ja ne bih znala sta da radim da mi se svidi lezba. ona ne bi htela da se krije sa mnom verovatno, pred mojim prijateljima bi mi bila drugarica a ne devojka, ja ne bih da se outujem ni njenim lez drugaricama. ne bismo zajedno isle na gay mesta sigurno, ne posecujem ih..kod mene je mnogo komplikovano.. ali strejt devojke

, po tim kriterijima i ja sam strejt koliko i one. mrak je tezak, ali se snalazim.izazivam pa se povucem,osetim ako ima reakcije, razgovori o momcima pomazu, dosta zavisi od stava prema njima. nezainteresovanost, a ne razocaranost mogu biti pokazatelj kao i neizrazena standardna zenska euforija u rzgovoru o njima ili smanjeni libido prema momcima. nema pravila, grubo receno, nema stopostotnih pogodaka uglavnom ratujem s vetrenjacama ali se uvek povucem dok me ne provale. naravno nikad ne ulazem znacajniji trud jer ne podnosim da gubim vreme. ipak ono sto mene najvise pokrece je kada se neko lozi na mene..onda skidam zvezde s neba
u poslednje vreme imam misaonu uzrecicu 'BEM TI STREJT!!!! ah frustracije:roflmao: