Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DeVision
mislim da postoje, stavise poznajem nekoliko :flasher:
By Snow_Crystal
Joj postoje,imam jednu drugaricu koja je sve ali nije nista i koja je nista ali je sve...Da znam ni ja je ne kapiram bas najbolje...:nerd:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Snow_Crystal
Joj postoje,imam jednu drugaricu koja je sve ali nije nista i koja je nista ali je sve...Da znam ni ja je ne kapiram bas najbolje... :nerd:
Mozda je tvoja drugarica neka budistička sveštenica? :ogledalce:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
nemojte me kamenujete zbog vadjenja iz naftalina..

eto, ja ne znam sta sam.. i znam da ne treba da se ogranicavam podelama i sve to al bre mnogo sam zbunjena.

major identity crises/autohomophobia :psiholog:
Korisnikov avatar
By bu
hah ja nemam pojma sta sam i gde spadam..kad budem skontala sta kako gde..recicu sa ponosom de pripadam :D :P
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sta svi kukate?

Pa sta ako nisu ni u jednoj kategoriji? Sto bi sebe ogranicavali i stavljali u neku kategoriju?
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Zwezdica

Sta svi kukate?

Pa sta ako nisu ni u jednoj kategoriji? Sto bi sebe ogranicavali i stavljali u neku kategoriju?
slazem se u potpunosti.. :D ..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Poenta je samo da ne budu u fazonu, zensko sam, jebem se sa ribama, ali sam str8, ahaaaaam, vazi. Ili imala sam samo jednu devojku, bile smo 5godina zajedno, ali sam str8, ahaaaam, sanjaj, sanjaj... Te ribe/tipovi mi uzasno idu na kurac. A ako je neko otvoren za sve mogucnosti i nece da svrstava sebe u bilo koju kategoriju, to mi je prihvatljivo i super. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da... to je ta prica.. videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu ...

zna svako sta je, ali vecina nema muda da to prizna ni sebi, a kamoli drugima
Korisnikov avatar
By bu
ova prica devojka bila par godina sa devojkom a prica da je strejt se desila jednoj mojoj ortakinji...i sad ima muke zive sa tom devojkom..koja je navodno voli a kaze da je strejt itd..jbg..volimo sebi da komplikujemo zivot
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
kapiram da da...

cak sta vise, poznajem par muskaraca koji su ubedjeni da su svi ljudi na pleneti zemlji bi, ali eto bas ti isti nikad ne bi mogli biti sa drugim muskarcem. aha... :smeh:

ja skapirah sta sam, i meni lepo. ^^
By therealrocknrolla
To su oni u fazonu ''pisa mi se, sere mi se, jedu mi se govna''. U zivotu je sve jednostavno, dza ili bu, ali avaj, uvek se nadju neki Hamlet i Ofelija da filosofiraju i teraju mak na konac.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by LolaRennT85
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....
Eo ja. Isto sam se tako nekad zabrinjavala oko definisanja, pošto mi "biseksualno" nikad nije zvučalo kao reč u kojoj se pronalazim. Nešto najbliže onome kako ja doživljavam svoju seksualnost je "humansexual", pa ako baš nekad negde u neki formular budem morala da upisujem orijentaciju, upisaću to. Inače me baš nešto zabole za sopstvenu neorijentisanost, otkad sam skontala da ista nije potrebna meni, nego ljudima oko mene ne bi li me negde smestili. A to već nije my problem. :)
:up:
I dalje nisam definisana, iako je ova tema iz praistorije :)
DRago mi je, sto ne moram da se kategorisem, nemam potrebeda se sexualno izjasnjavam, jednostavno mislim da sam "nedefinisana" i dalje...
Btw upoznala sam slicne ljude, sa slicnim stavom i slazem se u potpunosti sa Galatejom, i jos nekim korisnicima ove teme...
Simar nece te niko klepati po usima, dugo nisam videla svoju temu :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

Ne razumem kako to neko ne moze da se pronadje u ta famozna 4 slova LGBT.

Ako te seksualno vise privlaci svoj pol, onda si GEJ,
ako te seksualno vise privlaci suprotan pol, onda si STREJT,
ako te seksualno privlace oba pola u istoj meri onda si BISEX.

A ne zaboravimo da to BISEX ne znaci da nisi i gej i strejt vec naprotiv. Da si I STREJT I GEJ.
Dakle i sam termin BISEX je opterecujuci.

Takodje kao bisex mozes da se odredis jesi li 85 % strejt, a 15 % gej ili obratno.

(I sami biseksualci mogu da se definisu kao vise gej ili vise strejt)

Svako moze da se definise, osim ako to ne zeli, pa mlati praznu slamu i izigrava avangardu.

U poslednje vreme ja i osoba, s kojom imam jednu vrstu eksperimentalne veze iako upravo taj problem samodefinisanja.
Evo o cemu se radi...

Ja sebe definisem prvenstveno kao geja, koji povremeno ima odnose i sa jednom devojkom.
Ipak ne zelim da kazem da sam bi jer je strejt nagon u meni mnogo mnogo manji od gej nagona (kao LDP u skupstini).

Pomenuta devojka sebe definise kao kvir osobu - kao preteznu strejt devojku, ali takvu da ne voli grube, balkanske muskarcine vec malo netipicne muskarce sa neznim i blagim crtama, kakav sam recimo ja.

Ja joj stalno objasnjavam da je bez obzira na sve to ona prvenstveno strejt, ali ona samu sebe odbija da definise kao strejterku iako je u zivotu imala samo jednu zenu, a vise muskaraca vec se vidi kao kvir osobu jer pada iskljucivo na muskarce, u kojima uspe da ucita neku blagu zensku crtu.

