise nikada...a ni tada nije urodilo plodom tako da sam dzabe ispucala ta dva momenta...mogla sam ih chuvati za neku drugu priliku i neke druge osobe :D
a čega se plašiš, da ćeš izgubiti ono što nemaš?

lm, kad mi se neko svidja, uvek se potrudim oko te osobe i ne odustajem dok ne dobijem konkretan odgovor.
naravno, to ne izgleda kao kad alavo dete jede prstima eurokrem iz kantice od tri kg, već poprilično suptilno... nadjem slabe tačke, pa tu dejstvujem, lagano. moje strpljenje je ogromno, pa je nekad muvanje moglo trajati i mesecima, pustim da me osoba dooobro upozna. a nekad sam uspevala za vrlo kratko vreme da šarmiram, da im nije bilo spasa :D

samo jednom mi taktika nije upalila, tako da sam skontala da je dotični bata ili gay, ili lud :lol: i expresno ga eliminisala iz svojih misli i života :sw: ponašao se kao stidljiva šiparica (od 30 godina), tak' da me je to smorilo :hand:
pogrešna procena, kme, šta ću kad sam 'tela dete da mu rodim, jer bi bilo prelepo, kad bi nam se geni ukrstili :lood:

dakle, ja sam :ninja:
Korisnikov avatar
By zboO
@ kiss a.

pWebicu te....prvom prilikom!!
Korisnikov avatar
By IriS
meeeene :shok:

to je sve što imaš da mi kažeš? :kopanos:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Kittrie
i ovoj sredjoj, tj 2. po hronoloSHkom redu :alexis: (pricam o njima ko da su mi kRafe u oboru.. ako krave stoje u oboru... ili u sHtali??? hmmm.. ) kazem na nekom zuru gde smo vodile kao 2 'ozbiljan' razgovor u zivotu (da se toga secamo,lol) o mjuzi, sve se poklapa i lalallalallalallaal ja izbacim u jednom moUmentu : 'ja sam ovde dosla zbog tebe'; :smeh: !! i djeVA pobegne, pa se possE o5 vrnula, al j asutra imala ispit, pa se smorila i vrnula Qcji...
ja se secam kad je to bilo :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

kLiTri je CaRiCa!!!!! :kiss:
i nedostaje mi :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By spark
bar par hiljada puta glasno sam mu rekao - svidjas mi se, daj da ti ga popusim vise!!!

i nismo se nista vise priblizili nego kad je ceo taj proces uopste i poceo :rida:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by spark
bar par hiljada puta glasno sam mu rekao - svidjas mi se, daj da ti ga popusim vise!!!

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Galateja
Opekla sam se davne nam 2003. kad sam postala opsednuta jednom Jasminom koja mi je tad bila koleginica. Osim lika i imena ništa nisam znala u vezi sa njom. Svašta sam radila, sad me sramota.
Jasno mi je da su moje težnje ka njoj (gledano sa vremenski udaljene tačke) bile, isključivo, kaprici donjeg dela stomaka. :blush:
Ta erotska opsesija bila je u ditrektnoj vezi sa autovanjem samoj sebi.
Nisam dobila Jasminu (strejt je), ali sam dobila samospoznaju o spostvenoj seksualnosti.
Tako sam otišla po kolače, a dobila recept.

Ključ: nije Jasmina jedina. :eureka:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Slusala sam svaku rec koju govori i na 10 diskova u roku od mesec dana joj nasnimila sve pesme koje je ikad zelela da ima a nije mogla da nabavi..provedoh za to sve vreme ovog sveta na netu oci su mi ispale:kuca:
Voli Kubu pa sam joj kupila kalendar kubin u Ips.u..kupla joj palvu ruzu..trazila po netu i knjigaam i sopstvenom mozgu najoptimisticnije poruke da joj posaljem akd je u down-u..jer je mali depresivac.
i tako..anyway dala sve od sebe da je ucinim srecnom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!