Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by someonePa uvek prodje,jer postoji samo trenutno resenje kao i trenutni problem...i sve u krug...
da,deshavalo mi se to vishe puta,ali me nakon nekog vremena prodje
Originally posted by cokaslazem se sa ovom osobom samo malo izmenite kontext jer sam ja ipak pederusa a citirana osoba je lezbaca
Da, pozelim sve da oteram u pm ali nikako da budem str8!!! Tipovi su jos gori od teta lezbejusa! Jednostavno u tim trenutcima zamisljam kako drugarici razbijam glavu od sto, to me bas smiri![]()
![]()
Originally posted by xyzUh, ovo moram da prokomentarisem.
sada mudro cutim sto se tice cica. prvo faksic, pa posao, pa stancic, pa kola, da vidim sveta, a mozda i trajno preselim dupe na zapad... karijera na prvom mestu, pa tek onda ljubavisanje jer drugacije i nije moguce!! ili mozda tako razmisljam jer dugo nisam bila zaljubljenakako god, svidja mi se ovako!!
Originally posted by LolaRennT85Dođe, dođe...100 puta na dan....
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Originally posted by LolaRennT85yes but in my case beeing str8 or gay has nothing to do with it
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Originally posted by cokaNiko na svetu ovom ne ume i ne moze da bude gori, ocajniji i ogorceniji od lezbejki.. Tuga, ali istinito! Sve je to isfrustrirano, zlo i sebichno!!!
Da, pozelim sve da oteram u pm ali nikako da budem str8!!! Tipovi su jos gori od teta lezbejusa! Jednostavno u tim trenutcima zamisljam kako drugarici razbijam glavu od sto, to me bas smiri![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!