Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
retko se desava ,ali kada se desi kazem sebi:"Ma**** prestani da se nerviras i sve to odjebi u 3 lepe p.m."
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikada ne pozelim da sam drugacija, ali da svi odjebu od mene - to zelim jako cesto, narocito sada. I nije PMS, nego sam ja. :right:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa dovoljno sam dugo bila str8 i ukapirala sam da to nije za mene :) sa konja na magarca mi srce ne da da spadnem. Komplikovano je biti gay ali je i interesnatno, ako treba da me zivot j.. onda neka to radi zbog ljubavi :) ziveliiiii
Inache mi chesto dodje da pobegnem u shumu od svega :) nema to veze sa gay zivotom nego sa kretenchinama generalno :)
Korisnikov avatar
By someone
da,deshavalo mi se to vishe puta,ali me nakon nekog vremena prodje
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by someone
da,deshavalo mi se to vishe puta,ali me nakon nekog vremena prodje
Pa uvek prodje,jer postoji samo trenutno resenje kao i trenutni problem...i sve u krug...
Korisnikov avatar
By Sky123
Obavezno svaki dan po petnaest puta... ozbiljno...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by coka
Da, pozelim sve da oteram u pm ali nikako da budem str8!!! Tipovi su jos gori od teta lezbejusa! Jednostavno u tim trenutcima zamisljam kako drugarici razbijam glavu od sto, to me bas smiri :zacepi: :pinknaocari:
slazem se sa ovom osobom samo malo izmenite kontext jer sam ja ipak pederusa a citirana osoba je lezbaca :lezkiss:
Korisnikov avatar
By paw
Originally posted by xyz
sada mudro cutim sto se tice cica. prvo faksic, pa posao, pa stancic, pa kola, da vidim sveta, a mozda i trajno preselim dupe na zapad... karijera na prvom mestu, pa tek onda ljubavisanje jer drugacije i nije moguce!! ili mozda tako razmisljam jer dugo nisam bila zaljubljena :giggle: kako god, svidja mi se ovako!!
Uh, ovo moram da prokomentarisem.
Ne znam koliko godina imas, ali da bi sve ovo ostvarila u Srbiji, mnogo ce godina proci. Verujem da si toga svesna, pa ne mogu da razumem da bi se svesno, toliko dugo, odricala ljubavi :hypno:

A sad da odgovorim na temu.
Ne desava mi se da pozelim da svi odjebu od mene zato sto sam u vezi sa zenom. Jasno mi je da zivimo u jednoj politicki i drustveno nesredjenoj zemlji, gde ce nasa prava ko zna kad biti ostvarena. Zivim i pustam druge da zive. A ako mi se neko ispreci na mom putu, ja ga samo zaobidjem. Ne dozvoljavam nikom da me uznemirava na bilo koji nacin, a trudim se i sama nikog da ne provociram.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Bude mi sve ok kada mi prodje PMS

:smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
trebalo mi je mnogo tacnije ceo zivot da to otkrijem, sad kada znam samo mi jos fali da mi se to ne dopada. prihvatam sebe u potpunosti.:smug:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by LolaRennT85
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Dođe, dođe...100 puta na dan....

Šalim se, dođe...ali šta da se radi...ne može se protiv sebe:budilnik:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by baby_girl
trebalo mi je mnogo tacnije ceo zivot da to otkrijem, sad kada znam samo mi jos fali da mi se to ne dopada. prihvatam sebe u potpunosti. :smug:
e tako nekako...:smilegrin:
By Çâðê_DUP
Naravno. Uostalom, ja i ne vodim bogznakakav (u stvari nikakav) "gay zivot". Moj cilj je da se pokupim sto dalje iz ove prdekane, da mogu na miru da zivim, a ne da budem vise drustveno i jos kojekako USLOVLJENA.

