Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Dionysus
Originally posted by xyz
Originally posted by *PiNkLoVe*
@ Coka
Zamislices i te kako... Samo se jos nije pojavila prava femme-ica u tvom zivotu/krevetu/srcu...
@Osnivac teme
Actally da, i sto je najgore ne setaju samo najbolje cice, vec MOJE cice!!! Bivsa mi zivi sa jednom butchicom, a riba koju sam posle nje htela da muvam se vidja sa butchicom... I jos jedna sa kojom bih kao nesto voli butchice... What the fuck?!
@everybody
Ja sam femme i volim femme devojke, zenstvene, interesantne, lepe (ne samo fizicki). Butchice me seXualno ne privlace, ali nemam nista protiv njih kao osoba, jer svako bira stil odevanja i ponasanja kojim mu najvise odgovara.
@ Sve butchice of this country
Dalje sape od riba koje se meni svidjaju!!!

:grouphug:

a sta bi ti falilo da si s jednom vakom?! Pa niko ne bi smeo da te takne!! :giggle:

Slika
Pa, nista, u faci je skroz Ok, ali je previse nabildovana za moj ukus....
Mada,izgled nije toliko bitan...
:angel:
PS: A jel se to ti reklamiras na forumu? :)
Korisnikov avatar
By mmiki
SUNNY GIRL ja mislim... Taj smeker od lezbejke... :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
Ajmo dosta je bilo hejta, preispitivanja i prevaspitavanja!

kako dosta? nauka nece napredovati ukoliko stagniramo stremeci svekolikom znanju. ovo je nauka o buchicama i zato se ukljucujem u temu. fenomen buchica, koje buduci da ih ima 90 posto lako dominiraju na "sceni".
Sta vam se svidja kod buch devojaka? Kakve buchice volite?
ne mogu ti odgovoiti na ovo pitanje , jer buchice ne posmatram na taj nacin, ne privlace me, ali ako vec postoje, onda bi to bile buchice koje su makar karakterne u srcu i nezne u dusi. koje su nezne, tople i sve ono sto cini ljudsko bice jednim prijatnim stvorom, da ako ne moze da mi bude devojka, a ono moze da mi bude drugarica. nemam nista protiv, ukoliko je dobar covek. mozda bi buchice trebalo da budu classy buch, namirisane, metroseksualke, neki kontrast, majku mu, da mi makar budu interesantne, meni i drugim femme jugend koje zajedno sa drugim femme jugend planiraju radjanje 130000 lezbo beba arijevske rase ... da.
Vrlo ih cesto vidjamo u drustvu najlepsih devojaka. Vamo kao neshto fuj buch bljak buch ovo ono, a uvek poberu sav kajmak.. Sha je to shto one imaju, a druge devojke nemaju? hmmmmmm
pa to ti je analogija sa onim, zasto frajeri sasvim prosecnog izgleda i cak i ruzni setaju najbolje ribe ili ruzne ze kupe najbolje frajere? idu na sve ili nista, a napushene lepotice sve cekaju da im neko pridje, tako da je to stvar sujete, to nema veze sa buchicama i njihovom "privlacnoscu".
Da da, i pitanje za kraj. Koja vam je najprivlacnija neisfeminizirana shmekerka medj nashim pulenkama, najveci dzentlmen , zenski Kazanova koji devojcice baca u nesvesticu... :drama:
ti :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by xyz
Ajmo dosta je bilo hejta, preispitivanja i prevaspitavanja! Sta vam se svidja kod buch devojaka? Kakve buchice volite? Vrlo ih cesto vidjamo u drustvu najlepsih devojaka. Vamo kao neshto fuj buch bljak buch ovo ono, a uvek poberu sav kajmak.. Sha je to shto one imaju, a druge devojke nemaju? hmmmmmm

Valjda to sto su slicne muskarcima, ko to voli.....
To ih cini nekako `jakima` (kakav bi muskarac trebao da bude), dok su, sa druge strane, osecajne i meke......sto se po izgledu nikad ne bi reklo.
Taj spoj.........muzevnost kod zene, to je ono sto je neodoljivo na njima.....
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zoe
Originally posted by xyz
Ajmo dosta je bilo hejta, preispitivanja i prevaspitavanja! Sta vam se svidja kod buch devojaka? Kakve buchice volite? Vrlo ih cesto vidjamo u drustvu najlepsih devojaka. Vamo kao neshto fuj buch bljak buch ovo ono, a uvek poberu sav kajmak.. Sha je to shto one imaju, a druge devojke nemaju? hmmmmmm

Valjda to sto su slicne muskarcima, ko to voli.....
To ih cini nekako `jakima` (kakav bi muskarac trebao da bude), dok su, sa druge strane, osecajne i meke......sto se po izgledu nikad ne bi reklo.
Taj spoj.........muzevnost kod zene, to je ono sto je neodoljivo na njima.....
hoces da kazes da su sve buchice osecajne i meke u dusi?
impliciras da femme nisu osecajne i meke?
muzevnost kod zene koja je slicna muskarcima? ako si aludirala na androgeni princip, to jos mogu i da razumem, samo sto postoji sijaset varijanti, npr, "muzevnost" kod zenstvene zene, sto "muzevne femice" cini fascinantno privlacnim ... i tako, od svega moze da se napravi dobra generalizacija, tako da nisi odgovorila na pitanje, a i samo pitanje je nesrecno postavljeno, iz razloga sto to nije pitanje, vec navodjenje na zakljucak. (mada pretpostavljam da se autor shali)
Korisnikov avatar
By Zoe
Istina je........zbilja je tesko ovako, jer sve ispadne generalizacija......
Kad sam rekla muzevnost kod zene, mislila sam na taj njihov muzevan fizikus, iako ima i muzevnih femica......
Takodje, nije pravilo da su osecajne i meke....
Takodje takodje, niposto ne impliciram da femice nisu osecajne i meke....... :lol:
I, na kraju......zaista nisam odgovorila na pitanje, ali cu pokusati sada - butchice me ne privlace sexualno, tako da ne mogu ucestvovati u izboru za naj-butch........odavde ne poznajem nikog tako dobro, cak uopste, da bih tvrdila i da su dobri prijatelji....
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zoe
Istina je........zbilja je tesko ovako, jer sve ispadne generalizacija......
Kad sam rekla muzevnost kod zene, mislila sam na taj njihov muzevan fizikus, iako ima i muzevnih femica......
Takodje, nije pravilo da su osecajne i meke....
Takodje takodje, niposto ne impliciram da femice nisu osecajne i meke....... :lol:
I, na kraju......zaista nisam odgovorila na pitanje, ali cu pokusati sada - butchice me ne privlace sexualno, tako da ne mogu ucestvovati u izboru za naj-butch........odavde ne poznajem nikog tako dobro, cak uopste, da bih tvrdila i da su dobri prijatelji....
slazem se, mada isticem da u ovoj temi vidim (prikrivenu)dozu zajebancije, sto je super.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zoe
I, na kraju......zaista nisam odgovorila na pitanje, ali cu pokusati sada - butchice me ne privlace sexualno, tako da ne mogu ucestvovati u izboru za naj-butch.....

Upravo tako, ja lepo kazem da se postavi jos jedna tema samo u mesto butch neka bude femm :D
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by LolaRennT85
Originally posted by Zoe
I, na kraju......zaista nisam odgovorila na pitanje, ali cu pokusati sada - butchice me ne privlace sexualno, tako da ne mogu ucestvovati u izboru za naj-butch.....

Upravo tako, ja lepo kazem da se postavi jos jedna tema samo u mesto butch neka bude femm :D
pa ajde postavi tu temu:lol:
cekam:cekam::P
Korisnikov avatar
By Blady
[/quote]pa ajde postavi tu temu:lol:
cekam:cekam: :P
[/quote]
Postavila temu :D
:lol:

Jos davno.... ali ne zameri, malo sam wiiii
:lol:
Korisnikov avatar
By Myself
Slika

Moram da primetim.... :wow: Ova ista Indira Radic u malo jacem izdanju. :shok2:

OndaK je i Indira butch! :doh:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
zivo me interesuje kakve su joj sise kad skine majcu :D :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
a mene zanima kako bi tema lepse izgledala da se skine njena fotka:lizalica:
Korisnikov avatar
By coka
prosto bi mi nedostajale njene obline :sise:
Korisnikov avatar
By LandLord
Ja sam buch,al sam skroz femm.Sve na svoj nacin:cita:
Korisnikov avatar
By anche
Slika

ova leva mi se cini da je prava butch smekerka ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by guitare_M
Ja sam buch,al sam skroz femm.Sve na svoj nacin:cita:
kako to mislis:wow:?
Korisnikov avatar
By Hys.
What's the difference between government bonds and butches?
Bonds mature.

Why are butches like laxatives?
They irritate the shit out of you.

Why do butches like masturbation?
It's sex with someone they love.

What is a butch's view of safe sex?
A padded headboard.

How do butches sort their laundry?
"Filthy" and "Filthy but Wearable".

Why did God create butches?
Because a vibrator can't mow the lawn.

Q: Why are butches so happy? A: Because ignorance is bliss.

Do you know why it's called sex?
Because it's easier to spell than Uhhhh...ohhh...Ahhhhhhhh...AIEEEEE!!

What do you call a handcuffed butch?
Trustworthy.

What do a clitoris and anniversary have in common?
Butches always miss them.

How can you tell the difference between butches real gifts and their guilt gifts?
Guilt gifts are nicer.

What do you instantly know about a well-dressed butch?
Her girlfriend is good at picking out clothes.

What do most butches think Mutual Orgasm is?
An insurance company.

I sad da me neko pita sto volim butchice...:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
i prefer andro :B
okej, aj rili dont anderstand waj grlz kam hir to sej dej lajk somting else? gou to andro post den hun if ju lajk andro :namig2:
By SUNNY B
Originally posted by Angelina777
Originally posted by xyz

kako dosta? nauka nece napredovati ukoliko stagniramo stremeci svekolikom znanju. ovo je nauka o buchicama i zato se ukljucujem u temu. fenomen buchica, koje buduci da ih ima 90 posto lako dominiraju na "sceni".
ne mogu ti odgovoiti na ovo pitanje , jer buchice ne posmatram na taj nacin, ne privlace me, ali ako vec postoje, onda bi to bile buchice koje su makar karakterne u srcu i nezne u dusi. koje su nezne, tople i sve ono sto cini ljudsko bice jednim prijatnim stvorom, da ako ne moze da mi bude devojka, a ono moze da mi bude drugarica. nemam nista protiv, ukoliko je dobar covek. mozda bi buchice trebalo da budu classy buch, namirisane, metroseksualke, neki kontrast, majku mu, da mi makar budu interesantne, meni i drugim femme jugend koje zajedno sa drugim femme jugend planiraju radjanje 130000 lezbo beba arijevske rase ... da.
Vrlo ih cesto vidjamo u drustvu najlepsih devojaka. Vamo kao neshto fuj buch bljak buch ovo ono, a uvek poberu sav kajmak.. Sha je to shto one imaju, a druge devojke nemaju? hmmmmmm
pa to ti je analogija sa onim, zasto frajeri sasvim prosecnog izgleda i cak i ruzni setaju najbolje ribe ili ruzne ze kupe najbolje frajere? idu na sve ili nista, a napushene lepotice sve cekaju da im neko pridje, tako da je to stvar sujete, to nema veze sa buchicama i njihovom "privlacnoscu".
Da da, i pitanje za kraj. Koja vam je najprivlacnija neisfeminizirana shmekerka medj nashim pulenkama, najveci dzentlmen , zenski Kazanova koji devojcice baca u nesvesticu... :drama:

daj, endzi....bre....paaa, mislim stvarno....

mani se bre zeno vise butch devojaka, pa nismo mi krive sto nas je ovoliko ili sto smo ovakve...uostalom, vecina butchica zaista drzi do svog izgleda, a to sto imaju uglavnom kratku kosu, jacu gradju i dublji glas ih ne cini ni ruznima ni neprivlacnima, nego prosto - neko voli dzigericu,neko ne voli dzigericu, ako sad i ja uopste znam sta sam rekla. meni su recimo femme cure, dozlaboga dozadne (ne mentalno),nezanimljive i krajnje neprimetne.kad jedna rasna femme plavusa prodje pored mene mislim da je bolje da je prosao ormar za cipele.ne zato sto ovime zelim da uvredim femice nego zato sto bi oramar pobudio u meni vece interesovanje.e sad, nije da iza sebe nemam veze sa femme curama, ali one su nekako morale vise da se potrude, jer nisu mogle da igraju na kartu izgleda....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
JA sam najšmekerskija buč ženka, samo to niko ne primećuje... :sniff:
By Çâðê_DUP
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Angelina777
Originally posted by xyz

daj, endzi....bre....paaa, mislim stvarno....

