Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

Da nije ipak i tvoja mama nasla nacin da te privoli zenidbi? Nesto mi to lici na roditeljske metode... :wink2:

Ja na tvom mestu ne bih lagala baku, cini mi se da je to ruzno prema nekome ko zeli da bude dobar prema tebi, sem toga ja sam mozda i sujeverna pa mi neispunjavanje tog zahteva u obilazenju groblja skoro teze izgleda nego obaveza prema zivima. Sa druge strane ne bih joj rekla ni potpunu istinu. Mozes da joj kazes da se granica zenidbe danas pomerila pa je 28 god jako malo, danas su devojke jako neodgovorne a ti trazis neku izuzetnu (koja bi ispunjavala i bakine zahteve :lol: ) pa ne mozes da nadjes... Ubedi je da si ti odgovorniji od mnogih zena, pa uostalom ona zeli da ostavi stan tebi, mozes da sa bakom sklopis ugovor o dozivotnom izdrzavanju s tim da nakon njene smrti nasledis stan. A u medjuvremenu redovno pocni da sa njom posecujes groblje i palis svece :D Mozda ces ti s obzirom na zelju za detetom nekad i sklopiti neki dogovor radi toga, ali onda ako/kada sam to budes zeleo... a starica moze da pozivi dovoljno da to vidi. Ali to ukoliko bude nekad tvoja odluka i neke sudbinske kockice se poklope, ja mislim da ne treba da pristajes na neke vrste ucene i da sloboda vredi vise od stana od 60 kvadrata. :wink2:
Sudbinske kockice... :lol: :lija:

Bakin stan ode u nepovrat... :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 7. strane. :lol:

Ont:
Po naslovu pomislih da se radi o seksu na groblju. :retard:
Ali ne, ipak ne volim groblje. Mislim, ne volim ova gradska groblja, seoska su lepa jer moze da se nadje neki mir tamo.. :)
Sad bi neki zlobnici rekli 'au, zlo i naopako' ili ako su prosti- 'prdnuo je u čabar', ali naravno mi ovdje nismo takvi.

Ono što nam nitko ne može osporiti su solidarnost, mnoštvo vrlina i jedna potpuna odsutnost bilo kakve malicioznosti. To svakako.

Sretno, Lonče!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!