Takodje, znam, da sam drugacijeg seksualne orijentacije, da bi mi zivot bio mnogo bogatiji, kreativniji i zanimljiviji. Imala bih vise izbora, muskarci bi me saletali, i ne bih morala da odbijam bracne ponude koje su stizale iz nekog tamo Amsterdama, Barselone i Minhena.
Korisnikov avatar
By sofia
Cesto potpuno odlepim,ali to je ili zbog ljudi,ili zbog surovih zivotnih situacija...nikada nisam kivna jer sam gej.Gej sam jer je moja druga polovina istog pola a to sto sam je nasla je najbolja stvar koja mi se desila.
By Snow_Crystal
Ranije mi se to desavalo ali sada vise ne...Prihvatila sam tu cinjenicu da volim zenski rod i da sam to sto jesam...Kome se ne svidja nek se :kosach:
Korisnikov avatar
By keramicharka
Originally posted by LolaRennT85
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
yes but in my case beeing str8 or gay has nothing to do with it :cigareta:
By Paranoid Androgynoid
ne..
dodje mi ili da se istetoviram lajk for jrz agou ili da izbusim jezik lajk nau ili da :fuckbed: lepo sve sto mi dodje k ruCi ( :hmm: ) i da me sutra ujutru nije briga ni za sta.. :hekla:

samo sto se ovo zadnje nije do sada desilo :pucaodsmeha:
ali zvuci.. primamljivo.. :misli:
By Swanheart
sad mi je jasno zasto si stalno sa patuljcicom kad se iznerviras :smeh:
da ne bi primenjivala ovo trece sa liste :lol:
By Paranoid Androgynoid
nije da je i patuljcica uvek tu kada se iznerviram.. onda bi, like, trebalo da zivimo zajedno :smeh:
ali nije i da nisi u pravu.. pomalo..

nego.. patuljcica ide za par nedelja, pa cu morati da putujem :trep:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By reveal
nikad mi nije doslo. ne razmisljam u tom pravcu.... :shrug:
By Paranoid Androgynoid
nema sta da je pazim kad nije kod mene.. si ti protivrecna ili si se totalno izgubila?! :trep:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by coka
Da, pozelim sve da oteram u pm ali nikako da budem str8!!! Tipovi su jos gori od teta lezbejusa! Jednostavno u tim trenutcima zamisljam kako drugarici razbijam glavu od sto, to me bas smiri :zacepi: :pinknaocari:
Niko na svetu ovom ne ume i ne moze da bude gori, ocajniji i ogorceniji od lezbejki.. Tuga, ali istinito! Sve je to isfrustrirano, zlo i sebichno!!! :gubitnik:
By Swanheart
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
nema sta da je pazim kad nije kod mene.. si ti protivrecna ili si se totalno izgubila?! :trep:

:smirk:

pa lepo ti rekoh da ne vidim dobro ( iz ovog ugla ) :lol:
By Swanheart
lako ti je mene biti
pazi sta ce biti ako pocnem da trepcem :ahh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih, pozelim i pomislim jako cesto koliko bi mi u zivotu bilo lakse da sam str8, ali opet ne moze se protiv sebe, a i ne zelim protiv sebe.. Chemu? Jedan je zivot i provescu ga cineci sebe srecnom do neba ili prokleto tuznom, ali to cu ciniti sama sebi, nece mi to raditi drugi svojim stereotipima i zeljom da kontrolisu svaciji zivot..

Inace, ne pizdim ja zbog toga jer sam lez, nekada, ali u 95% slucajeva ja pizdim zbog LEZ sveta, njihovih najnizih pobuda, njihovog mesanja, zlobe, pakosti, njihove zelje da svakome nabiju kurac iako ga same nemaju.. Ccc.. :seronjo:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by reveal
@ Zwezdica - Zasto to mislis?
Takvih sam se gluposti, bolestina i psihopatija naslusala u poslednje vreme od tog sveta... Takvih serija, koje ni Hichkok ne bi uspeo da smisli...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!