Ukoliko bih i priznao da postoji kvir identitet, on postoji samo kao podgrupa slova L - G - B ili T.
Auh sta se sve pisalo u toj proslosti :smeh:

Ja sam bila najvise protiv definisanja, to mi se cinilo ogranicavajuce... A zivot mi je bio najidealniji u nekoj hipi zajednici u kojoj sve moze i nista ne moze :grouphug: I negde sam Loniju bas zahvalna sto ima potrebu da definise stvari, ljude da ne budu tako lebdeci ni na nebu ni na zemlji, pa je uticao i na mene... Koliko god sam se ja tome opirala postala sam malo definisanija i mislim da je to puno bolje. I u poslednje vreme sretala sam nekoliko muskaraca direktno ili indirektno koji su nedefinisani sto mi je jos nekako neobicnije jer se meni cini da je muska seksualnost odredjenija i jasnije mi je kad zene lutaju nego muskarci. Ali eto ima i tih slucajeva i mislim da su teski prvenstveno za sebe a tek za okolinu da ne pricam. Zivot tece i ne tece sve u nekom bunilu u kome je sve neodredjeno i moze i ne moze i zna se i ne zna se... Kad ih vidim prepoznam mene nekadasnju, uh nisam daleko bas odmakla... ali ne bih se vratila na taj totalno lebdeci nivo nikako....
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
...kao sto rekoh' necu da pretpostavljam zato sam i postavila to pitanje... ja to ne vidim kao krizu indetiteta i ne razumem zasto je uopste bitno kategorisati... jer, ta kategorizacija i ukalupljivanje je na koncu i donela celu zbrku i probleme... uostalom, smatram da niko nije samo strejt i niko nije samo gej niti aseks (ukoliko nije medicinski utvrdjena i postavljena dijagnoza, posto sam primetila da osta ljudi koristi ovaj pojam gde se on prvenstveno odnosi na fizichki poremecaj potpunog nedostatka libida)...

...zato sam i postavila pitanje jer mi nije jasno zasto bi neko postavljao samo negativi aspekt (kao odredjujuci) situacije gotovo osudjivalachki...

...mislim da se autor teme nije dovoljno dobro artikulisao... ili to opet samo ja imam neki drugachiji stav...
Korisnikov avatar
By Mage
Loše je jer sa takvim ljudima nikad ne znaš na čemu si... Ponekad nije tako loše biti kategorizovan jer znaš šta da očekuješ. Ovako, dotična osoba te može jako iznenaditi... na loš način.

No, u pravu si da nema ništa suštinski loše u nedefinisanosti, ako je ona iskrena naravno ;) Dosta stvari na ovom svetu nije jasno definisano...
By Guion Nerville
Originally posted by MalaAlisa

...kao sto rekoh' necu da pretpostavljam zato sam i postavila to pitanje... ja to ne vidim kao krizu indetiteta i ne razumem zasto je uopste bitno kategorisati... jer, ta kategorizacija i ukalupljivanje je na koncu i donela celu zbrku i probleme...
:up:

reci i kategorije treba prilagodjavati stvarnosti, a ne obrnuto...
Originally posted by Mage

Loše je jer sa takvim ljudima nikad ne znaš na čemu si... Ponekad nije tako loše biti kategorizovan jer znaš šta da očekuješ. Ovako, dotična osoba te može jako iznenaditi... na loš način.
ako je iskrena, ne vidim kako te moze iznenaditi... uostalom kao sto si napisao u ostatku posta ;)
Korisnikov avatar
By Mage
Možda je meni to loše jer ja volim stabilnost i sigurnost. Ne volim iznenađenja, dosta mi ih je za ceo život... Naravno, ima ljudi koji vole baš suprotno ;)

Ali ne ja... Ja bih bio najsrećniji kada bi mogao sve da predvidim i da me ništa ne može iznenaditi. Baš sam party brejker a? :lol:
By ...Sitnicava...
Postoje, sigurno da postoje.

Jedino bitno tu je da je osoba svesna sebe, svoje seksualnosti i afiniteta, te ih jasno izlaže drugoj strani. Tada dolazimo do situacije kada nema onog -JA NEĆU DA SE KATEGORIŠEM I ETIKETIRAM JER SAM, ETO, VRLO POSEBAN- već se mora biti koncizan jer je i druga osoba upletena u odnos.
By LeDeNa_
Originally posted by Black Lady

Sebe godinama pokusavam da svstam u neku grupu, ali ne mogu... Dugo mi se svidjaju devojke, ali i muskarci su mi ok, dok sa njima ne znam da li bih isla do kraja opet do kog sam vec dosla, mislim na sex tj vodjenje ljubavi... u nekim periodima se cak osecam asexualno.. a nekad mi padne na pamet, da bi moj zivot mogla da zamislim i kao str8 osoba... tako je vec neko vreme, i uopste sebe ne mogu da definisem.. Pa pomislim da bi moja "idealna" osoba bila zena sa muskim polnim organom, da ne budem prosta... itd, sta reci :ccn:
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....
Ovako...Citirala sam te koliko da bih mogla da te ispratim. :D

Pre nego sto ti kazem sta si.....da "rezimiramo".

Znaci, devojke su ok a takodje i muskraci.To mi je jasno.Nego, ako si sa "njima" (muskarcima) isla do kraja-OPET-do kog si vec dosla, nesto mi nije jasno do-kog-si dosla, ovaj kraja. :D

Zar ne mislis da su aseksualnost i strejt osoba isto?

Al "tako je vec neko vreme" :rotflmao:

Ti si switch po meni

Pomoglo?

Buljava looool

kisss

ps.A sto se izbora tice zelis transeksulanog swicha

pps.Do kad? hahhhaa

crna, obozavam te :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!