Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Snow_CrystalMozda je tvoja drugarica neka budistička sveštenica?
Joj postoje,imam jednu drugaricu koja je sve ali nije nista i koja je nista ali je sve...Da znam ni ja je ne kapiram bas najbolje...![]()
Originally posted by Black Ladypostoje cak i takvi koji ne znaju sta su bi, gay, str8 osobe po definiciji
Osobe koje ne znaju sta su....? Kao npr. bi, lez,str8 itd....? Da jednostavno nisu nista od toga, ili jesu jesu sve po malo...
Originally posted by Zwezdicaslazem se u potpunosti..
Sta svi kukate?
Pa sta ako nisu ni u jednoj kategoriji? Sto bi sebe ogranicavali i stavljali u neku kategoriju?
Originally posted by Zwezdicalako je reci tako nesto.
Sta svi kukate?
Pa sta ako nisu ni u jednoj kategoriji? Sto bi sebe ogranicavali i stavljali u neku kategoriju?
Originally posted by simarrgL*Pa lako je kada svoj mozak oslobodis svih predrasuda i kocnica.
Originally posted by Zwezdicalako je reci tako nesto.
Sta svi kukate?
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by LolaRennT85Eo ja. Isto sam se tako nekad zabrinjavala oko definisanja, pošto mi "biseksualno" nikad nije zvučalo kao reč u kojoj se pronalazim. Nešto najbliže onome kako ja doživljavam svoju seksualnost je "humansexual", pa ako baš nekad negde u neki formular budem morala da upisujem orijentaciju, upisaću to. Inače me baš nešto zabole za sopstvenu neorijentisanost, otkad sam skontala da ista nije potrebna meni, nego ljudima oko mene ne bi li me negde smestili. A to već nije my problem.
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....![]()
Originally posted by ZwezdicaMoja miljenica
Sta svi kukate?
Originally posted by LoniAuh sta se sve pisalo u toj proslosti
Ne razumem kako to neko ne moze da se pronadje u ta famozna 4 slova LGBT.
Ako te seksualno vise privlaci svoj pol, onda si GEJ,
ako te seksualno vise privlaci suprotan pol, onda si STREJT,
ako te seksualno privlace oba pola u istoj meri onda si BISEX.
A ne zaboravimo da to BISEX ne znaci da nisi i gej i strejt vec naprotiv. Da si I STREJT I GEJ.
Dakle i sam termin BISEX je opterecujuci.
Takodje kao bisex mozes da se odredis jesi li 85 % strejt, a 15 % gej ili obratno.
(I sami biseksualci mogu da se definisu kao vise gej ili vise strejt)
Svako moze da se definise, osim ako to ne zeli, pa mlati praznu slamu i izigrava avangardu.
U poslednje vreme ja i osoba, s kojom imam jednu vrstu eksperimentalne veze iako upravo taj problem samodefinisanja.
Evo o cemu se radi...
Ja sebe definisem prvenstveno kao geja, koji povremeno ima odnose i sa jednom devojkom.
Ipak ne zelim da kazem da sam bi jer je strejt nagon u meni mnogo mnogo manji od gej nagona (kao LDP u skupstini).
Pomenuta devojka sebe definise kao kvir osobu - kao preteznu strejt devojku, ali takvu da ne voli grube, balkanske muskarcine vec malo netipicne muskarce sa neznim i blagim crtama, kakav sam recimo ja.
Ja joj stalno objasnjavam da je bez obzira na sve to ona prvenstveno strejt, ali ona samu sebe odbija da definise kao strejterku iako je u zivotu imala samo jednu zenu, a vise muskaraca vec se vidi kao kvir osobu jer pada iskljucivo na muskarce, u kojima uspe da ucita neku blagu zensku crtu.
Ukoliko bih i priznao da postoji kvir identitet, on postoji samo kao podgrupa slova L - G - B ili T.
Originally posted by Black Lady
Sta svi kukate?
![]()
![]()
Originally posted by ZwezdicaJasta, miljenica.. nosis milje
Originally posted by Black Lady
Sta svi kukate?
![]()
![]()
![]()
Aliii, miljenica..![]()
Originally posted by bigirl
Postoje.
Nažalost.
Originally posted by MalaAlisaPa, 'ajde navedi jedan pozitivan aspekt krize identiteta
Originally posted by bigirl
Postoje.
Nažalost.
...ne zelim da pretpostavljam zasto je to "nazalost" pa zato pitam: zasto nazalost?
Originally posted by MalaAlisa
...kao sto rekoh' necu da pretpostavljam zato sam i postavila to pitanje... ja to ne vidim kao krizu indetiteta i ne razumem zasto je uopste bitno kategorisati... jer, ta kategorizacija i ukalupljivanje je na koncu i donela celu zbrku i probleme...
Originally posted by Mageako je iskrena, ne vidim kako te moze iznenaditi... uostalom kao sto si napisao u ostatku posta
Loše je jer sa takvim ljudima nikad ne znaš na čemu si... Ponekad nije tako loše biti kategorizovan jer znaš šta da očekuješ. Ovako, dotična osoba te može jako iznenaditi... na loš način.
Originally posted by Black LadyOvako...Citirala sam te koliko da bih mogla da te ispratim.
Sebe godinama pokusavam da svstam u neku grupu, ali ne mogu... Dugo mi se svidjaju devojke, ali i muskarci su mi ok, dok sa njima ne znam da li bih isla do kraja opet do kog sam vec dosla, mislim na sex tj vodjenje ljubavi... u nekim periodima se cak osecam asexualno.. a nekad mi padne na pamet, da bi moj zivot mogla da zamislim i kao str8 osoba... tako je vec neko vreme, i uopste sebe ne mogu da definisem.. Pa pomislim da bi moja "idealna" osoba bila zena sa muskim polnim organom, da ne budem prosta... itd, sta reci![]()
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....
Originally posted by Black Ladyhttp://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=12170
tako je vec neko vreme, i uopste sebe ne mogu da definisem.. Pa pomislim da bi moja "idealna" osoba bila zena sa muskim polnim organom, da ne budem prosta...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!