mani se bre zeno vise butch devojaka, pa nismo mi krive sto nas je ovoliko ili sto smo ovakve...uostalom, vecina butchica zaista drzi do svog izgleda, a to sto imaju uglavnom kratku kosu, jacu gradju i dublji glas ih ne cini ni ruznima ni neprivlacnima, nego prosto - neko voli dzigericu,neko ne voli dzigericu, ako sad i ja uopste znam sta sam rekla. meni su recimo femme cure, dozlaboga dozadne (ne mentalno),nezanimljive i krajnje neprimetne.kad jedna rasna femme plavusa prodje pored mene mislim da je bolje da je prosao ormar za cipele.ne zato sto ovime zelim da uvredim femice nego zato sto bi oramar pobudio u meni vece interesovanje.e sad, nije da iza sebe nemam veze sa femme curama, ali one su nekako morale vise da se potrude, jer nisu mogle da igraju na kartu izgleda....
daj, sani, mislim ..ovajjj... ma ....

mani se vise sani mojih stavova o buchicama koji to i nisu (makar u citiranom postu, vec SHALA, zajebancija, ako nisi primetila, jebote, znala sam da na ovom forumu umesto pecata moram da koristim kilometarske smajlije i druge deskriptivne znake, ali neki put i zaboravim. uostalom, sta to tebi toliko smeta? pusti da zabluda bude moja majka zla iz koje sam ponikla. sta sam i ja kriva sto vas je toliko, i sto je "nas" tako malo, a jos manje "nas" koje volimo istu vrstu? mislim, na lezbejke, ne?

ja ne mislim da vecina buchica drzi do svog izgleda, i licno mislim da se moj pokojni deda modernije oblacio. kad jedna buchica pored mene prodje, bolje da je prosao kamion pun flasha piva. ovim ne mislim da uvredim buchice, nego kazem da bi kamion flasha piva u meni pobudio vece interesovanje.

aman, zeno, iskoristila si ovaj post samo da bi obznanila kako su ti femmice zaboga dozlaboga mentalno dosadne i ostalo u paketu. onda smo na istom, ne? eto, u cemu je problem? ovo je saljiva tema, ja sam se salila, ti se ne salis. ili se salis?
Korisnikov avatar
By Draco
Ja samo da zamolim da se dzigerica vise ne spominje, jer mi se njupsa <a nemam>.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Draco
Ja samo da zamolim da se dzigerica vise ne spominje, jer mi se njupsa <a nemam>.
draco, majstore:hail2:
i inace-angie ja stvarno bi volela da vidim te silne butchice, kad izadjem na scenu, njih nema:(
ili mozda ja samo vidim one koje su sarmatne, vode racuna o sebi i imaju pozitivnu auru :blesa:?
moja butchica nosi armani i prada odela i kravate, ima vise garderobe od mene, mirise na cheruti 1881 i ponasa se prema svojoj zeni galantno kao dzentlmen i osecajno kao femica :njanja:
e BAS sam htela da se hvalim, a sad mislite da sam :smug: al ja je mnogo volim :love:
zbog svega toga i jos mnogo cega...
/inace dobro izgleda i u army lonama, martinkama i vijetnamci kad ide do paba:) i ume da pije pivo iz flase kao i da prepozna koja je dobra godina za koje vino iz koje zemlje, da psuje kao irac i da citira sekspira u originalu/
jebo bre labels, zena koja je svestrana ne moze da omane:)
By жњ
Originally posted by devokICA

i inace-angie ja stvarno bi volela da vidim te silne butchice, kad izadjem na scenu, njih nema:(

ziva istina!!

ali zato ima gomila riba nedefinisanog fazona i sve lice jedne na drugu. uglavnom su kratko osisane i nose kravatu. nisu butch, nisu fem, nisu andro, nego su... jebem li ga.. LEZBACHE!! :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!