Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by GalatejaMeni je i dalje bezveze ako se ne iskombinuje sa jos necim. Onako samo po sebi mi je nja, moze neko isto tako da mi smirgla lakat ili jebe nozdrvu. Ali kad se iskombinuje viii.
Mislim da me sam u famoznoj 'sredini ciklusa' pa izvlačim ove metuzaleme od tema.![]()
Kao što u inicijalnom postu piše, nije mi se svideo osećaj, ali u poslednje vreme imam fizičku želju za takvom vrstom kontakta. Imam utisak da će mi se svideti.![]()
Vaša iskustva?
Originally posted by IvanaA onaj za analni? Jab umrela i od cevapa od prsta, ne mere.Originally posted by GalatejaumrEla bi sa strepom, bre!Originally posted by devokICAA je li sa prstom ili sa strepom?
ontopic-oh, moze...i aktivaN sam i pasivaN:D![]()
![]()
Originally posted by m..Originally posted by GalatejaMeni je i dalje bezveze ako se ne iskombinuje sa jos necim. Onako samo po sebi mi je nja, moze neko isto tako da mi smirgla lakat ili jebe nozdrvu. Ali kad se iskombinuje viii.
Mislim da me sam u famoznoj 'sredini ciklusa' pa izvlačim ove metuzaleme od tema.![]()
Kao što u inicijalnom postu piše, nije mi se svideo osećaj, ali u poslednje vreme imam fizičku želju za takvom vrstom kontakta. Imam utisak da će mi se svideti.![]()
Vaša iskustva?
Originally posted by tramptu se nista nije promenilo ali da dodam za gadljive - zato postoje rukavice
i ja sam i aktivni i pasivni i uglavnom volim anal sa jaaaako puno lubrikanta, a sad da li prst/i ili dildo zavisi od trentka i popaljenosti
Originally posted by WightLol, nemoj mene za rec da hvatas, kod mene ni bazicnije stvari sa tipovima nekad nisu htele.
zelim se zahvaliti korisnici m... sto zahvaljujuci njenom krajnje iscrpnom objasnjenju nikad necu ni probati!
off: jos samo neko da objasni porodjaj do detalja i napustam ideju o detetu!
Originally posted by m..Ja sam tu nekako cudno gradjena, da nekad pored najbolje volje, i svega zivog, teoretske sanse nema da ISHTA udje (ni mali prst
A onaj za analni? Jab umrela i od cevapa od prsta, ne mere.
A uostalom, u zivotu nisam koristila lubrikant (osim onaj self-generated) i ne zelim da pocinjem.
Originally posted by m..
E, pa da ni meni nece uvek, ali to je vec do mojih mentalnih tokova i vijuganja istih...
nego chatujem o nekim hlebovima a zenom, pa mi je ovo ipak malo neprimerena tema.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!